Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
Ahoj holky 🙂
Tak Janka už má klučíky 🙂 🙂 x-) x-) a jakou mají krásnou váhu,to je supr,že vydrželi tak dlouho v mamce 😉
Melíku,já se vrátila teď od dr a byla jsem už na monitoru před 14 dny a dneska zase =-) ale asi si to dělá každý po svém.
Taky u vás byla taková mlha ráno?tady snad i ptáci museli chodit pěšky,nebylo fakt vidět na krok.
Tak už perete hadérky??ono vyprat to je pohádka,ale pak to všechno vyžehlit ]-(
Hanul,já měla taky některý oblečky po synátorovi už zažloutlý,vaniš mi nepomohl,ale pohohlo mi savo perex,tak to zkus.Sice asi napodruhý,ale třeba ti to půjde 😉
Tak Janka už má klučíky 🙂 🙂 x-) x-) a jakou mají krásnou váhu,to je supr,že vydrželi tak dlouho v mamce 😉
Melíku,já se vrátila teď od dr a byla jsem už na monitoru před 14 dny a dneska zase =-) ale asi si to dělá každý po svém.
Taky u vás byla taková mlha ráno?tady snad i ptáci museli chodit pěšky,nebylo fakt vidět na krok.
Tak už perete hadérky??ono vyprat to je pohádka,ale pak to všechno vyžehlit ]-(
Hanul,já měla taky některý oblečky po synátorovi už zažloutlý,vaniš mi nepomohl,ale pohohlo mi savo perex,tak to zkus.Sice asi napodruhý,ale třeba ti to půjde 😉
Hanulko, pořádnej prášek na praní - persil, ariel a k tomu nasyp sůl na skvrny (já mám od Ulrycha, ale dá se užít i z DM. Místo aviváže ocet a pak pusť celé máchání znovu.
Pověs na sluníčko a pleny se vybělí, to stejné svetříky.
Pleny jsem prala na 60 a svetříky na 40 a je všechno zcela bílé.
Pověs na sluníčko a pleny se vybělí, to stejné svetříky.
Pleny jsem prala na 60 a svetříky na 40 a je všechno zcela bílé.
Jmis - taky jsem si říkala, že ty podkolenky na léto budou na nic. Já už se potím teď 😃 Celý den tu na sebe větrám...
Zítra mám 3 pohovory kvůli práci a pak si musíme vybrat, tak mi držte palce, ať je tam někdo dobrej a chytrej, aby byl pak rychle zaškolenej 😉
Ocet jako aviváž? To taky bělí? Nebo je to jen proto, že se pro mimi nesmí aviváž klasická? Já sjem o víkendu prala povlečení a to jsem vyavivážovala... Snad to tak neva...
Zítra mám 3 pohovory kvůli práci a pak si musíme vybrat, tak mi držte palce, ať je tam někdo dobrej a chytrej, aby byl pak rychle zaškolenej 😉
Ocet jako aviváž? To taky bělí? Nebo je to jen proto, že se pro mimi nesmí aviváž klasická? Já sjem o víkendu prala povlečení a to jsem vyavivážovala... Snad to tak neva...
Tak se mi pere v pračce poslední dávka hadérků, něco málo mám venku na zahradě na šňůře, nějak mi po zimě odešly kolíky, tak tam toho víc dát nemůžu, bo by mi to uletělo 😃 zbytek mám na balkóně na věšáku, ale ty hadérky venku na šňůře jsou skoro suché, jak půjdu dnes do obchodu koupím něco na ty pleny a svetříky zažloutlé a do toho se pustím zítra, jinak se dnes asi užehlím :-N 😃
Uff, tak půlku prádla mám vyžehlenou :-N a ten zbytek mě čeká zítra, protože to co mám na balkóně není ještě úplně suché, tak to proschne a zítra to sfouknu, stejně jsem už vyřízená :-N
Mel dobrý řešení 😉 😃
Mel dobrý řešení 😉 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
Jinak já bych to řešila vanishem.