Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
holky můžu si dat po tom dnešnim odberu vajiček vanu nebo rasi jen sprchu dostala jsem na vkladani njake od C neco na dobre uhnizdni pak vajicek.Ale to mam brat až od stredy. \Zitra tam mam volat v 10h tak se dovime vic. \pokud to bue dobre probihat tak čtvrtek nebo patek bude transfer.
@petapal ja jsem tu asi dva dny 🙂 Neznam skoro nikoho.
My byli v rijnu na 1. IVF, mela jsem taky nejak pres 20 vajicek, 17 bylo zralych, 11 se oplodnilo do 2.dne a PK prezily jen dve. Takze jsem mela dve blastocysty, ale nechytli se ani jedna.
Druhe iVF pujdem v cervenci. Dneska jsem psala se svoji dr., tak si mam doplnit geneticke vysetreni a byla by vhodna i laparoskopie. Tak to musim promyslet, my bydlime v zahranici, to je planovani na prd.
Ahojte holky, byla jsem k vám poslána, že máte zkušenosti, mohla bych vás poprosit o názor ?
18.1 jsme byla na IUI, bohužel nevyšlo - stimulovala jsem clostylbegytem.
Na 8.3. mám naplánovanou laparoskopii, a dnes jsem 22 DC.
Jenže už 3 den mám bolesti podbříšku a včera jsem slaboulince zašpinila.
těhotenství mi test neukázal. Když jsem ho dělala po 2 denní menstruaci.
Je možné že by se tělo samo nahodilo ? že by třeba probíhala ovulace. Protže inseminaci mi dělali 22 DC.
Děkuji za vaše připomínky
holky díky všem! 😵
už by to tady chtělo nějaký mimino

jo jo jsem v postylce a odpočivam. Ale bricho po teda bolelo hnusne fujjj jen aby nam to vyslo manža na dalsi nechce. Zaplatii jsme tam dneska 8tis za ICIS