Těhulky z CAR Obilní Trh, Brno
Holky tehulky, poďte sem 🙂
lucka: jakoze mu dam papirovku,pak bavlnenou a pak jeste ty kalhotky???? 😕
mela bych se za sebe stydet,jsem zdravotni sestra a nevim takove veci 🤐
nene, tady máš odkaz na ty kalhotky, do kterých se dávají většinou ty bavlněné plínky, já je mám doma, akorát že je mám jenom v bílé barvě:
http://www.uskritka.eu/skritek/eshop/26-1-PLENK...
Jinak tu papírovku budu používat v porodnici (asi Pampers)..
lucka: takze to chapu tak,ze budes pouzivat i bavlnene plinecky?? Ja jsem asi dneska uplne natvrdla🙂
ywush, ty bavlněné budu používat také, ale né pokaždé..jenom do doby než půjdu s malou na kontrolu těch kyčlí 😉 stejně ty miminka mají radši ty klasické papírovky, protože když se počůrají, tak nejsou v mokrém, kdežto u těch druhých musíš pořád kontrolovat, jestli není miminko počůrané atd,protože by se mohlo stát, že bude mít opruzený zadeček.
Někdo je s nimi moc spokojený a používá je děsně dlouho a někdo zase používá jen ty papírové, záleží na zvyku.
Jdu se na chvilku natáhnout, jsem po obědě a už zase odpadám 😠 😀 😀
Ahojte holky, tak už jsem tu i po obídku 🙂
Takže kontrola na kardiu proběhla v pohodě. Pan doktor Hála je úplně suprový, velmi příjemný pan doktor (Ywuš, ty jsi ho tady myslím už zmiňovala)...Všechno mi krásně vysvětlil, ukázal a výsledek je, že má Oník zdravé srdíčko a teoreticky nic nehrozí...dokonce mi na utz ukázal i pindíka - ten byl teda vidět 😀 - pan doktor říkal, kluk jak buk 😀 ...akorát sebou Oník pořád mlel a kopal, pak byl zboku, takže jsem viděla i tvářičku...no super 🙂
Zajímavé je, že říkal, že u těchto srdečních VVV hraje většinou roli náhoda a ne genetika, takže jakákoli infekce či stres mezi 5-15tt může něco takového způsobit...
Ywuš, ten kočárek vyšel i s vajíčkem na 10.880...na netu by byl asi levnější, ale tento chlapík má i servis a dokonce půjčuje náhradní kočárek- to pro nás bylo rozhodující 😉
Já jsem taky přemýšlela, jak by to bylo s tím širokým balením kvůli kyčlím a myslela jsem, že bych dala normální jednorázovku a na to ještě v kalhotkách látkovou plenu...takže asi blbost, co? 😅
Jdu vám hodit do albíčka ten náš nákup 😀
Tak už jsou fotečky tam, akorát jsem nefotila punčocháčky a ponožečky, těch taky máme 🙂
gabi: ja si to tak myslim celou dobu,ze budu davat jednorazovaku a pak na to latkovou plenu,ale lucka me dneska asi vyvedla z omylu!! Musim se na to jeste nekoho zeptat!!!
Jo Dr. Hala je mily dr.jsem k nemu chodila jako pubertak s aritmiema co mam!!
Jinak mas krasne vecicky pro ONIKA🙂!!
Me dneska prisly ty miniaturni tenisecky🙂 mam je taky v albicku
Ywuš, díky...začínám se v tom nakupování rozjíždět a myslím, že za chvíli budu mít stejný problém jako ty, že to nebudu mít kam dávat 😀 ....Myslím, že s těma plenama pak poradí i dětská sestra v porodnici...
ty tenisečky jsou úplně super 🙂 ..a koukám, že máš i hodně kosmetiky - jakou značku si kupovala?
Ahoj holky, dnes som bola na tú tehu cukrovku. Výsledky neviem, pošlú ich k mojmu dr a na kontrolu idem v piatok. Potom som varila a teraz odpadám únavou. Asi na mňa lezie depka či čo... 😒 Nemám náladu na nič.
Irmi, ano bolo drahé to povlečenie, ale zase až pojdeme na nabýtok do Ikei, tak v polskej ušetríme 3.500 než keby som nakúpili v Ostrave, takže sme sa rozšupli. No a šetríme na iných veciach, napr. to oblečenie pre deti je prevažne už nosené a čosi sme dostali. Na povlečení som nešetrila, pretože počítam s tým, že deti ho budú používať možno do 6 rokov. Čo myslíš, 135x100 je vhodná prikrývka pre deti do 6 rokov? A keby aj nie, tak možno budú ďalšie deti 😅
Holky, na to kardio posielajú všetky mamičky? Mne o tom zatiaľ nikto nehovoril, bola som len na veľkom UTZ.
Inak decká ma tak kopú, že to už začína byť nepríjemné, zvlášť v tej čakárni. Čítala som si tam a kniha mi furt nadskakovala 😀
Ahoj Mir, tak jak to probíhalo? Zvládla si to v pohodě? 😉 ...depku zažeň nečím dobrým 🙂
Na dětské kardio neposílají všechny těhule, jen ty, které mají v rodinné anamnéze nějakou závažnější srdeční vývojovou vadu 😉
gabi: kupovala jsem kosmetiku od Niveii,porad jsem se nemohla rozhodnout jakou koupit,tak jsem nakonec zvolila tuto!!! 🙂
miradka: to ti neporadim s tou perinou.
miradka: s tim kopanim to znam jak to je kdyz nadletuje vsechno co na tom brichu zrovna mam😀!! Maly spis nez kope,tak jakoby tlaci a tlaci treba nozkou do bricha a to je pekny hnus a nekdy s tak sikovne trefi nekde do zaludku nebo do zeber,to je pak zazitek!!
Si predstavte,ze jsem delala pomazanku syrovou a az jsem ji dodelala a ochutnala,tak jsem zjistila podle datumu na lahvicce od majonezy,ze uz je vic jak mesic projita🙂 😀!! Ha ha ha tak mi manzel jel pro novy syr a delala jsem ji znovu!🙂
miradko: to je zvláštní,že ti neřekli výsledky cukru, nám řekli výsledky po 2,5 hodinách a předali papíry pro doktory......no, asi je to v každé nemocnici jiné
A s tím povlečením fakt už nevím, malý spal v postýlce necelé 3 roky a potom šel do pokojíčku , kde už měl velké povlečení, takže také nemohu poradit 😉
Ywus: adidasky jsou supeeer, to je značka mého manžela, drží ho to už asi 15 let 🙂
irm: me se porarili koupit na mimibazaru,jsou uplne nove,chybely tam jen cedulky a vysly nas na 350Kc,coz je oproti obchodu min!! Ty vybiral manzel,jsou uplne milenkate takove maluskate
Gabi, ráno mi vzala krv a doniesla som tam ranný moč, po nejakej chvíli mi doniesla sestra ten cukrový nápoj a po hodine mi vzala zase krv a potom som musela na wc zase kvoli moču a po ďalšej hodine zase krv a moč a to už som išla domov. Bola som tam asi od 7:30 do 9:45. Treba počítať viac ako 2 hodiny. Hneď ako som odtiaľ vypadla, dala som si banán, chvíľkami mi bolo slabo, čítala som si a chcelo sa mi spať, myslela som, že tam padnem, ale držala som sa 😀
Neviete, či sa nejako tá cukrovka prejavuje, či to možem vypozorovať na sebe? Ja mám totiž posledne hroznú chuť na cukríky haribo a teraz už aj na čokoládu. Na začiatku tehu som sladké nemohla ani vidieť. 😅
Ajoj kočky,
tak jsem tu... vyspaná (nebo teda aspoň doufám), ale byl to zase boj 😠
Ywush, botečky jsou klááááááššššnnnnéééé 😵 😵
Gabčo, vy jste se teda rozjeli, super 😉 moc pěkné věci pro malého.
Mir, mě to čeká příští týden v Pondělí ta cukrovka, tak jsem na ni zvědavá a jinak výsledky budu vědět až 18/11 kdy jdu ke své dr. také ji to budou posílat.
miradka: pokud vim jeste neco ze skoly tak mezi prvni priznaky cukrovky patri zvyseny pocit zizne-to znamena ze jsi svym telem nucena vypit klidne i 10 litru tekutin a porad ti to nestaci,pak byva myslim nejaka tmavsi moc!!!To jsou takove prvni priznaky!! Jinak nejake chute na sladke urcite nejsou priznakem 😀 to si jen deti vyptavaji vic cukru!!🙂
lucka: dekuju🙂
Mir, tak to si zvládla dobře 😉 ...u nás teda nechtějí moč - zjišťují to jen z krve (tak aspoň něco 🙂 )...a blbec jsem tam zapomněla zavolat, takže ve čtvrtek to zkusím a uvidím, kdy mě tam budou chtít...jinak myslím, že to, že máš chuť na sladké nesouvisí s cukrovkou 😀 , řekla bych, že základní příznak cukrovky je neustálá žízeň..ale určo by sis na netu našla nějaké stránky, kde jsou všechny příznaky popsané 😉
Luci, díky, to je teprve začátek 😀 ...teď se do toho teprve pustím 😀
Gabčo, to by jsi už určitě měla 😉
A teď valím do města a pak budu vařit, aby si měl manža co vzít zítra do práce...konečně budu dělat tu rajskou se sekankou - na tu jste mi udělaly chuť minulý týden 😀
gabi: my jsme taky dneska meli rajskou se sekanou!!🙂 Sice z "jidelny" odkud si vozim obedy,ale vybornou🙂 tak at si posmaknete!!🙂
Jj, to je mňamka... dělala jsem ji minulý týden, teď tam máme žemlovku 🙂
Ywush, ty si necháváš jídlo vozit?
lucka: jo pro sebe a pro manzela se mi varit nechce a je to pro me vyhodnejsi🙂!!! kdyz je manzel na dlouhych cestach,tak si vezmu jen obed,co me vyhovuje🙂

ywush, jinak se prodávají takové kalhotky na suchý zip, do kterých dáš tu plenečku... ještě mám něco po Adamovi, ale stejně budu muset něco přikoupit, protože těch kalhotek se hodně spotřebuje a než to vypereš tak aby jsi měla náhradní.
Akorát že v porodnici budu mít jednorázovky, tam bych to neměla kde prát 🙂