Těhulky z CAR Obilní Trh, Brno
Holky tehulky, poďte sem 🙂
no Gabi, já už totiž mám z toho hrůzu, jestli nebudu moct kojit..u dvojčátek je umělá výživa tak na novomanželskou půjčku 🤐 ......už jsem to tu i psala, kamoška má dvojky kluky a ted mají cca 8 měsíců a jeden měsíc propapkali za 7,tisíc .....ale to bylo snad nejvíc , co mohli 😉
Já vím, Irmi, byl by to děs, kdybychom nemohly kojit...zvlášť vy dvojmamky...tak snad se nám to všem povede 😉
Ahoj holky,
tak jsem tu.. ve školce to bylo prííma, dělali jsme z listů růžičky na špejli, můžu vám říct, že se zapojili všichni rodiče a než jsme na ten fígl došli, tak nám to trvalo cca 20minut 😝 😀
Ale super.
Maminy mi říkali, že si už mysleli, že mě odvezli do porodnice, že mě ve školce dlouho neviděli a okukovali pupek..tak jsem jim se smíchem vysvětlovala, že mám termín až v Únoru, takže trochu nechápali, ale aspoň tam byla nějaká sranda 🙂
Mir, super, že je všechno v pořádku a koukám, že ti děti váží už přes 1000g 😅 😲 to jsem teda zvědavá na malou, kolik mi řekne ve Středu.
Irmi, to je teda síla... 7000,-kč 😨 😨
...ale tak snad budete kojit co nejdéle!!!!!
Gabi, kamoška čo mám mimčo mi hovorila, nech dopredu nič moc nekupujem z tej drogerky, že najlepšie je mydlo seba med, že je drahšie, ale nevymýva sa tak rýchlo a nevysušuje pokožku, že ona vobec nemusela používať olejčky a krémy. 🙂
Irmi, nie je problém, máme to fakt kúsok, tiež som počula, že tieto vecičky sa dajú kúpiť o dosť lacnejšie a nie je problém poslať to poštou 😉
My jsme tak sehraný team 😉 , to je prostě paráda.....uvidíme, jaká bude realita
také jsem slyšela , že mydýlko seba-med je nejlepší, jak po porodu na naši pipi, tak pro miminko 😎
Luci, tak to som aj ja zvedavá čo tebe povedia. Stále mám tak trochu strach, že je to tou cukrovkou...za posledné dva týždne pribrali asi 300 g a ja keď chcem byť úplne presná tak 1,3kg.
Irmi, tak to som nevedela, že to može ísť do takýchto súm 😨 😨 😨 máš zistené za koľko to predávajú v polsku? Ja som sa na to ešte nedívala, dúfam, že budem mať mlieko, ale nemožem si byť istá, či bude stačiť pre obe mimča...teda to materské mlieko má obrovskú hodnotu 😕 🙂
jj Irmi 🙂 , inak keby ste holky niečo chceli z polska, tak ja vám to možem poslať poštou.. 😉
miradko: nevím, kolik to stojí v PL, ale tady je Nutrilon strašně drahý....když tak to potom zjistíš,ju? 😉
si moc hodná Miradko 🙂
Já se jdu natáhnout k TV , je tam kriminálka, sice jsem to už viděla, ale Ríšánek to miluje, tak na to kuknem...Jo a jejich škola byla dnes v telce, mají tam mexickou chřipku, tak snad to nechytneme 😠
Irmi, našla som cenu na nete http://www.docsimon.pl/towar/nutrilon-1-800g kurz v polsku je teraz 0,16 tzn. 56/0,16 čo je 350 Kč 🙂
Irmi, ja rada pomožem 😉
miradko: a já jsem ted našla nutrilon v CZ za 336,- Kč http://www.lekarna.cz/nutrilon-1-800g/#utm_sour... , tak to vyjde lépe u nás, ale to druhé se jmenuje Bebilon, tak to snad vyjde laciněji v PL
Mir, no uvidíme kolik máme my, ale myslím si, že přes 1000g určitě ještě ne... naposledy jsme měli 760g 😕
tá pani tam vlastne píše o Bebilone, čo je skoro to samé, teda obal ma úplne zmiatol, tu je stránka ako sa pohybujú ceny roznych umelých mliek http://www.nokaut.pl/szukaj/bebilon-3.html
http://bobovita.frisco.pl/catalog/group/03130400, tady to je....
Ten Bebilon vyjde o 100 Kč lacnejšie.
Luci a kedy to bolo naposledy?
prostě to vyjde lépe, když tak se potom domluvíme...prchám si hajnout
možno pojdeme s maminou cez víkend do polska, tak sa mrknem koľko stoljí Bebilon v obchode.
ok 🙂
Mir, bylo to 4.11 to jsem byla na kontrolním UTZ.. a to měla těch 760g (samozřejmě je to jenom odhad).
Teď jdu 18.11 do těhu poradny ke své dr. a ta mi určitě bude dělat UTZ, aby malou zkontrolovala 😉 nebo v tom teda doufám..
gabi: na bradavky je ta masticka🙂
Dobrou noc vsem
Holky, mě tak šíleně bolí záda a prsa... nevíte co pomáhá ☹
Já si na bradavky koupím bepanthen a nebo se na to poptám v lékárně.
luci:a bude hůř 🙂 . mně také všechno bolí.A le, jak jste se bavili o vytékající tekutině z prsou-kolostrum, nebo jak se to jmenuje, tak já ještě nic, jsem asi nějaká zpomalená ☹
Irmi, to je fakt šílený, chodím jak hňup... i bez podprsenky (jenom doma) a stejně to nepomáhá 😔
Chjo...
Jinak to kolostrum mi nevytíká samo od sebe, jenom když jakoby zmáčknu trochu bradavky, ale i tak to není nic velkého. Většinou to samo vytéká od toho 30tt a dál... neboj, to přijde a poznáš to, hlavně na ulepeném pyžamku nebo v čem chrupčíš 😅
já musím chodit pořád v podprdě, na noc si dávat spací podprsenku...prsa mám od přírody docela velká, takže je nechci mít až po kotníky, tak ted raději spím v podprsence 😉
Tak to já si teda neumím představit, že bych spala v podprsence... prsa mám od přírody také velké-po mamce, máme to v rodině 😔
Tak jo, brou noc všem!!!!

Irmi, ty myslíš na všechno 😀