icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

macous
16. pro 2009

Ahoj holky,
koukám, že se tady cvičí 😵
U nás se od včera necvičí vůbec - malej dostal rýmu 😔 kojo bylo v půl sedmé a hned usnul, v devět se vzbudil kýcháním a ucpaným nosem a nemohl zabrat do půlnoci - hotovo, pořád se přidušoval, takže odsávání, madrace zvednutá atd., po půl noci usnul, ale noc měl celou neklidnou, tak na půl jedné jdem k MUDr., zítřejší hexu asi nedostaneme, sice nemá teplotu, ale slyším, jak mu to stéká nosohltanem. Ráno manža upaloval pro odsávačku na vysavač 🙂 Mě taky není zrovna dobře, do toho musím dávat čubinu na čurání - pacinku má zavázanou a ještě si to přifařili klempíři na okap - mi houkne 😖

jmisa
16. pro 2009

Tak jsem vydržel ahodinu a půl venku, z toho Alex asi 20 minut neskutečně ječel. On by tak chtěl koukat v tom kočáře, ale když nesedí, tak co s ním. Nakonec se uječel ku spánku.
Teď je po O, měl cuketu, brambor, květák.

macous
16. pro 2009

Míšo, tak mu zkus sklopit korbičku a dát ho na bříško, to by mohlo fungovat, já se to chystám zkusit, ale musím počkat, až se Matýsek vyhrabe z rýmy.....

u doky dobrý, plíce a průdušky čistý, takže vyplachovat nosík, odsávat, větrat, zvlhčovat vzduch atd., očkování máme odložené 😖 ale hlavně že jsou ty průdušky ok 😵

jmisa
16. pro 2009

Macous, to by mi moc nepomohlo, ven by neviděl, navíc Alex tam už nemá moc místa. A ve fusaku bude blbě pást.

m.e.l
16. pro 2009
jmisa
16. pro 2009

Mel, dobrý 😀 Úžasně šilhá 😀

m.e.l
16. pro 2009

Míšo 😝

m.e.l
17. pro 2009

Bré ranko,
bože dej ať tomu dítěti konečně vylezou ty jedničky. 😝

jmisa
17. pro 2009

Ahoj.
Tak jsme taky hore, ale jen do 7, pak bde snídaně a ještě se jdem dospat 😀
Jinak dneska jsem prvně vstávala v půlnoci, protože se drahouš posral, jsem ho slyšela tlačit a taky jo, Pak spal do svých půl 5 a měl kojo, pak zase vytuh a vylezli jsme teď, protože má maminka hladíka.

Koukala jsem, že je venku sníh a docela zima, máme -5. Od půl 11 máme poradnu, bude třetí hexa a nejspíš půlroční prohlídka, tipuju, že náš buřtík má cca 8 kilčo.

m.e.l
17. pro 2009

Míšo, jenom mínus pět? Tady je mínus 7, takže na procházku vylezeme tak kolem poledního. 😕

luzza
autor
17. pro 2009

dobré ranko
nám zase včera odpo a večer nešel net 😖 doufám,že už s tím něco udělaj 😖 je tu už prý 7 spojek,tak to vázne...
my chrupkaly zase do půl 8,takže už to tak snad zůstane...
nela spí furt jak pařez,dnes se najedla ráno v 6 a vytuhla...eliška jako obvykle 😖 takže už ztrácím naději,že někdy bude spát jako nelča...
jinak máme -7 a asi 10 cm sněhu...

m.e.l
17. pro 2009

Luky se sám otočil bez nějakého kopečku a já to neviděla. 😢

jmisa
17. pro 2009

Mel, no co, Alex se tak otáčel skoro dva týdny, aniž bych to zahlídla 😀 Neboj, ono to jednou vyšmíruješ 🙂

Jo a furt máme -5, tady není taková zima, jsme v nějakém chráněném pásu či co.

jmisa
17. pro 2009

No my ven musíme dřív, já tady přemýšlím, jestli neoblíkám Alexe málo 😀 Má ve fusaku jen mikinu, pak samo čepici, šálu, rukavičky, ale přijde mi, že mu to stačí, tělíčko má pokaždý krásně teploučký.

Sakra, už zase dělá letadlo. 😝

m.e.l
17. pro 2009

No my za za cca hoďku a půl půjdeme na procházku, prostě po svačině a až odcvičíme "pěstičkový" cvik.

m.e.l
17. pro 2009

Míšo, Luky má bodýčko, bundičku, čepici, rukavičky. . . Dole punčocháčky a kalhoty, je ve fusaku a taky je teplej, až na ty chodidla, ale to má studený po mamince. 😵 Jako proti některým maminám ho mám vlastně nahýho. 😉

m.e.l
17. pro 2009

Super, čtu si tady o velrybě a on se zase otočil v nestřeženém okamžiku. Se mu to nějak zalíbilo. 😀

jmisa
17. pro 2009

Mel, no my bundu nemáme, teda máme, ale ještě nenosíme, protože by se mi v tom nevešel do kočíku. Ale ta mikina je dost teplá, to bundu výhřevností i nahradí, akorát by profoukla, což je vlastně zbytečné ve fusaku řešit.
Jinak v poradně si vždy připadám jak vyvrhel, když maminy začnou ty svoje cibule svlékat. Ale pak se svlíknu já je z bundy a ony jsou taky jak cibulky, tak se ani nedivím 😀

m.e.l
17. pro 2009

Míšo, tak si vzpomeň na mě, že mám dítko oblečené podobně. 😉

luzza
autor
17. pro 2009

holky
to je dobře,že z dětí neděláte "cibule",jak píše míša 😀 😀 žena mýho bratrance navlíká svýho tříměsíčního klučíka tak,že vypadá jako golem s roztaženýma ručičkama...nemůže totiž ani připažit,kolik má vrstev 😝 😝
a na mě kouká jak na blázna 😉 holky jsou v kočáru oblečený jako vaše děti a když jdou jen do autosedačky,tak maj punčocháče,bodýčka s dlouhým a kombinézu...

luzza
autor
17. pro 2009

melí,koukala jsem,že máte taky pejska od lamaze 😉 nám přinese ježíšek 😉 a taky světlušku,kterou jsem zase záviděla jmis 😀 😀 😀 a ta dřevěná židlička je nejlepší ze všech!!! nedám na ní dopustit!!!! takže jsme si taky dvě pořídili 😉 sice starší,ale taťka obrousil a nalakoval,utáhnul všechny šrouby a jsou židličky jak fík 😵 😵 😀

m.e.l
17. pro 2009

Luzz, no světlušku má Luky už dávno. Teď dostal k Mikuláši pejska.
Co se týká oblíkání, Luky je nevrlej už jenom z toho, že mu dávám bundu a dovoluji si dát rukavice. Když měl poprvé ty teplejší, tak celou procházku čučel na ruku a přemýšlel jak se dostat na prsty, aby si je mohl vrazit do pusy. 😵 A pak taky z něj nechci mít skleníkovou kytku, která pak vyleze ven a hned bude nemocnej.
Jsme teď byli skoro hoďku venku. No a Luky po přenosu do postýlky ještě dochrápkává. 😅

kay
17. pro 2009

ahojte,
tak jsem se právěprobudila z dopo komatu, Stelinka bude ještě asi pár minut spát..

Mel,no velká gratulace k otáčení Lukynka 🙂 neboj jednou to určitě uvidíš 😀

luzzi, teda máte taťku šikulu, ten náš sice prndá, kolik utratím za nové věci, ale tohle by třeba neudělal ☹

jinak oblíkám úplně stejjně - do fusaku má Stela body s dlouhým, na tom bundičku a kukličku a dole má ponožky a návleky a na tom kalhoty, někdy teplejší někdy jen manžestráky 🙂 a rukavky dávám jen do kočáru.. a taky dobrý.. ale je fakt že zatím nemrzlo nějak moc, teď s těmahle teplotama jsem si říkala, že bych ji dala do fusaku ještě deku, uvidíme.. ještě ji teda vždycky máznu obličej krémem..

jo a jak je to s tím, že nemá dítě chodit ven pod minus 5 stupňů? do kdy to platí? nerada bych ji nějak prochladila nebo tak..

zkusím jít udělat rychle ještě těsto na kuličky 🙂

m.e.l
17. pro 2009

kay, nevím do kdy to platí, ale Luky byl teď v -6ti a nevadilo mu to. Naopak chrněl jak dudek. 😅

luzza
autor
17. pro 2009

jo jo,školky a jesle taky nechoděj pod -5... a nebo jen na krátkou dobu 😉

jmisa
17. pro 2009

Tak náš drobek v necelém půlroce 7800g a 72 cm, prej krásnej osmiměsíčňan 😀
Joa předvedl tam i převalení na břicho, tak doky koukala, že je tak šikovnej. Ona neví, že cvičíme Vojtu. Prej jestli nejni tropchu napřed 😀

Kay, těch -5 je jen novorozenec a to už naši děcka nejsou.

m.e.l
17. pro 2009

Hm, já se s tím párat nebudu, ono mu to neuškodí, pokud bude řádně oblečen a nebude to na tři hodiny. Vyvětrat se musí, protože pak je protivnej a o to hůř spí.

m.e.l
17. pro 2009

Míšo, ty jo 72cm? Luky má teď tak 70cm. . . 😕

macous
17. pro 2009

Ahoj holky,
tak rýma pořád stejná, čekám že začne ustupovat tak od zítra, Matýsek včera nemohl vůbec zabrat, pořád se budil od ucpaného nosíku, sice odsáváme a vyplachujeme, ale všechno ven nejde..... nakonec usnul v devět a spinkal do rána do osmi, sice jsem u něj byla cca desetkrát, ale hlavně že vydržel v postýlce, teď spí už od 10.15 😲 půjdu na něj juknout 🙂

Jinak, oblékám jako vy, bodýčko s dl. rukávem, punčocháče, šup do kombinézky a dokud nebylo pod nulou, tak jsem ho jen pořádně utemovala španělskou dekou a byl tepločkej a spokojenej. Až teď začněme chodit zase ven a bude pod nulou, tak bude taky fusak - aaa už se tam budí 😵

Melíku - to chytneš, ty otočky, bude to teď už asi dělat pořád 😀

jmisa
17. pro 2009

Mel, no je dlouhej jak tejden. 😝 Taky mu už dávám bodyčka 74. 😔

Strana