Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
já byla u pani dochtor ..a potom ve městě pro náramek ..je černej a stříbrný sponky se štrasem..
zaváděli jsme na ET 2 ,na ket 2 a3 a na 2ivf 2.
jen při ketu jsem přišla o 3 embrya díky staré metodě mražení ,zmrazili mi mi 4 a 4 😠 a rozmrazili všechno .. 😠
@lenkacar ahojky to nase...kdyby to dali po dvou zamrazit....
Holky já se vrátila právě z porodnice od kamošky co jsme šly spolu zároveň na 2ivF, Matýsek je nádhernej.....není co víc k tomu dodat. Když si představím, že jsem v půlce února mohla mít taky mimčo u sebe, kdyby mě doktoři tenkrát nevysadili inj. na ředění krve a mě se nepřestalo vyvíjet mimčo 😠 , ale asi to nebylo dáno, třeba by mělo vady.....ve středu jdu na NT+ a už se bojím.....
Kamoška měla štěstí, že to mimi vyšlo...po 2IVF 5 vajíček, příteli našli nepohyblivé spermie a malý počet....ICSi, k ET 1 embryo, otěhotněla, ale měla strašně slabé hormony estradiol a progesteron, říkali jí, že to spíš vypadá, že potratí, že tělo to těhotenství nevyživuje, píchala si ob den agolutin a ještě něco, v 6tt strašně krvácela....vysoký tlak...spoustu jiného a ono to vyšlo a Matěj je na světě, tomu se říká zázrak moderní medicíny.
čau holky můžu se přidat mám za sebou 2 nevydařená IVF k 1. nedošlo ani na ET-embryjka se přestala vyvíjet a 2.IVF skončilo v 7tt
já jsem z Prahy. chodíme do Iscaru ale budeme se přemístovat k Apolináři po IMUNO
holky je to boj, ale stojí za to!!!Jenže kde na ty pokusy brát prachy a nekrást 😒 😒 😒
@antoa dík za přivítání, co mám v plánu?tot otázka,je to ještě čerstvé 4.1 a opravdu nevím jedna část říká běž do toho a druhá bud ráda aspon za to jedno dítko,on je to už můj druhý potrat(08)pak jsme běhali po genetice a bylo nám doporučeno IVF s PGD protože já i syn máme N1 no a ted stejně musím min. 3měsíce počkat blbý je,že náme nic v mrazáčku
@lenkacar taky dík za přivítání
Tak koukám že jsem tady nejmladší 😀 Mě bude teprve v červnu 24 a mimi chceme od mých 21 let... No on mi každej říkal že jsem blázen , když jsem se vdávala tak brzo... Bylo mi 23 a par dnů,tak se mě každej ptal,jestli nejsem zbouchnutá,

@eimmy ahoj,jasně že můžeš... 😉
Tak koukám,že jste toho přes víkend moc nenakecaly 🙂 Já mám dneska pohodičku,jan umýt pár kousků nádobí a je to... K obědu řízky od včerejška od mamky,takže pohodička. Zítra udělám květák,mám na něj hroznou chuť,a kt omu mrkvový salátek,mňam mňam... Dneska to vypadá,že bude krásně,svítí tady sluníčko,tak doufám že nezačne sněžit a já někam vyrazím...