icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

artep26
25. bře 2009

Jmis uvidíš 😉
No ale já mám 2, víš?? Takže i těch věcí potřebuju víc 😀 😀 😀
Neboj, však když bude něco chybět, tak dokoupíš, ne?? Já moc nobl věcičky neřešila, max. z porodnice a k Mudře, bydlíme na vesnici, takže kočárek na terásce to jistí a prochajda do lesa taky 😉

jmisa
25. bře 2009

Artpe, no jo vlastně, já si to neuvědomila 😀 😀

jmisa
25. bře 2009

Já byla dneska v sekáči a tam prodávali bodíčky za 50 a výš, tak to ať si nechaj. V tescu jsem koupila 3 bodíčka za 75 korun a jsou nová. 😀

hanulka3112
25. bře 2009

Jmis krásné úlovečky, vy co kupujete na jedno to máte jednodušší, mě se třeba v hypernově líbily bodýčka, ale byly jen růžové a já vždy koupím každému po kuse ať jsou takoví doladění 🙂 jinak už bych měla plnou skříň 😀

jmisa
25. bře 2009

Jako myslím za všechny 3 dohromady jsem platila 75 korun 😀

hanulka3112
25. bře 2009

Jmis jj to taky nechápu, v sekáči maj kolikrát dražší věci než člověk koupí nové neonošené 😉 a ty 3 body za 75,- je fakt super kauf 😉

m.e.l
25. bře 2009

Jmis, my tě chápeme neboj. A úlovky jsou fakt pěkný. Jinak když jsem probírala výbavičku Lukyho tak jsem zjistila, že těch vyloženě modrých věcí ani moc nemáme, spíše neutrál. . .

jmisa
25. bře 2009

Mel, no já se nemůžu nějak modré ubránit 😀 Ono to maj hodně laděný do kluka nebo do holky a nebo je to bílá 😀 Tak já koupím hodně do modra, když už to vím, že je o kluk. Ale mám i hodně bílého.

jmisa
25. bře 2009

A pobavila mě moje tchýně, že mi prej stačí vždy 4 věci od každé velikosti, že je můžu furt prát. Tak jsem jí sdělila, že jako v ruce rozhodně prát nehodlám 😀

m.e.l
25. bře 2009

No my máme i oranžové, žluté, zelené, bílé . . . Pravda, v Tescu mají převážně tři barvy - bílou, růžovou a modrou. 🙂

m.e.l
25. bře 2009

jmis a co když si zrovna prďola ublinkne pětkrát během dne? Co mu oblečeš, když budeš mít čtyři věci? 😲 Radši o jednu věc více než méně. 😉

hanulka3112
25. bře 2009

Jmis, tchýně je srandista 😀 komu by s tím chtělo prát v rukách, když už tak naložím pračku 😉

hanulka3112
25. bře 2009

Já si taky říkala, že to nebudu nějak přehánět buď do růžova nebo modra, ale když oni do páru maj většinou modré a růžové 😀 ale pár věciček mám i růžové-zelené 😉 🙂

m.e.l
25. bře 2009

Hanul, no podle asi jmisiný tchýně by to vypadalo tak, že bude lítat mezi kojením, přebalováním, praním v ruce. Zbytek bude dělat asi posluhovačka, to znamená, že i chodit s psicí ven. 😵 To už totiž jmis nestihne. 😀

hanulka3112
25. bře 2009

Mel 😀

jmisa
25. bře 2009

Hanul, no jasně, v rukou neperu ani svoje prsenky za tisíc korun 😀 Proč asi má pračka program na jemné praní 😕 😀

Mel, no právě, já mám věci jen tesco, C&A, Marks & Spencer a H&M. Takže buď do modra nebo bílá a nebo ještě taková neutrální béžová. A pak věci z Puntanely jsou zase zelené.

Ale u ségry jsou nějaké oranžové, červené, žluté věci.

artep26
25. bře 2009

Jmis já nakupuji v Britexu za 10 Kč / ks a je jedno jestli je to overal, body, čepička nebo kabátek 😝 😝 😝
A tchýně je docela dobrá Jmis 😀 😀 😀

hanulka3112
25. bře 2009

Jmis jj mám na pračce ruční praní 😉 🙂

jmisa
25. bře 2009

No a hlavně ještě lítat s bodíčkem do sušárny, kde by mi stejně neuschlo, kor kdyby bylo deštivé léto.

kay
25. bře 2009

jmis, tedajá vůbec nevím kolik toho mám - jela jsem podle seznamu, ale nepočítalajsme to, akorát vím, ž emám jeden overálek a 2 pytle na spaní - ale takové ty letní polobody, bodýček mám tak 15 viz album, a dupaček tak 6-8, vše oboje velikosti.. kupovala jsem spíš tu 62, kdyby byla malá velká 😀 pak nějakých pár ponožek, tak šestery a tři čepičky..

holky mrkněte sem -jsou tam krásné "termofory" pro děti - http://www.termofor.cz/ já chci určo koupit.. 🙂

taky mám strach že budu muset prátv ruce.. no snad to nějak vždycky nacpu.. blbé je že minulá pračka měla možnostpolovičního plnění a to bylo super, ta co máme teď to nemá..

artep26
25. bře 2009

Mel 😀 😀 😀

kay
25. bře 2009

jmis, tak to jedno bodýčko snad hodíš na topení ne?! 😀

jmisa
25. bře 2009

Hanul, já nevím, jestli je to nazvaný ruční nebo jemný nebo jak, ale je to to stejné, prostě hodně šetrný program, je jen na krátkou dobu a prádla tam musí být míň.

artep26
25. bře 2009

Kay to je jako pro miminka "Vašek - jak ho známe my?" 😀 😀 😀

jmisa
25. bře 2009

Kay, no nevím, jestli Pražská teplárenská kvůli mně zahájí topnou sezonu uprostřed léta 😀

artep26
25. bře 2009

Jmis já mám program na syntetiku a vlnu, to je asi ono, viď?? Je to krátké praní ... 😉

m.e.l
25. bře 2009

Tak moje pračka zvládne jakéholiv množství prádla, bere si vodu podle potřeby, takže v pohodě se tam klidně i čtyři bodýčka vyperou. . . 🙂
kay, na Partě z inseminace po Tobě dneska byla sháňka!!! 😉

jmisa
25. bře 2009

Artep, asi jo, ono to má každá pračka nebo spíš značka jinak 🙂

já mám taky poloviční náplň, ale mám už starší pračku, pokud budou penízky, tak ještě budeme v červnu kupovat novější typ, aby nám náhodou tahle nevypověděla bez varování službu, máme jí už 14 let. No a dnešní pračky maj hodně to, že si odváží prádlo a dávkují sï podle potřeby jak má asi Mel.

artep26
25. bře 2009

Holky co říkáte na pračku se sušičkou?? Plánuji nákup sušičky a mamka mě zrazuje od koupě pračky + sušičky vcelku ... nemáte s tím některá zkušenosti, nebo nevíte o někom, kdo by měl sušku a pračku v kupě??

artep26
25. bře 2009

http://www.obchodni-dum.cz/candy-go-w485d-bila/...
Já si třeba vyhlídla tuhle a mamka mě z toho zrazuje. Máme právě pračku 8 let, měla 2x opravu celkem za ca 1000 Kč a já se bojím,že koupím sušku za 15 000 a za měsíc mi klekne pračka abudu muset koupit novou taky za 15 000 😅

Strana