icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

m.e.l
30. dub 2009

Arti, no naši jsou kreténi. Kdyby se nenechávali vylučovat, tak myslím, že by vyhráli.

artep26
30. dub 2009

Mel přesně tak ... no ... ale je to hra a tá prostě vítěze a poraženého.
No uvidíme co předvedou s Kanadou 😉 a ten brankář je docela v pohodě, že jo?? 😵

macous
30. dub 2009

Ahoj holky,
tak jsem jukla a koukám, že dneska frčí kojopodprdy a monitory, já chodím do Podolí a tam se taky monitory dělají cca měsíc před porodem a pak už pravidelně 🙂 já se na ně těším.
Já dneska frčím do poradny, tak jdu zkusit štěstí a naslepo se oholit žiletkou, snad si nic neuříznu 😅 🙂
pak kouknu, jak jste byly aktivky a psaly, tak zatím čusík 😉
Jo a holky, nééé abyste večer někde lítaly na koštěti, těhule mají zákaz a novopečené mamky taky 😵 😀

Luzzi, neboj, já se vystrašit nenechám, zase budu tady z koníka chytrá jak rádio 😀

Malá Kristýnka je přímo kouzelná 😵

macous
30. dub 2009

Tak tomu říkám fakt pech, já vždycky když jsem na netu, tak to tady zeje prázdnotou 😅

artep26
30. dub 2009

Mac moc štěstí na KO 😉
Já mám dožehleno a dělám fofr oběd - špagety a po obídku si dáme zákuseček, co jsem koupila 😝
jsem na sladké dostala nějkou chuť, no a co se dá dělat?? děti se přeci musí poslouchat 😀

luzza
autor
30. dub 2009

ahoj holky moje...
dnešní monitor dopadl dobře,i když se jim jedna berunda zdála nějaká líná...
tak to prý natočíme hned v pondělí při příjmu...
jinak u nás je strašně zamračeno a bouří 🙄 tak uvidíme,co bude s čarodějnicema...

luzza
autor
30. dub 2009

artí,melí
hokej nás naštval,páč když na něco čumíš do 11 hod a pak ještě prohrajou,tak to naštve 😠 😅
a navíc jsme hráli asi 24 min v oslabení 😝

artí
jasně 😅 Kuba Štěpánek je moc šikovnej kluk 😵 😵 😵 😵 (a sympatickej 😉 ) a mlaďoučkej 😝 😀 😀

m.e.l
30. dub 2009

Luzz, no hlavně, že jste dopadly dobře. 😉
O hokeji mi ani nemluv, se blbci furt nechávali vylučovat za stejnou věc!!! 😠

luzza
autor
30. dub 2009

melí
taky se mi blbě spalo určitě kvůli tomu! 😠 😠 😀 😀

m.e.l
30. dub 2009

luzz, že by jsi nemohla spát z hokeje??? 😀 Teda nevím . . . Už se ti to krátí co? Nevíš zda budeš jen tak v nemocnici nějakou dobu a nebo rovnou dojde k ukončení těhotenství?

luzza
autor
30. dub 2009

melíku
já jsem jednoznačně pro OKAMŽITÉ ukončení těhu!!!!!!!!!!!! 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀

luzza
autor
30. dub 2009

začíná to být nad moje síly...fakt 😔

m.e.l
30. dub 2009

Luzz, se ti s tvým malinkatým pupíkem ani nedivím. 😉

luzza
autor
30. dub 2009

dneska jsem na monitoru musela ležet hodinu na zádech (v sedě ty sondy snímaly obě jen jedno mininko..)
a po tý hodině jsem myslela,že se z té pozice nedostanu...ta bolest a píchání v zádech,než jsem to rozchodila byly hrozný 😒 a teď na mě doléhá únava z té noci...budu si muset zdřímnout...
a tlak mám 150/110 😝

luzza
autor
30. dub 2009

omlouvám se za stížnosti 🤐 😔

m.e.l
30. dub 2009

Luzz, jen si postěžuj. My si taky stěžujeme. 😉 Pak ty stížnosti přesuneme na nevyspání a podobné věci. 😉

luzza
autor
30. dub 2009

melíku 😀 😀
dík 😉

macous
30. dub 2009

Čusík holky,
tak jsem zpět z kontroly, vše v pořádku, mimi se už krásně otočilo hlavičkou dolů, tak doufám, že už to tak zůstane 😵 15.5. máme poslední screening a rovnou zase poradnu, když už tam budu, tak to mám při jednom 😀
Já jsem ráda, že zatím žádné potíže nejsou, ale úplně chápu Luzzika s těma zádama, já se v noci občas přetočím na záda a pak nemůžu vstát na čůrání, sedím na posteli a čekám, až poleví píchání v kříži a pak jdu na wc v předklonu 😖
Jsem tam dneska s úžasem viděla pár těhulek, co šly na monitory s tak velikánským břichem, že jsem se divila, že se nepřevrátí 😅 fakt obbbbbbbbrrrrrrrr pupajzny, byly jim malý i těhu kalhoty a těhu trika, prostě měly spodní část pupíku venku - bylo mi jich líto.

Luzzi, jen si postěžuj, to pomáhá 😉 😉
Melíku, to máš teda recht, jsem zvědavá, která z nás bude mít největšího nespavce a spavce, ten můj prcoušek zatím na velikého spavce nevypadá, pořád se mele od rána do večera a to jen s malinkejma přestávkama 😵

Holky jsem se zapoměla zvážit, tak jsem to v poradně nahlásila odhadem 😅 a cukrovka je negativní - jupííí 😵

kay
30. dub 2009

ahoj holky,

dneska jsme měla nějak furt plno, řemeslíci, kamoška..

teda luzzi, ty Tě trápili na zádech ☹ já to teda na zádech zvládám zatím v poho, dokonce líp než na boku, ale asi bude hůř.. moc na vás myslím, a na pondělí.. musíš se pak hned ozvat co a jak..

maci, tak to je fajn, že poranda dopadla dobře 🙂

holky a nevíte co ta hanulka?

no a ana híokej se těším.. mezináma, že by včera faulovali ti naši nějak víc než ti druhzí mi nepřišlo.. :-/ a na to kolik jsme hráli v oslabení byl ten výsledek ok.. orší to bude asi dneska, když budou unavení..

m.e.l
1. kvě 2009

Dobré ranko,
tak jsem myslela včera večer, že pojedeme do porodky a ono - prd. . . Dvě hoďky nepravidelných kontrakcí a pak skončil hokej a já šla spát. Asi se Luky na ten hokej chtěl podívat osobně a pak si to rozmyslel. 😀

jmisa
1. kvě 2009

Ahoj všem.
Mel to Luky jen trénuje 😀

m.e.l
1. kvě 2009

jmis, já mu dám trénovaní. Buď ať vyleze a nebo nedělá ciráty. 😅 Ještě, že jsem manžovi nic neříkala, by začal zbytečně plašit. 😉

jmisa
1. kvě 2009

Já myslím, že poslíkovat můžeš klidně i nějaký ten týden 😀
Prý bych mohla poslíkovat už i já.

m.e.l
1. kvě 2009

No to můžeš, ale zase u tebe né moc často, to by nebylo dobré. 😉

jmisa
1. kvě 2009

No já neposlíkuju, ale dr. mi to říkal.

m.e.l
1. kvě 2009

No časem taky budeš. 😉

jmisa
1. kvě 2009

No jo, s tím se počítá 😀 On mě vždy upozorňuje dopředu, asi abych mu tam moc často v ordinaci neplašila 😀

m.e.l
1. kvě 2009

No je dobře, že tě informuje, pak opravdu nebudeš hned plašit. 😉

zofik
1. kvě 2009

zdravím všechny zářijovky...

Mel už si měla poslíčky? fíha....

Luzz ještě vydrž dvojmamino.....já mít v bříšku 2 špuntíky, tak jsem taky snad už rozložená 😕

ji nak nezapomeňte na hudlana po třešní a pěkný den všem, je tam už teď krásně....

jmisa
1. kvě 2009

Myslím, že třešeň nehrozí, ty jsou odkvetlé už dva týdny 😀 U nás to jistí kaštan, ten kvete jako blázen 😀

Strana