icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

jmisa
30. bře 2009

Hanul, teď už tady leze sluníčko.

hanulka3112
30. bře 2009

Jé vy se máte, no četla jsem na netu, že v čechách se to má roztrhávat už dnes, ach jo ať už je i tady hezky 😉

hanulka3112
30. bře 2009

Co jsou to ty ořechy? 😕

jmisa
30. bře 2009

sakra - musíš si to vzít do bloku celé a okopírovat ručně.

artep26
30. bře 2009

Hanul koukám všude je to stejné, já tohle udělala před pár měsíci, co nenosil tak jsem vytřídila a poslala na charitu 😀 😀 😀
Hlavně klídek, žádný nervíky.
U nás už taky chvilkama svítí, pak se zase schová ... ale vypadá to nadějně 🙂 🙂 🙂
Jdu se nadlábnout, manža lítá po úřadech, tak si myslím že se ho jen tak nedočkám 😉 Asi jsou všude fronty, no jak jinak když je 30.3. 😅

m.e.l
30. bře 2009

Hanul koukám, že u vás bylo včera veselo. 😉 Ti chlapi jsou občas fakt na zabití. 😠

hanulka3112
30. bře 2009

Jmis, tak to vidím fakt poprvé a je to docela zajímavé 😕
Artep, Mel jj veselo bylo hlavně mě vytočil ten vyplý tel 😠 co kdybych třeba potřebovala do nemocnice, tady kde bydlíme je konec světa, takže než by mě tu našla sanitka tak nevím co 😠 dneska na mě furt mluví asi bude něco potřebovat, ještě jsem s nim nepromluvila a jen tak nepromluvím, určitě bude potřebovat vypsat nějakou fakturu nebo něco na PC, tak mu tak max řeknu ať mu to udělají v sauně 😀 😀 😀 nemá mě zbytečně stresovat 😉

m.e.l
30. bře 2009

Hanul, no jestli opravdu bydlíte někde na "konci" světa, tak by měl trochu přemýšlet. Jenže chlapy a přemýšlení to nejde dohromady. A jsi dobrá, že vydržíš nemluvit, to já vždycky si odpřísáhnu a stejnak poruším. .. . 😠 Teda dneska se mi nějak ozývají asi poslíčci či co. . . Ale nevím, je to takové pnutí, ale ne v podbřišku, ale nahoře. . .

kay
30. bře 2009

ahoj holky,

teda hanulko, úplně si to dovedu představit 😀

meli,nestraš s poslíčkama, ještě je brzo ne?

holky teda tady je furt hnusně ☹

m.e.l
30. bře 2009

kay, no už se klidně občas může nějaký objevit. . . A dneska se mám pocit teda objevuje, abych nerodila dříve jak Teksas. . . . 😝 To by mi neodpustila. No dneska jdu do poradny, tak uvidíme co to je.

macous
30. bře 2009

Ahoj holky,
tada u nás je dneska od rána hezky, dokonce svítilo do teď sluníčko. Já jsem vyluxovala celý domeček a dala do kupy prosklenou verandičku, tak teď se válím na gauči 😵
Jinak koukám, že s chlapama je to všude podobný, ten můj sice docela poslouchá, když něco chci, ale čas od času si dělá co chce bez ohledu na mě - klasika, to jsou většinou ty jeho sporty, ale zase lepší než hospoda 🙂
Včera se manža dočkal prvního kopanečku, tak se ptal, jaký to je pocit, když se ve mě prcek takhle hejbe 😀

Holky, kupovali jste hrací deku pro mimi??

m.e.l
30. bře 2009

Mací, hrací deku jsem kupovala. Je to na přechodný stav mezi hodným ležícím miminkem a utíkálkem. To pak musíme pořídit ohrádku. 😉

kay
30. bře 2009

mací, no já ji koupila, ale zatím jen takovou obyčza 500,- kč.. já to využiju určitě, ikdyž bych pak kupovala takovou nějakou tu barevnou se zrcátkama atp.. 🙂

meli, tak dej pak vědět, jak sji dopadla v poradně..

m.e.l
30. bře 2009

No určo dám vědět jak jsem dopadla. My máme hrací deku asi za 750 či nějak tak. Máme tuhle http://www.detskyraj.cz/zbozi/1775-tiamo-hraci-...

macous
30. bře 2009

Ta je hezká Melíku - taky chci nějakou do tisícovky, podle mě je to fakt na chvilku....
S těma poslíčkama to nic nebude 😉 pak dej určo hnedka vědět

grej
30. bře 2009

Mel - držím palce, aby to nic nebylo! Ono už to máš taky za pár, tak se to asi fakt objevit může.

macous - dočítala jsem a pobavila mě hláška, že vaše mimi je "semtamťuk" 😀 Jsem si hned vzpomněla na Čtyřlístek 😀
Ten můj už to pro změnu zas moc necítí. Už tam Kačka asi nemá moc místa, tak se spíš boulí, než že by kopala.

Holky v pátek jsem zase zaaukcovala a vyhrála pár "džínových" kalhot (v rozmezí od mimi do jednoho roku), jedny růžový šaty na léto (spíš je to teda delší triko na ramínka) a jedny plátěný kalhoty a jedny lacláče - to vše za dvě stovky - no nekupte to 😀 Dneska mi to přišlo.

Pak jsem ještě vyhrála jednu sadu, tam je zas svetr a kalhoty a už ani nevím co. Mámr adost, když něco vyhraju za pakatel 😅

Já hrací deku mám, dokonce tři. Jednu mám půjčenou od Majmun a dvě mi přinesla švagrová. Takže asi podělím prarodiče a u každých bude jedna 😉

m.e.l
30. bře 2009

grej, pošleš mi prosím ten seznam do porodky? Abych věděla co balit (za 2,5 týdne to zkusím).

macous
30. bře 2009

jo jo Grej, semtamťuk to vážně je 😀 😀
v noci mě probudil pocit na zvracení, ale pak to přešlo, tak doufám, že nebudu ten případ, co se mu vrácí nevolnosti na konci těhu 😠

m.e.l
30. bře 2009

Mací já nevolnosti neměla, ale tuhle mi v noci taky bylo ouvej. Zjistila jsem, že se nesmím večer přecpávat, pak se mi hrozně jídlo vrací nahoru a o to víc mě v noci pálí žáha a je ouvej.

macous
30. bře 2009

já právě pálení žáhy nikdy neměla, ale asi to bude taky tím přecpáním, pořád jsem totiž měla pocit, že mám jídlo až v krku 😀 a málem ho tam fakt měla 😀 😀 😀

m.e.l
30. bře 2009

Mací, tak bacha na to. Já už se taky trochu poučila, byť teda to znamená, že ráno se probudím a umírám hlady. 😒

grej
30. bře 2009

Ty jo, tak jsem napsala a ono nic...

Mel - zítra napíšu.

Nebudu v kanclu, ráno jdu na krev, pak konečně k tý praktický a pak na předporodní kurz. Prý půjdem na porodní sály, tak ti budu referovat ;) A až dorazím domů, tak ti pošlu i ten seznam. Já se k tomu o víekndu nedostala, měli jsme fofry.

Ale už mám doma nový stůl na počítač a přebalovák 😉

m.e.l
30. bře 2009

No já zítra tady moc nebudu, razím vyřídit mateřskou a k babi na oběd - snad tam dopajdám.

macous
30. bře 2009

Melíku, pomalu ale jistě 😉 Mě teď docela ty kyčle polevily, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to asi vydrží 😅
Tak jdu ven na procházku, zrovna jsem si dala dva bramboráky, měla jsem těsto v lednici od včerejší večeře 🙂

m.e.l
30. bře 2009

Mací, no mě bolí jedna kyčel a vystřeluje do kolene, takže jako docela síla. Doma docela v pohodě, ale vylezu ven a za chvíli sotva pajdám. 😠

luzza
autor
30. bře 2009

holky
koukám,že by sme se mohly pomalu přejmenovat na INVALIDI PO IVF V ZÁŘÍ 2008 😀 😀 😀
u nás je nádherně 🙂 😵 je teplo,bezvětří,svítí sluníčko 😵 😵 😵
mací - taky jsem měla bramboráky 😉
ale procházky moc nezvládám...funím jako astmatik a tuhne mi břicho...vyhovovalo by mi,kdyby mě někdo tačil na inv. vozíčku a já se mohla kochat jarem 😅

hanulka3112
30. bře 2009

Holky já vám to sluníčko tak závidím, snad se zítra objeví 🙂 jo jsem zapoměla napsat včera jsem zkoukla zajímavý pořad a dnes ho dvakrát opakovali na National Geographic nebo jak se to píše my ho chytáme ještě se dvěma NG na Digi Tv, byly tam 3 maminy jedna čekala dvojčata-dvojvaječné(holka-kluk) rodila přirozeně 😲 pak další trojčata uvolnilo se jí jeno vajíčko, které se rozdělilo a pak další, které zůstalo tak(říkali, že by mohly být oplodněny i dvěma různými muži 😲 že se to už i několikrát stalo 😅 😀 ) a pak ta co čekala 4čata a té se uvolnilo 1 vajíčko, které se rozpůlilo a pak ještě rozpůlilo, takže všechny identická, že je to úplná rarita a bylo to krásně popsané a ukázané jak to probíhalo od početí do porodu, ukazovali to vše jako kdyby byla ve vnitř dělohy kamera 😲 takže krásné, takže jestli to chytáte určitě na to mrkněte, určitě to budou ještě vysílat počítám, že zas večer, včera to šlo myslím kolem 10h 😉

hanulka3112
30. bře 2009

Jo a ještě něco, ještě jsem s mojim nepromluvila, teda jen jak otevřel šatnu a zeptal se proč je to oblečení vyházené, tak aby věděl co s tím má udělat 😀 zatím tam testl jen dvoje rifle a jedny mu byly teda dost malé 😀 tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude třídit, bo já se toho netknu 😉 🙂

Strana