icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

luzza
autor
5. črc 2009

a už jsme po dalším krmení...

no jo,to je fakt,že jsou zdraví...a taky že ještě nemaj děti...jinak by to snášeli určitě hůř...ale nejhorší je platit hypotéku 😖 zatím bydlej u našich v paneláku ve 3+1... takže až zjistěj škody,tak se uvidí...ale ten jejich barák je ne nejníže položené části Markvartic ☹ takže to bude asi děs ☹ psychicky jsou na tom moc špatně 😒

a k těm kalhotkám...jsou fakt děsný 😅 a to je velikost 52 😠 ,prej to tak má být... kromě toho,že v nich blbě vypadaj jsou v nich holky děsně neforemný 😅 blbě se chovaj a nejhorší je kojení.. 😅 nemůžou se vůbec stočit na bok,takže krmit je naráz je vážně dost technicky těžký 😀 ale nějak to zvládnem 😉 hlavně ať maj zdravý kyčličky

jmisa
5. črc 2009

Ahoj.

Dneska byl malej v noci moc hodnej, budil se po 4 hodinách na jídlo. Teď tedy ráno, už jsem ho probudila já, spal by ještě, ale teklo mi z prsou i jen při pohledu na ně a to nemluvím o dotyku 😀

Akorát jsem netušila, že bude protestovat proti novému dudlíku. Má jeden z DM a chtěla jsem mít ještě jeden na střídačku, tak jsem koupila, velikostně je pro ně, matroš je stejný, jen je to NUK a on ho nechce, normálně ho plive 😕

zofik
5. črc 2009

ahoj holčinky...

Luzz ti je mi líto ze sestrou....

jinak my taky furt bojujeme s kaděním....doktorka mi poradila udělat odvar s heřmánku s nutrilonem a je fakt že to účinkuje a VAšíka to protáhne....on by to nezvádl tolik dní nekandit, pač skoro furt má boleníčko....

jmis ten tvůj mrňousek teda spí pěkně dlouho....

luzza
autor
5. črc 2009

naši jeli ségře a švárovi pomoct odklízet škody...
je to fakt děs ☹
ale jsou na tom i lidi hůř...

jmisa
5. črc 2009

Luzz, musí to být strašný. 😒

kay
5. črc 2009

ahoj holky,

luzzi, moc jsem na vás myslela, jak říkali ve zprávách o těch záplavách v Děčíně.. chudák Tvoje ségra.. ty záběry byly fakt děsivý.. pošlu další DMS..
a holkám to teda s bráškou sluší, akorát ty kalhotky, no nedá s enic dělat, hlavně že si už zvykly.. snad..

jmis, užívej si hodného a spícího chlapečka .-)

žofi, mi taky doktor říkal, že v nejhorším případě heřmánek.. já ho zatím používám na všechny ty různé potničky a pupínky a hlavně na ten nádorek na tváři, protože ho po kojení Stelouch má úplně rozmáčenej.. snad aspoň zabrala ta masička s atb na ten zánět.. já to ale nepoznám.

luzza
autor
5. črc 2009

kay
zítra má švára objednaný bagr,aby jim vydlabal "kuchyň" 😒 ....
ale už je ten šok přešel a snažej se to brát sportovně... říkali,že jim sice uplavaly trámy,cement a písek...ale připlavaly nový vrata,nějaký desky a nový plotový plaňky 😀 😀

zofik
5. črc 2009

Luzz ,tak hlavně ať to zvládnou v rámci možností....

zofik
5. črc 2009

ať to zvládnou dobře...

zofik
5. črc 2009

krásná fotečka Domise a tvojich holčiček 😉

jmisa
6. črc 2009

Ahoj, dala jsem do alba fotku psí hlídačky 🙂
Malej je nakrmenej a šel s mužem ještě chrupat.

m.e.l
6. črc 2009

Ahojda,
jsem nakrmila mladýho a poslala kluky na procházky, mezitím jsem vytřela a půjdu vymyslet co uvařit. Zítra doma moc nebudu, tak aby bylo na dva dny. 😕

luzza
autor
6. črc 2009

ahoj holky 🙂
ráno jsme byli v Tescu,nakoupila jsem holkám hezký oblečky 🙂 🙂 maj tam 50% slevu na všechno kojenecký oblečení 😅 😅
jinak teď holky spěj v kočáru venku a já půjdu povytírat...

zofi - děkuju 😉 🙂

jmis - krásnééé foto 😀

kay
6. črc 2009

hele jak často dáváte děti spát ven nebo s nima chodíte s kočárem?

jmisa
6. črc 2009

Kay, já chodím 2x za den. Někdy i 3x. Vždy dopoledne po 9 až 10 hodině a pak odpoledne po 17, záleží jak to vyjde s kojením a psaním a jak je vedro.

kay
6. črc 2009

ježiš jmis, tak tEď jsi mě dostala.. já nezvládám ani jednou.. je fakt že te´d bych mohla, ale já se těším jak se dospím aspoň hodinu.. 😅 tak to jsem asi blbá matka. ani mě to samotnou nebaví..

jmisa
6. črc 2009

Kay, no mě to doma nebaví. Tak chodím ven. Už jen čekám, aby psice dohárala a mohla sem brát i ji, takhle se pro ni musím vrátit a pak s ní ještě objedu s kočárem blok, tedy pokud není muž doma a nevyvenčí ji.

kay
6. črc 2009

no tak já mám na baráku furt co dělat, takže jsem ráda, když si fakt chvilku hodím nohy nahoru.. a dát ji na zahradu v kočáře v tom vedru mi přijde zybtečný.. no naštěstí se taťka (děda) nabídnul, že bude chodit po obědě na hodinu s kočárem, tak jsme ráda, abych ji chudáka o něco neochuzovala.. ikdyž naše primářka v porodce říkala, že vycházky mají pro děti smysl až po 3 měsících když to mimčo už trochu vnímá..

jmisa
6. črc 2009

no vidíš a nám řekli v porodce dětské, že vycházkovat hned kvůli vitamínu D 🙂

jinak jako práce tu mám jako na kostele, ale radši se jdu cournout, práce počká.

kay
6. črc 2009

hm, takto je asi kvlli žloutence ne? já ji vitamíny kapu, a na světle je furt, takže fakt nevím.. stejně v tom kočáře furt jenom spí, tak nevím jaký to pro ni má význam.. no ale dobrý pocit z toho nemám.

musilka
6. črc 2009

holky prosím škrábe mě strašně v krku nrvíte co si na to můžu v prvním trim. vzít? 😖

jmisa
6. črc 2009

Musil, spíš si udělej zábal.

musilka
6. črc 2009

udělám no a uvařím čajik. Je to hnus snad to vykurýruju díky jmis

jmisa
6. črc 2009

Kay, no musíš jak to sama cítíš.
Já to prostě dělám i pro sebe, vzduch a prochajdy potřebuju, takže zabiju dvě mouchy jednou ranou.

kay
6. črc 2009

musil, můžeš septisan na cumlání, mi pomohl..

kay
6. črc 2009

jmis, no jká se necítím na nic 😀 tak na 10 let spánku..

musilka
6. črc 2009

kay septisan mám tak já si cucnu ten mi taky pomáhá děkuju holky 😉

kay
6. črc 2009

musi není zač, myslím, že na tom septisanu je i napsáno že ho můžou i těhulky.. snad Ti bude brzo líp..

musilka
6. črc 2009

kay jj snad zäbere já teď vyvádim kvůli každýmu píchnutí 😅

luzza
autor
6. črc 2009

kay
my chodíme na prochajdu jednou denně tak na hodinu a půl... někdy to vyjde dopoledne,někdy odpoledne 😉
ale dávám je spát občas i ven na zahradu,at jsou kočky trochu na vzduchu 😉

zdravím tě musil 😉 😉

jinak k nám se žene zase bouřka ☹ ☹ ☹

Strana