Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
No tak koupelnu mám jen tu podlahu, musím umýt vanu, ale to znamená vykasat tepláky, sundat ponožky a jít mejt. Je nějaká velká. . . . 😀 Nejlepší je ji mýt před samotným koupáním, to ji umeju, spláchnu a pak se rovnou sprchuju nebo louhuju. 😀
Arti o mopíku furt přemýšlím a jsem nerozhodná. 😒 Je to dost peněz a bojím, aby s tím šli setřít i takové kamínky v chodbě. . . 😠
Mel tak přesně takhle myji vanu i sprcháč ... hezky vykasat tepláky, sundat ponožky a hup do vany a sprchy 😀 😀 😀
Vypadám jak kdybych se chystala na pstruhy 😀 😀 😀
Tak si nech poradit v obchodě ...co??
Arti, v obchodě Ti velice rádi poradí to nejdražší a není psáno, že nejlepší. Chjo. .. 😠 Asi budu muset najít nějaké recenze a pročíst je.
Jdu na ten prach a ustlat nebo to nestihnu ...
Tak zatím čusík budu načuhovat, zda se tu něco děje 😵
No já jdu na ty plovoučky. 😉
Bre ranko kocky vsem preji 😉 klasika zas jen na skok ale jako nezapominam na vas jako a vzdy si na vas casika najdu 😵
melíku ahojky kocko 😉
jinak stredecni kontrola u mudry dopadla na vybornou ....zatka neodchazi cipek se nezkracuje a CS je 0 😉 mam byt pry v klidu 😉 takze snad to toho 10 kvetna vydrzime 😉 ufff ale ze jsem mela strach 😖
Jani, tak to je dobře, že je všechno v pořádku. 😉
dobré ránko.. koukám, žeprobíráteúklidy.. arti jsme na tom stejně,já nechala na manželovi vysávání a vytírání a jsem ráda když ho k tomu jednou za měsíc dokopu.. takže tu ty chuchvalce nazemi užraději občas smetu sama ☹
ale dneska dámy, musím pouklízet a hlavně se psychickypřipravit, bo odpo má přijít kamarádka s přítelem a budeme dělat fotky 😀 teda jako ten přítel bude fotit mě a M. 🙂 tak mi držte pěsti,já se stydím už dopředu a to vím, žeto nebudou žádné nahulatiny 😀
přeju všem pěkný den.. asnad se zaskočím mrknout odpo po focení, večer máme zase další program, zítra budu asi mrtvák 😀
Holky myslela jsem, že půjdu utřít prach, ale místo toho jdu na chvíli to postýlky. . . Tak zatím pá pá. . . . 😉 😔
Kay ahojda, tak koukám je to s těma chlapiskama všude stejné 🙄
Já po něm nikdy nechtěla s barákem (úklidme uvnitř) pomoci, máme dost velkou zahradu a pořád ještě budujeme, ale teď si myslím že by tomu luxování a stírání mohl týdně tu hoďku dát. Ale má holt jiný názor, dneska jsem se musela rozčílit, protože zase chtěl odjet a nechat to tady. A jelikož přijede mamka a pak kamarádka, tak jsem chtěla by alespoň vyluxoval právě ty chomáče a smítka, pak mamku poprosím jestli by mi setřela, protože to už bych po něm chtěla moc 😲
Užij si focení a pak hoď fotečky, ať se pokocháme.
Já mám utřený prach, ptícu v troubě tak se jdu namalovat a trošku to tu ještě pofackovat.
Tak zatíííííííííííím 😵
Mel tak peřinám 3x zdar zdar zdar 🙂 🙂 🙂
Hjo Meliku taky jsem moc rada ad dekuju vam vsem za drzeni palecku a preji vam at je i u vas vsech vse ok!!!!
teda holky
vy ste hotový uklizečky 😀 😀 😀
já mám ucpaný nos,kašlu a ploužim se od ničeho k ničemu ☹
uplně se před váma stydím 🤐
Luzz, uklízečky? Místo umytí nádobí a utření prachu jsem více jak hoďku chrněla. 😀
Mě z toho vašeho uklizení je špatně 😀 Raděj pokaždý někam vyrazím na cesty 😀
Koupelnu myju tak, že vanu a obklady a umyvadlo postříkám prostředkem na koupelny z DM, ten totiž nesmrdí jako třeba Domestos apod. a pak spláchnu sprchou a pak vytřu podlahu a hotovo. Žádný lezení do vany a drbání ručně apod. 😀
jmis, když ta naše vana je tak obr, že i když ji postříkám tak na některé místa je lepší zajet rukou a pak kolem krajů to radši dotírám dosucha. 😉
Jsem z rodiny pohodlných, sestra má vanu jako kráva a taky tedy jen stříká 😀 Jsme lenoši 😀
No když ono někdy ty čmouhy jen tak dolů nejdou a nedrbu vanu!!! Mám akrylátovou, na tu se musí jemně. 😉
Já mám plecháč, ségra akrylát. Jde obojí. Ale já to postříkám tak 2x v týdnu, takže žádný šmouhy nejsou a navíc my se tedy sprchujem. Takže to bude asi i tím. Nejvíc šmouh mi zůstávala, když jsem se koupala a měla ve vodě třeba olejíček apod. Ale od transferu se vůbec nekoupu jen sprcha. Nejdřív pro jistotu a teď už bych se zase těžko zvedala 😀
Jsem ulovila v Tescu super mikču (je v albu) v akci, je tedy na 3-6 měsíců, ale za ty prachy jsem jí koupila, protože tak v září už ji bude prcek určo moc mít a možná i dřív, kdyby bylo chladnější léto, rukávky jdou vždy ohrnout.
No u nás se manža docela často nakládá do vany. 😉 Mikča je úžasná. 😵
A kdybys mohla cejtit, jak je heboučká 😀 😵
jmis, provokatérko!!! Sakriš škoda, že už toho máme tolik, hned bych šla na nákupy. 😉
Mel, no já ji taky nechtěla, navíc na 3-6 měsíců ještě nekupuju, ale jednak za ty prachy a druhak v tý hebkosti jsem to tam prostě nemohla nechat 😀 😀
No já mám i pár věcí na později, ale to byly takové ty kupy jako dneska ty - prostě vidíš a neodoláš. 😀
Ahojky Holky, tak já celé dopoledne strávila vařením a jsem fakt hotová 😝 teď u nás vysvítlo sluníčko a nějak mě to tahá ven asi půjdu na chvíli na zahradu a ostříhám aspoň okrasné traviny, co se ještě neostříhaly, bo už začínají pomalu rašit nové 😉 🙂 jinak vidím, že řešíte úklidy, mě zítra přijede mamča na okna a já ji budu jen přicmrdávat a utírat prach 😀 takže se už těším,l že to tu bude vypadat jak u lidí.Včera mi přišly konečně osušky pro mimi, hodila jsem je do alba 😉
koukám že tu probíráte potřeby do porodnice - a co výbava pro mimča? Nemyslím oblečení - ale plínky atd. - to mi v tom seznamu u Melíka nějak chybělo... - nebo to máte u vás tak dobrý že vás špitál vybaví? Tady teda neee - všechno si člověk musí donést. Teda krom oblečení - to dávají erár - pro mamči i pro miminka - a na odchod to pak přinese manža až si pro nás přijede. 🙂
Janky, ty jednorázovky jsou stále v plánu koupit, ale ještě nebyli lidi. 😀

vytírání jsem taky přenechala manžovi, strašně mě bolí záda ... no ale stíhá to tak 1x14 dní, takže jak se tu nachomejtne nějaká členka rodiny, tak jí hned zneužiju a strčim jí do ruky mopíka.
Jo Mel a co mopík?? Už jsi si pořídila nový??