icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

luzza
autor
11. zář 2009

holky ještě spěj..ale musím vstávat s Domčou... 😠 ještě že už je pátek 😝 😀

včera mi dorazily zimní kombinézy a fusaky do kočáru... 🙂 tak budem nachystaný 😀 kombinézky jsou bílý,kapucky maj uši a na předním díle je taková plastická aplikace oslíka 🙂 🙂

a jirka jim přivezl k dnešním čtyřměsíčninám zateplený punčocháčky 🙂 🙂 každý dvoje,jsou krásný 🙂 objevil v Rokycanech ,kde teď pracujou, nějaký dětský ráj,tak tam chodí očumovat 😀

m.e.l
11. zář 2009

Luzz, vše nej holkám k čtyřměsíčninám, to už jsou velký holky. 😀

jmisa
11. zář 2009

Já zatím na zimu nekupuju, ani nevím, co chci 😀
Koukala jsem, že maj hodně zimních bundiček, ale Alex bude předpokládám spíš ležet, tak mi bundička přijde míň praktická než kombinéza. Jenže s těma látkovkama nevím nevím, jak mu ty kombinézy budou. 😝

luzza
autor
11. zář 2009

jmis
no..když s ní cvičím,tak řve,ale pak ji vždycky chovám a to brečí mnohem hůř - tak nešťastně ☹ cucá si u toho ruku a stereotypně bručí 😢 😢 to mi rve srdce 😢 😢 😢

jmisa
11. zář 2009

Luzz, udělala si jim dort k čtvyřměsíčninám? 😀 😀

luzza
autor
11. zář 2009

melí dík 😀 za chvíli je máte taky 😉 😀
jmis - ty kombinézy jsou hodně široký,to nebude problém... 🙂
ještě jsem koupila podzimní čepičky a podzimní bundy...

luzza
autor
11. zář 2009

jmis
dort bych si dala 😀

m.e.l
11. zář 2009

Luzz, Luky je má až za 4 dny. 😀

jmisa
11. zář 2009

Luzz, tohle si asi četla, co?
http://rehabilitace.org/?page_id=14

Kombinéza - on není problém v šířce, ale v tom, že to má krátké tělo a dlouhé nohy 😀 Alex má ty pleny ta do půl stehen a tak mu bývá krátké tělo nebo dlouhé nohy 😀 Z toho důvodu nenosíme ani moc dupačky. Tedy nosíme to, co měl nakoupeno v 56 a 62, ale dál už kupujem jen tepláčky a polodupačky.

m.e.l
11. zář 2009

Míšo, tak s těma věcma mi mluvíš z duše. Taky docela problém s látkovkama do oblečení, mám pocit, že se teď všechno dělá jen pro papírovky. 😠

artep26
11. zář 2009

Ahooooooooooooooj,
jdu vás pozdravit. Raubíř mi polosedí a pololeží na klíně a raubířka ještě chrupe.
Tak jak holky?? Koukla jsem do albíček a děťátka rostou rostou co??

artep26
11. zář 2009

Luzz hodně zdaru při rehabku 😒
My se byli ukázat a jak si je tam proklepávala, tak řičeli pěkně, tak tě chápu, že ti rve srdíčko ☹

kay
11. zář 2009

ahojte,

luzzi díky 🙂 taky gratuluju ke čtyřměsíčninám..

teda s tím cvičením mě mrzí, že to nelnka chuděra tak nese.. a Ty samozřejmě ještě hůř.. ale určitě to pomůže a čím je menší tím líp.. musí to být těžké, když ji takhle vidíš a slyšíš.. 😕
comáš z toho že musíš vstávat s Domčou.. M. zase vstává v sedm a vždycky tím vzbudí psa, který pak vzbudí i S. ☹ a já s emůžu snažit jak chci aby ještě spala.. to mě teda se.e. Holky buďte rády že ti vaši chlapi občas vypadnou a nedělají vám doma bordel a můžete si jít lehnout když vám to mimčo dovolí a nikdo vás nebudí a tak vůbec. ☹

my koupily na zimu jeden tlustý kompletek - kalhoty a bundu s čepicí a na podzim taky kalhoty a bundu.. S. bude asiještě furt ležet ale třeba už s ebude chtít posazovat a kouikat.. a mě ty kombinezy nějak nepřirostly k srdci 😅 ale fusak nemáme, nevím jaký koupit.

holky mi tak ještě napadlo, jak včera Stela blbě spala.. myslíte nemůže to být tím, že mi tu vždycky jela televize a pak jsem si přečetla článek o tom, že televize děti blbne a že pak nemluví a jen čumí na telku tak jsme ji vypla a už nezapla, když je tu S. ale ona byla asi zvyklá spávat u té telky jako že tu někdo je a díky tmu ji neprobudil žádný zvuk.. teď je tu hrobové ticho a když s eněco šustne hned ji to budí.. hlavně teda od M. z pracovny nebo když někdo projde tak.. co myslíte?

arti, užívej dětí, když jsou tak hodné..

artep26
11. zář 2009

Kay naše děti spí v plném ruchu, mám je pořád u sebe, nemáme dodělané pokroví, takže když spí doma, já vařím, mám puštěnou digestoř a večer tu norm. fungujeme a oni spím, máme puštěnou telku ale nevidí na ni 😉
No oni zas tak hodní nejsou, Miki je taková vysírka jak já říkám, chováníčko, mazleníčko --- to by mu šlo 😀 😀 😀

jmisa
11. zář 2009

Kay, já bych na úplný ticho nezvykala. Alex musí tolerovat i štěkot psice u hlavy, jinak by se nevyspal, kor když ožralecký soused chodí o víkendu furt sem a tam a psice řve jak zjednaná.

kay
11. zář 2009

no holky jo já vím, já to zase přehnala.. 😀 já měla strach aby si nezvykla na koukání na telku a pak třeba kvůli tomu nemluvila, protože v tom člnku bylo, že dětijen čumí na televizi a tím nemusí komunikovat jen pasivně příjmají a pak neumí mluvit.. A já to vzala jako správná váha do extrému a vypla telku úplně a to je ais pro ni taky velká změna.. televize jede, sice nijak neřve, ale jede a stela spí už hodinu a půl .. byhc potřebovala ayb byla už vzhůru, mám si jít nechat dělat ke skoro švagrové nehty na zítřejší svatbu 😅 😀 ale už se asi budí..
já jsem holt ve všem extremistka.. ☹ buď všechno nebo nic.. no a když s. začla brečet protože telka byla vyplá a pak jsem ji zapla a ona přestala, tak jsem se lekla.. ale ona tomu ještě nerozumí, tak myslím, že to nebude tak hrozné..

jinak pes u nás taky štěká, a když má stela odpo spánek, tak můžu na lince vedle postýlky a pet flašky mačkat 🙂

artep26
11. zář 2009

Kay já si myslím že to má jako kulisu a necítí se tam sama, ale spoň tak si to myslím já. 😉
Ježiš to moje uřvaný dítě, to je děsná (miki), je s Amy v postýlce a stejně ječí, páč se chce chovat, holomek jeden. 😠 😠 😠 😕

kay
11. zář 2009

no já si to myslím taky 🙂

buď ráda že víš proč pláče 🙂

macous
11. zář 2009

Ahoj holky,
tak nám se pravidelnost jakš takš daří poslední týden - myslím přes den, v noci to funguje od začátku - štěstíčko jak blázen 😵 Mytýsek je dopoledne do deseti vzhůru a pak vytuhne a budí se okolo jedné hodiny, to se nají a už jen tak pospává, ale většinu odpoledne pobékává a stupňuje se to, v sedm koupačka pak kojo a šup do postýlky, pustíme kolotoč, třikrát nahodit dudu a spí se. Tak a dneska mě to určo vyplatí, když jsem to sem takhle hezky napsala, tak jak naschál neusne do půlnoci 😀 😀 😀
Jinak taky musí trochu hluku tolerovat, pořád mi běží pračka nebo myčka a k tomu občas i TV, že Růžena štěká je jasná věc, to si holt musel taky zvyknout..........

Luzz, gratulka ke 4 měs. - teda to letí 🙂

luzza
autor
11. zář 2009

ahoj holky
rychle jsem vás dočetla 😀 😀 jirka je na WC 😀 😀 jinak užíváme taťku... tak nechodím na net 😉
ale když mám chvilku,tak vás dočítám 😉
dnes jsme byli u tchýně... koupila holkám u vietnamců plastový punčocháče vel. 104 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paráda 😅

jmisa
12. zář 2009

Ahoj.
Tak muž má tu nejstrašnější chlapskou nemoc na sedm, už mě nakazil taky, tak ještě to od něj chytne Alex a budu mít veselo.

kay
12. zář 2009

ahojte..

tak tad yuž to vypuká, svatba asi bude 🙂

jmis, ale rýma je na 4 písmena? 😀 😲

jmisa
12. zář 2009

Kay, ono je to taky rýmečka 😀

m.e.l
12. zář 2009

Luzz, hm holky už jsou ale velký, když mají ve čtyřech měsících velikost 104! 😀

kay
12. zář 2009

jmis áááááha 😀

luzz noto má mel pravdu, holky už chodí že? 😀

tak já už jsem namalovaná, udělané nehty, te´d už se jen M. okoupe a musím vzbudit Stelika. Nakrmíme a jedeme.. 🙂 jé já se tak těším na hostinu 😀 😀

hanulka3112
12. zář 2009

Ahojky holky, tak se konečně zase hlásím 😉 🙂
Grej ty si teda užíváš s malou 😅 naši miláčci dnes spali do 7h a to papali o půl osmé a po zprávách vytuhli, jsou to prostě zlatíčka 😵 jinak od včerejška je přes den dávám spolu do postýlky, po papání si vždy chvíli pohrajou se zavěšeným plyšákem, malá semtam pokňourá a pak zase spí, na lehátku si občas taky pohrajou a malá strašně ráda pase koníky, je u toho dost veselá, malému to jde méně asi má těžkou hlavičku 😀 ale jinak pospávají celý den 🙂

serenka
12. zář 2009

Ahojky,
omlouvám se, že vám sem lezu 😉
Zahlédla jsem Luzzu, že má dvojčátka? Luzzi, ty bydlíš v Rokycanech? Já bydlím kousek od Rokycan, kdyžtak napiš mirka.senkova@atlas.cz, čekáme dvojčátka takyyyy.
Teď mě od včera trápí zjištění velké množství plodové vody, bojím se, neznáte to?
No a pak se léčím na vysoký tlak, ach jo, ležela jsem i v nemocnici kvůli němu.
Také jsem po IVF 🙂

luzza
autor
12. zář 2009

serenko
já bydlím na severu čech 😉 ale můj chlap pracuje po celé čr, teď mají zakázku v rokycanech 😉 je tam přes týden a domů jezdí na víkend 😉 takže tak 🙂
a moc gratuluju k dvojtěhu 😵 😵 😵

luzza
autor
12. zář 2009

mel
jo jo,tu velikost trefila přesně 😀 😀 😀 já se z ní picnu 😅 a navíc ten matroš!! ale výhodu to má...když se počuraj na ty punčocháče,stačí je otřít,nic se do nich nevsákne...

luzza
autor
12. zář 2009

jinak vám chci říct,že mám hroznou radost!!!!!!!!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Nela u cvičení přestala plakat 😅 😅 😅 a občas se u toho i směje 😅 😅 přečetla jsem si ten článek,co sem hodila jmis a řídila jsem se všema radama,co tam píšou 🙂 🙂 nevím jestli to zabralo,ale míše tímto moc děkuji 😵 😵 😵
a druhá věc!! 🙂 nela začala pást krásně vysoko 😅 😅 a u toho se řechtá 😅 😅 😅
a třetí věc!! 😀 holky vydržely spát do rána 😵 😵 😵
tak jsem se musela podělit o tu radost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Strana