Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
melíku
ty seš tak hodnáááááá 😢 😢 😀 😀
Luzz, prdlouši. Opět ti musím položit starou známou otázku - už ti někdo řekl, že čekáš dvojčata???? 😅 Jo manža byl včera poprvé u psychiatra, dostal nové léky třetí generace a nemá to depresivní stavy, ale úzkostné stavy, což je prý ještě horší. 😒
melíku
to mě mrzí,že to má takhle... 😒 není to snadný ani pro něj,nemysli si 😒
ale ty léky jsou úžasný 😉 za pár dní si budeš libovat,jak se změnil 😉 🙂
moc vám to oběma přeju 😉 🙂
ať jste v klidu a užíváte si jen miminka 😉 😲 😵
Luzz, my už jsme v klidu teď, pokud náhodou nepřijde nějaká krátkodobá krize vyvolaná občas nevíme čím. Naposledy minulé pondělí - ale to bylo kvůli tomu zloději. Jinak je manža už zatím v pohodě. Doktorka mu řekla, že se to prostě celý život nabalovalo - je k tomu náchylný a teď to vypuklo v plné síle. 😒
Ahoj všem.
Luzz, břicho řádné 🙂
Dneska mám dva doktory, oba odpo. Nejdřív jdu na endokrinologii a pak později ještě do poradny. Začínám mít problém načůrat do zkumavky 😀 Příště asi budu muset zvolit pořestupní nádobku a nebo v laborce vysomrovat tu širší věc, co mi dali na moč při OGTT. 😀
No já za chvíli mizím na přepadovku za holkama do práce. . . . 😀
Jmis, s tím problémy nemám. Asi jsem na ten pupek více zvyklá. 😉
jmis ahój 😵
tak já už delší dobu čůrám do šampusky (půjčená z práce 😅 ) a pak přelévám do zkumavky 😉
jinak by to už bohužel nešlo... 😉
Mel, no já jak se nahnu, abych se koukla 😀 😀 Tak mi synátor zatarasí cestu, nic neteče a jak se narovnám, tak to zase jde všude kolem 😀 No děsný.
Ale v Hebilabu dávaj, takový "soudečky" je to jako menší lahvičky na léky, a to je lepší, tohle je fakt tenoučká zkumavečka 😕
Jo a muž mi poradil 😀 Že prej si mám vlízt do vany a že mi to v dřepu půjde líp 😀 Jak on tohle může vědět 😀
Jmis, kdysi jsem doma čůrávala do velkého hrnku a pak přelévala do skleničky. Dneska si klidně počůrám i ruce. . . 😀 Mě teď synátor dloube do žebra. . . 😀
Holky já jsem sice nepřibrala moc na váze, ale více mě určitě je. Jsem vyndala halenku, kterou jsem si kdysi blbě koupila a byla mi velká, teď je mi akorát. 😀 😅
Jo a chlapi to mají jednodušší, manža tuhle na svoji zkumavku koukal jak na nepřítele a já říkám - no co za problém?
domčovi se opět nechtělo do školy...klasika 😎
včera jsem ho zkoušela z vlastivědy...učej se teď o slovensku...tak mi říká : "Slovensko má 5 milionů obyvatel.... a z toho jsou dva miliony cikáni..." 😅 😅 😅 já se lekla,že tam fakt něco takovýho je! 😅 ale v učebnici se o cikánech nepíše 😉 je to podvodník 😉 občas je jak pepíček z Kameňáku 😉
Mel, tak bylo by divné, kdyby se Ti postava neměnila.
Já se tedy vejdu do všeho, trika nosím furt stejná, akorát kalhoty můžu nosit jen vyloženě bokovky, jak to končí u pupíku, tak mám smůlu. Jo a podprdy tedy jako fakt nee, tam jsem se nedostala už po měsíci 😀
Luzz, tvoje dítko je prostě úžasný. 😉 Mimochodem paní zdravotní sestro, můžou mě bolet prsty díky tomu že mi natýkají? Normálně když je ohnu tak je to docela bolestivé a snubák už se nesnažím ani dávat.
jmis
soudečky neznám 😅 ale je to určitě praktický 😅
no když raděj chlapi,tak to mám opravdu nejradši 😠 😀
jmis, no já taky nosím to co dříve, jen ty halenky se nějak zmenšily. . . 😀 Jdu dneska mezi lidi, tak se podle toho chci obléknout. 😅
Luzz, s tím zkoušením do školy je to asi hrůza, co?
Můj muž mi říká, že chudák náš synátor 😀 Byl totiž svědkem mé akce se synovcem, kdy jsem ho učila matiku, brali racionální čísla - zlomky. Já myslela, že ho přerazím. Kroutil se u toho jak žížala, fňukal, vztekal se, smlouval. No jenže na tetičku tohle neplatí 😀 😀 Ale pak mi psal sms, že z toho dostal jedničku v písemce, tak jsem se divila, jsem měla dojem, že za trojku bude moct líbat učitelce ruce. 😀
melíku
prstýnky jsem odložila už někdy ve třetím měsíci 😅 😉 já mám prsty jak buřtíky 😝 😀
no jasně že tě to může bolet!! mě takhle bolej i nárty,jak mám oteklý nohy...
Mel, nejsem zdravotní sestra, ale můžou Tě z toho bolet prsty.
Luzz, chjo. Chci už porodit. V noci s těma prstama furt hejbu a bolí mě stejně. . . . Začala jsem mít problémy před cca 14ti dny.
Jmis, ty jsi prostě jednička v doučování. 😉
Já prstýnky odložila před stimulací, bo jsem si nebyla jistá, co se mnou ty hormony udělaj. No a pak už jsem si je zase nenavlíkla, ale zatím mi nic neotýká. Jediné, co teď nosím, jsou naušnice. Tuhle jsem hledala hodinky a kdo ví, kam jsem je uklidila 😀 😀 Chodím s mobilem v kapse, a to mi stačí. 😀
Mel, jednou za měsíc to doučko vydržím, ale častěj bych to nevydržela ani já ani on 😀 🤐 😀
No já nosila akorát snubák a hodinky, teď už jen ty hodinky a otázka zní jak dlouho. . . Pak mám teda naušnice a řetízky, ty počítám odložím někdy kolem 36 týdne preventivně, abych je nemusela sundavat mezi kontrakcemi nebo odtékáním plodové vody. 😕 😵
To se musej sundavat naušnice? 😕
jéé jmis 😅 to je dobrý 😀 😀
to si dobrá tetka 😅 takovou bych brala 😅
moje ségra je sice původně učitelka (teď je trenérka fitnes 😕 ) ale na domese nervy nemá 😉 on si u toho hraje s kapesníkem,ohrnuje ponožky,mlaská,houpe se,křupe si kloubama,dloube šňůrky z gauče atd... 😅
no já jsem zvyklá...vím,že je cvok 😅 no co nadělám...je to moje dítě 😅
jmis, no myslím, že by jsi vše měla mít sundaný. Nevíš zda nepůjdeš pod narkózu.
jmis
nemusej...
jen kdyby si šla na císaře...tak musíš sundat i naušky 😉 jinak né 😉
Jsem tedy byla v narkoze 2x a naušnice jsem měla pokaždý 😀 Já mám jen takový kamínky na šroubek.
Luzz, synovec nemá žádnou poruchu, jen je línej a je to zmetek 😀 A předvádí něco obdobnýho. 😝
No já to preventivně sundám, nikdy nikdo neví. Bez naušnic přežiju, ale bez snubáku jsem jak bez ruky. A to ho nosívám jenom ven, doma jsem prstýnky i hodinky vždycky sundavala.

Dobré ranko holčiny,
Luzz, normální břicho s dvojčatama!!!!!!!!!!! Nevidím na něm nic hrozného! 😲