icon

Těhulky z CAR Obilní Trh, Brno

miradka
15. říj 2009

Holky tehulky, poďte sem 🙂

emers
12. kvě 2010

ahojte!!!

krásný mimča a jak rostou jak z vody 😅 týýý jo, to to letí!!!

u mě stále stejné, akorát ta cukrovka, ale v pohodě, mimčo dle tabulek s váhou, já teda přibraná jen 2 kilča za těhu, ale to jsem vám už asi psala...

cincolina: nakukuju jak jsi na tom 😅 tak ať máte vše v pohodičce!!!!!!!!! Těším se na krásnou zprávu! 😉

chci se zeptat, snad to máte ještě v paměti 😀
jsem ve 34. týdnu a mám už 2 dny jakoby takový trošku tlaky v konečníku a mimi je jakoby níže, že jak se hýbe, tak mi jakoby pulzuje tam dole... jsem tupan a nic o tom nevím, ale logicky předpokládám, že asi je víc dole než předtím?!
jinak máme ještě čas!!!!!!! ale je to prostě takovej jinej pocit než předtím a ne zrovna moc přijemnej 😔
nepamatujete si to jestli jste to tak taky měly????????
díky za odpověď!

lucka.adis
12. kvě 2010

Ahoj holky, jenom nakukuju, jestli to má Cin už za sebou a ono nééééé, pořád tu straší 2v1 😀 😀

Cin, tak dej zítra vědět, jak jste dopadli na kontrole 😉 a jinak držím aplce, aby jsi to měla co nejdřív za sebou a měla miminko brzo u sebe (pokud se teda umoudří a bude chtít ven).

Emers, ahoj.. tobě to také utíká a jak 😵 😵
Nooo, na tvou otázku ti řeknu jenom to, že když já jsem cítila tlak na konečník, tak jsem už byla v porodnici s kontrakcemi jak blázen a rodila jsem 😅 😅

emers
12. kvě 2010

lucka.adis: ajéjé, to jsi mě teda nepotěšila 😀 😠 ale tohle je malej tlak... tak snad nic se nechystá!

lucka.adis
12. kvě 2010

Emers, nepanikař 😅 Jsem to tak nemyslela 😉 .... myslím si, že u tebe to bude opravdu tím, jak miminko klesá víc dolů do pánve a to je dobře.

emers
12. kvě 2010

lucka.adis: no ještě nepanikařím 😀 jen sháním info...
jejda, ale to teda není nic moc extra s tím chodit... snad to tak nebude až do konce
😝 😀
asi se jdu natáhnout radši, třeba to pomůže...
tak dobrou! 😉

gabina79
13. kvě 2010

Ahojte holky, jdu zase jen na skok..nějak nemám čas vás ani dočítat, vždycky to jen nějak prolétnu 😒
Emers, a kdy jdeš do poradny, aby se na tebe kukl Dr, jak to s mimčem vypadá? Neboj, to ještě vydržíš...já jsem měla bříško dole od začátku 😀
Cin a kdy ty sis to naplánovala ten porod? 😀 Vypadá to, že ti to možná vyjde, co? A co dnes na kontrole?
Luci, Oník se u toho kojení pořád vzteká, ale už kojím kratší dobu, tak se to dá - buď chce tlačit a nejde mu to (zvykl si, že se vyprázdní většinou při kojení) a nebo mu to míň teče a on by chtěl víc - je to holt nenažránek.....ale jsem za to ráda...horší by bylo, kdyby nechtěl jest a nepřibíral by 😉
Včera jsem byli na očkování, tak mi ho znovu převážili - opět nárust na 6,8kg (za chvíli ho asi neunesu 😅 ), dostal dva pichanečky, hrozně při tom plakal a mně se chtělo s ním, ale pak byl v pohodě. Na noc jsem dala panadolový čípek a byla v pohodě, akorát od rána mu trošku teplotka stoupá, tak ho hlídám a kdyžtak mu dám zase čípek...teď už dlouho spinká, krmit se měl před hodinou, tak ho budu muset vzbudit a i zkontrolovat tu teplotku...je chudinka takový unavený...tak snad to brzy přejde..

gabina79
13. kvě 2010

Hani, to je super, že už mimčo kope, že? Hned je to zase o něco veselejší, když ho cítíš, že?... A to se říká, že u druhorodiček je to dřív 😀
Luci, malá je kouzelná v těch šatičkách...my máme pro Oníka taky podobnou hrací deku a dáváme ho tam už 14 dní a vcelku se mu tam líbí 🙂
Irmi, kluci už jsou velký, to je něco...takže už dáváte kašičky? No to bude něco, až budeme začínat s příkrmama (kašičkama a tak), doufám, že ještě chvíli vydržíme...to zase nebudu vědět, kolik mu toho mám dát atd.... 😀

emers
13. kvě 2010

gabi: byla jsem před týdnem a teď jdu za týden a něco 😉 no dnes je to lepší, když ležím, tak je to ok, když jsem ve vzpřímené poloze, tak to cítím... tak snad to je jen jak jsem psala. Držím, držím! 😀 😉

cin: tak jaká? 🙂

gabina79
13. kvě 2010

Aha, teď jsem postřehla, že už Cin svůj termín prošvihla 😀
Oník pořád spinká, je mi líto ho budit, ale už asi budu muset...bude hladový jak vlk, bude hltat a pak se mega poblinká 😒 ..a taky musím zkontrolovat tu teplotku 😉

cincolina
13. kvě 2010

Holky ahoj,
tak já tady budu strašit 2v1 asi ještě dlouho, slovy pana dr. ... asi se chce narodit až v létě... 😠 . Takže v pondělí si mám volat do porodnice a objednat se. Asi tam preventivně zavolám už zítra, aby na mně koukli v to pondělí.
Emers, tak snad se mimču nebude chtít nějak předčasně, ale spíš ne, myslím, že to takhle bývá...
Gabi, no, je to teda macík 😀 , ale hlavně že dobře prospívá. Ty reakce na očkování jsou děs, tak snad se mu teplota nezvedla.

ywushka
13. kvě 2010

cin: neboj pres vikend se o narodi,nebo nejlepe dnes v noci🙂

gabi: my jsme po prvnim ockovanim hexou nemeli reakci,ale ted uz jo a davala jsem cipecky,ale mrzuty byl po kazdem ockovani mrzuty i po tom ockovani tim rotarixem v tech 9 tydnech! Taky vam maly pekne roste,zachvilku nas predrostete🙂 Jsem myslela ze jen ten nas prdola tak kyne🙂

hanulamarkova
14. kvě 2010

Ahoj holky tak dneska jsem byla na EKG, a mám lehkou tachykardii, zrychlené srdíčko. Ještě mi budou vyšetřovat štítnou žlázu a když se tam nic nepotvrdí pujdu na UTZ srdíčka tak snad to bude v pořádku. 😉

zabicka007
14. kvě 2010

čau děvčata, vůbec nestíhám (prostě klasika)...
Ywuš,mám dojem ohledně toho vranova,že se pokoje musí v den odjezdu vyklidit do 930 ráno, tykže pokud pojedete brzo ráno, tak to až taková změna nebude...
Luci,nové fotky se pokusím přidat o víkendu,ale neslibuju, je toho teď moc,... ☹

zabicka007
14. kvě 2010

Emers, dvě kila jo???? GTak to já 20...co dodat 😅 Ale buď opatrná a ve střehu, já tlak na konečník neměla,ale tuším, že jsem někde četla, že to může být příznak brzkého porodu, takže odpočívej
Omlouvám se, píšu jednou rukou-levou takže hrůza 😠

ywushka
14. kvě 2010

zabi: ja jsem domluvena s tim panem na vranove,ze odejedeme v sobotu vecer pro jistotu,jeste teda nevim v kolik hodin bude to birmovani,kdyby o bylo odpoledne tak by jsme mohli odjet i brzo rano v nedeli!!!

my jedeme zitra velky babinec do prahy na mizikal deti raje🙂 mejte se hezky

lucka: v pondeli ti poslu tu Bebu,ja ji nesporebuju,vy ji vyuzijete!!

cincolina
15. kvě 2010

Holky prosím poraďte. Dostaly jste ze sociálky nějaké vyrozumění o přiznání mateřské? A pokud jo, tak asi kdy od té doby, co jste na ni nastoupily? Mně nic nepřišlo (jsem na MD od 1.4.) a matně si vybavuju, že kamarádka něco takovýho dostala... dík 🙂

emers
15. kvě 2010

čau holky,
tak já jsem dostala ještě rýmu a bolí mě dost v krku, takže spíš odpočívám a zdá se to být ok, občas se prostě cosi tam dole "zaděje" ale asi je to normálka 🙂

cin: já ještě tak daleko nejsem, takže neporadím... jen vím, že i nemocenská mi chodí strašně pozdě a nemám už ani přehled vlastně kdy mi přišla naposledy.
a držte se!!! 😵

zabička: no popravdě normálnější je těch 20 že 😎 Ale tak co s tím nadělám, nic no. Naštěstí taky znám případy co přibrali tak málo a prej vše vpořádku. A vy co máte zas víc kilo, tak to bude hnedka dole 😉

přeju taky pěkný víkend, i když teda to počasí je naprd!

miradka
autor
17. kvě 2010

Ahoj holky, Cin, ty si ešte stále 2 v 1? No vlastne už je pondelok....myslím na teba, drž sa holka! 🙂
Emers, ja som sa tiež zobudila s poriadnou rýmou a bolením v krku. Blbé je, že Mirka má tiež soplík a dosť s ňou musím bojovať pri odsávaní a aj tak sa mi nepodarilo všetko vysať ☹
Žabi, aj ty píšeš na koňa s jednou rukou? A čo máš v druhej? Kojíš? 😀

lucka.adis
17. kvě 2010

Dobré ráno, kočky

Cin, koukám, že jsi pořád ještě 2v1... snad se mimiňous brzo rozhodne jít ven 🙂

Jéjda, Mir a Emers jste nemocné? To je blbé. No, ale je to tím pitomím počasím. Jednou je teplo pomalu na koupání a další týden je zima a pořád prší 😖 pěkně si to s námi zahrává a nejhorší je, že to chytí i děti a těm to dvakrát příjemné není.

Mir, naše malá nám tu odsávačku spolíků na vysavač už bojkotuje, když se k ní s tím přiblížím, tak vytřeští oči a začne do toho šermovat rukama a odstrkovat mě... ale hned po tom, je usměvavá a kecá ji to o 106 😀 😀 potvůrka.
Včera jsem ji vyřadila spoustu věcí, protože šíleně roste a je jí to buď akorát a nebo malé, takže jsme už nakoupili zase nové od 3měsíců do 6.. tak snad ji to aspoň chvilku vydrží 😝 😅
Kolik ti váží malá? Naše má už 6500g..

Holky, dávali jste dětem ten Prevenar? Já ho Adískovi nedávala, takže bych uvítala nějaké info 🙂

Jo, Ywush, jestli mi to chceš poslat, tak to pošli na dobírku 😉 ať máš peníze co nejdřív, mě to v té bance nějak blbne a nevím proč 😔

Tak se mějte, večer mrknu..

miradka
autor
17. kvě 2010

Luci, tak Mirka ee, ona sa rozplače, ale keď skončím, tak je v pohode. Ja sa tiež chystám vyraďovať, teda už som vyraďovala, ale musím to nacpať do krabice a dať niekam preč. Rozmýšľam, či mám nejaké tie vecičky dávať na mimibazar, ale počkať 3-4 roky a keď neotehotniem, tak sa toho zbavím. Plánujem, že tie 2 embryá, čo máme na mraze, rozmrazíme, ale problém je v tom, že sa chcem vrátiť do práce...takže neviem ako to vyriešiť. Asi si priplatíme a budeme nejaký ten mesiac platiť za nevyhodenie embryí.
Mirka váži 5300g - minulý týždeň. Počítam, že teraz má tak 5500g.

Holky a mám jeden fest problém. David objavil palec, furt si ho cumle ☹ Neviem ako ho to mám odnaučiť. Furt mu ho vyberám a cpem dudlík, ale len ho to rozčuluje a urobí si po svojom. 😠

My sme zatiaľ nedávali prevenar, len to povinné očkovanie, ale určite dáme.
Luci, Ty dávaš bebu HA? Ja mám doma omylom kúpenú BEBU bez HA a neviem čo s ňou, naviac je to 900g, nechcela by si ju?

miradka
autor
17. kvě 2010

holky, myslíte, že je v poriadku, keď mi David kaká toľko krát ako ho nakojím? Dnes už po 7 kaká 😕

koira
17. kvě 2010

miradka: koukam ze mas krasna dvojčatka, nepamatujes si nahodou jake jsi hcg v 6tt? ja jsem 5+4 a mam pres 10000...nemuzou to byt dvojcatka? diky za odpoved

pilotkaanetka
18. kvě 2010

my jsme dávali synflorix je ted zdarma 🙂

emers
18. kvě 2010

čau holky,
tak jak je na tom cin, nevíte? 🙂

hanulamarkova
18. kvě 2010

Ahoj holky včera jsem byla na KO na velkém UTZ tak máme potvrzenou princeznu 😀 je v pořádku zdravá spokojená, průtoky má v pohodě placenta taky pracuje jak má tak jsme moooc šťastní.
Přikládám fotky byla moc zlatá šermovala ručičkama a cucala si paleček pak celou ručku no prostě jsme si to moc užili.

lucka.adis
18. kvě 2010

Hani, malá je náádherná a gratuluju k potvrzení 😵 😵 😵

emers
18. kvě 2010

hanula: jé, na té první fotce má krásnou pusinku a nosánek 😅 taky gratuluju!!! 😵

miradka
autor
18. kvě 2010

koira, tak to vobec netuším, neviem aké hcg som mala. skús mrknúť niekde na net, myslím že som videla orientačnú tabuľku, ale neviem kde. gratulujem k tehulkovstvu 😉

miradka
autor
18. kvě 2010

Hani, to je super 😵 😵

gabina79
19. kvě 2010

Ahojte holky, vůbec nestíhám...to je hnus počasí, co? No my stejně codíme s kočárem ven a vždycky jsem celá mokrá a zmrzlá jak preclík...ale aspoň že se Oník trochu vyspinká...jak je přetažený, tak pak šíleně řve a nemůže usnout ☹
Chtěla jsem kouknout co Cin a vypadá to, že si ji asi nechali v nemocnici, ne? Jinak by se v pndělí po kontrole ozvala. Nemáte na ni někdo mobil? No snad je vše v pořádku amožná je už morušátko na světě 😉
Hani, super, gratuluji k děvčátku...na obrázku je to krasavice 🙂
My jsme očkovali Synflorixem....je to v podstatě to samé, co Prevenar 😉
Cin, vyjádření k váši mateřské mi myslím přišlo, asi ještě než mi vyplatili první dávku nebo v zápětí potom 😉
Luci, to já už jsem spoustu věcí schovávala snad už před měsícem...je to děs, jak malý roste...navíc je to blbé, že se v obchodě nemůžu orientovat podle velikostí, protože každý výrobce je jiný a já nějak nemám odhad...koupila jsem mu bodyčko 68, že to bude mít na léto a teď jsem na něj koukala a bude ho nosit teď...ale jinak má 62 😉

Strana