Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@missbosorka nektere leky, treba Zodac muzou i tehotne. A pro dite je lepsi, kdyz to beres, vcetne spreju s kortikoidy nez kdyz se to vysadi. Ale nekdy se ta imunita v tehu tak zmeni, ze alergie se ani neobjevi.
No jo, je to tady, zacala jsem krvacet, tak to snad do rana do sedmi vydrzi a hned se to nekontrolovane nerozjede
@lenkacar jako ten ventolin beres? Ja myslim, ze delas velkou chybu pokud si sama vysazujes leky na astma. Ty leky ti pomahaji, ze mas astma pod kontrolou a ze nemas jeho projevy neznamena, ze ho nemas. Urcite vis, ze to nejde vylecit. A ty leky se opravdu nesmi vysadit ani v tehotenstvi, protoze to zhorsuje okyslicovani.
Tak já se byla včera domluvit v CARu, co by se dalo v pauze do podzima a dalšího IVF dovyšetřit a tak a vlastně nic.Laparku mi doktor hodně rozmouval, prý i když mi najdou endometriozu a vyčistí to, tak to mám do dalšího IVF znova,že je to zbytečný.Jedině prý zkusit IUI, pokud bych výjmečně měla folíky z levé strany a to nemám náladu, tam každý měsíc lítat, to přesně teď nechci.
Na další IVFvyfásnu dlouhej protokol, ale moc se na to netvářil.Že s tím nemají dobrou zkušenost, sice budu mít více folíků,ale ten "odpad" pak bude o hodně větší jako v % než u krátkého.
Možná by byl lepší v mém případě zase krátkej, ale větší dávky, že bych nakonci mohla mít více použitelných, než z toho dlouhýho.
Takže uvidíme po létě,koncem srpna tam zajdu a naplánujem co a jak.
Ten Novej Zéland mě včera dostal. ☹ Moje vysněná země a tohle. 😒
@missbosorka oni to zkontrolují předem a možná by ses revizi i vyhnula.Tak i tak držím palce, ať to máš brzy za sebou a můžeš plánovat dál.Já byla po revizi nemožná 2 měsíce, jak na houpačce,děs. 😒
@martinkka myslím, že ne,že by nechtěli, ale asi už vše mám hotové , teda kromě té laparky.hodně jsem oběhla vyšetření po MA.
A tu laparku na konci léta se zmínil, ale prý je to čistě na mě.Zase by pak musel být odstup na další IVF po laparce.A na další pokus chci jít v září a s dlouhým protokolem by to znamenalo už od srpna a běhat po laparce v červenci se mi taky nechce v době dovolených.
Hlavně mě zarazilo, že to pro ty doktory nemá jako diagnostickej význam.Já myslela, že je to dost důležité tohle zrovna.
Jinak jsem 9.DC a vaječník už mě bolí jak prase, samozřejmě jako vždy pravej a tím nepoužitelnej...
Co ty, jak je?
@martinkka to je dobře 😉 někdy to člověku moc pomůže,ale doufám ,že ty vykročíš tou správnou nohou a bude to v pořádku,už dávno nejsem ta ,co se rozplývá na pozit. testem a kupuje hned věci a všude to vykváká,beru to opravdu jako krůček po krůčku ,je to strašná mozaika a když z ní vypadne část jako to měla antoa ,tak to je v prd..to víme všechny

@jolcap i chorvatsko je dobrý ,kameny