icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

grej
6. dub 2009

Já taky budu vyvářet. Pleny ne, ty jsem vzdala a naštěstí jsem dostala od švagrový a ty jsou jen tři roky starý. Ale musím vybělit starou zavinovačku a taky tam mám pletený bílý kabátek s výšivkou... Ale asi to odvezu mámě, ta si s tím uričtě poradí 😅

Jinak já bych to řešila vanishem.

peda
6. dub 2009

Ahoj holky 🙂
Tak Janka už má klučíky 🙂 🙂 😵 😵 a jakou mají krásnou váhu,to je supr,že vydrželi tak dlouho v mamce 😉

Melíku,já se vrátila teď od dr a byla jsem už na monitoru před 14 dny a dneska zase 😕 ale asi si to dělá každý po svém.

Taky u vás byla taková mlha ráno?tady snad i ptáci museli chodit pěšky,nebylo fakt vidět na krok.

Tak už perete hadérky??ono vyprat to je pohádka,ale pak to všechno vyžehlit 😠

Hanul,já měla taky některý oblečky po synátorovi už zažloutlý,vaniš mi nepomohl,ale pohohlo mi savo perex,tak to zkus.Sice asi napodruhý,ale třeba ti to půjde 😉

m.e.l
6. dub 2009

Pedi, no tak já počítám s monitorem opravdu až v porodnici. Sice ho teď doktorka nově má, ale jdu k ní naposledy 14. dubna a pak už kvačím do péče nemocnice Bulovka.

jmisa
6. dub 2009

Hanulko, pořádnej prášek na praní - persil, ariel a k tomu nasyp sůl na skvrny (já mám od Ulrycha, ale dá se užít i z DM. Místo aviváže ocet a pak pusť celé máchání znovu.
Pověs na sluníčko a pleny se vybělí, to stejné svetříky.

Pleny jsem prala na 60 a svetříky na 40 a je všechno zcela bílé.

jmisa
6. dub 2009

Já počítám s monitorem až v při porodu 😀 v Krči totiž v poradnách monitor nedělají.

jmisa
6. dub 2009

Ty podkolenky punčochy apod. jsou možná dobrý nápad, ale v tomhle vedru si to nedovedu představit.

Grej, myslím, že vystačíš s namočením nohou do chladné vody a pak si lehni na záda na zem a nohy opři o stěnu. 😉 jinak v těch těhu čajích jsou bylinky, které způsobují odvodňování.

jmisa
6. dub 2009

Jo a mám 3/4 kalhoty, ať žije C&A.

m.e.l
6. dub 2009

jmis, super že jsi pořídila 😉 . No já vlastně ani nevím zda se na Bulovce monitor při poradně dělá. . . Uvidím, poreferuju 20.týho.

grej
6. dub 2009

Jmis - taky jsem si říkala, že ty podkolenky na léto budou na nic. Já už se potím teď 😀 Celý den tu na sebe větrám...

Zítra mám 3 pohovory kvůli práci a pak si musíme vybrat, tak mi držte palce, ať je tam někdo dobrej a chytrej, aby byl pak rychle zaškolenej 😉

Ocet jako aviváž? To taky bělí? Nebo je to jen proto, že se pro mimi nesmí aviváž klasická? Já sjem o víkendu prala povlečení a to jsem vyavivážovala... Snad to tak neva...

jmisa
6. dub 2009

grej, ocet je na to, aby ničil choroboplodné zárodky a pomůže s likvidací zbytků prášku.

m.e.l
6. dub 2009

grej, o pocení mi povídej. Já v sobotu na procházce měla pod kalhotama ortézu na to koleno a myslela jsem, že se mi noha uškvaří. 😠

grej
6. dub 2009

Já ani nemusím mít ortézu a potim se jak prase. Děs. Nejhorší je to pod prsama 🙄 A pak v oblasti třísel.

Jmis - díky za info!!

hanulka3112
6. dub 2009

Tak se mi pere v pračce poslední dávka hadérků, něco málo mám venku na zahradě na šňůře, nějak mi po zimě odešly kolíky, tak tam toho víc dát nemůžu, bo by mi to uletělo 😀 zbytek mám na balkóně na věšáku, ale ty hadérky venku na šňůře jsou skoro suché, jak půjdu dnes do obchodu koupím něco na ty pleny a svetříky zažloutlé a do toho se pustím zítra, jinak se dnes asi užehlím 😅 😀

m.e.l
6. dub 2009

Tak jsem se teď kapánek prospinkala. 😔 Prádlo asi na balkóně schne, nevím, nechám to na manžovi ať se na to podívá a pak postaví čelem k žehličce. 😀

hanulka3112
6. dub 2009

Uff, tak půlku prádla mám vyžehlenou 😅 a ten zbytek mě čeká zítra, protože to co mám na balkóně není ještě úplně suché, tak to proschne a zítra to sfouknu, stejně jsem už vyřízená 😅
Mel dobrý řešení 😉 😀

m.e.l
6. dub 2009

No Hanul dobré řešení, jenže se mi zase nějak sesypává po těch novejch práškách, takže nakonec asi budu žehlit já, pokud mu to nedám jako pracovní léčbu. 😉

luzza
autor
6. dub 2009

ahoj holky 🙂
porodopis mám sepsaný 😉 a zítra razím na kontrolu 😉 ke své gyn... tlak mám teď večer 140/90, tak uvidíme zítra...

luzza
autor
6. dub 2009

holky jankatr má nové fotky ve svém albumku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luzza
autor
7. dub 2009

dobré ránko kočky 🙂
jsem už od 2 hod vzhůru 😒 ... pobolívá mě břicho... teď už teda míň....
jsem z toho docela nervozní 😒

kay
7. dub 2009

ahoj holky teda luzzi a nechceš zajít k doky..? přece jen dvojčátka čekáš, tak aby vydržely u Tebe co nejdýl..

kay
7. dub 2009

aha, tak já přeskočila Tvůj příspěvek.. tak snad dok\ dneska něco vymyslí.. 🙂

s tí´m octem je nejlepší fakt prát skoro všechno.. já to tak dělám, jak píše jmisa, je to i jako dezinfekční.. kamošce to doporučila i dok´torka když měla její holčička exémy..

luzza
autor
7. dub 2009

ahoj kay 😵

luzza
autor
7. dub 2009

ocet je určitě super,to je pravda...

m.e.l
7. dub 2009

Dobré ranko,
Luzz držím palečky ať kontrola dopadne dobře a necháš holky ještě chvíli dopéct. 😉

jmisa
7. dub 2009

Ahoj všem.

Luzz, držím palce na poradnu.

luzza
autor
7. dub 2009

melíku,jmis
dík 😉
jsem dobrej nervák,co? 😅
myslím,že když poradna dopadne OK,celkově se mi určitě udělá líp 😀

luzza
autor
7. dub 2009

u nás je krásně 🙂 ,teplo a slunečno,tak mám hned lepší náladu 😵

jmisa
7. dub 2009

Luzz, no když jsem to četla, tak jsem si říkala, že na druhorodičku jsi docela plašan 😀 😀

jana.cb
7. dub 2009

AHojky zensky bre ranko vsem preji 😉 tak ja dneska zazila prvniho poslicka 😀 😀 😀

m.e.l
7. dub 2009

Ahojda Jani, pošli posly jsi zažila??? 😀 To já mám pocit, že už jsem je zažila víckrát, ale nevím. 😉

Strana