icon

Těhulky ze Sanatoria Art, České Budějovice

helik3
28. srp 2008

Nazdárek kočky,

zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.

Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂

Čekám na Vás 😉

zuzka84
12. čer 2009

dadu - dm je jeste v IGY , ale myslim ze v Gecku maji vetsi vyber a ta taska je fakt hezka. v bejbycentru maj pak jen takovou tu jejich jednoduchou latkovou (tu mam ja) a emitexackou

inna12
12. čer 2009

Dadu, no a my máme krátkosrstého a stejně to měl... 😒 nasadili jsme mu asi brzo obojek než vyschnul 😨

DM ještě na Lannovce...já jí kupovala v IGY...v bejbycentru se mi žádná nelíbila, myslím, že ani Pedík si tam nevybral...

achalteke
12. čer 2009

Strašpy den D by měl nastat 22.6 😉 a bylo by to teda fakt super kdyby jela i hradecká sekce 😵 😵 😵 Dadu co ty, nepřidáš se?

zuzka84
12. čer 2009

lannovku beru jako centrum 😅 , ale mozna tam maj uplne nejvetsi vyber ... ted nevim, ale v IGY fakt nic moc

jajo - dadu musi odpocivat aby mohla rodit v krumlove neeee 😀 😀 . doufam ze to ted nevyznelo tak jako ze ji nechci videt , to neee . jen bych ji prala ten krumlov 😉

menny
12. čer 2009

Holky mě ty fotky z vašehu nešly otevřít ☹
Strašpy, Evi to by bylo supeeeer!!
Dádu taky jsem se chtěla zeptat, jestli nepřijedeš
A co Monča?????

menny
12. čer 2009

Tam mělo být z vašeho srazu 🙂
Monče písnu IP 😉

achalteke
12. čer 2009

Peťo jak to? Ale Inuš je má v albu kdyžtak... 😉 a co řikáš na náš MaM- ty za něj můžeš 😀 😀 😀

achalteke
12. čer 2009

Jsem zničena 😔 ...největší dement od nás z prdele, co si jen tak asi před 2 rokama z plezíru pořídila bandoka (bandoga nevim) a má ho celý dny v kotci 1x2 m a nosí mu žrát rohlíky s vodou, tak si k tomu chudákovi ještě pořídil koníka ☹ ☹ ☹ teď tu na něm trajdá kolem paneláku.....ach jo, je mi špatně 😔

dadunka
12. čer 2009

Jéé, no jo Igy - tam se dá i parkovat, díky,díky.
A ještě jeden dotaz, co je na té tašce z DM za nápis? 😕

Zuzko, 34tt mi začíná už v út, takže šance na Krumlau se blíží 😵 😵 😵

Menny, ta otázka se týká mně a srazíku? Já jsem někdy zmatená, jak mluvíte o klucích taky jako o Dáda 😅

dadunka
12. čer 2009

Jájo, úplně tě chápu, jsem taky hroznej zvěromil a tohle nesnáším, když tak se dá nahlásit týrání zvířat na měšťáky a veterinu. 😔

menny
12. čer 2009

Jájo tak to mě těší, že MaM je moje práce...jukla jsem a mooooc
ti to sluší 🙂
Šátek krásnej 😵
Mě to napsalo, že v albu nejsou žádné fotky, tak to jdu ještě zkusit

Jojo Dáduš, otázka byla na tebe 😉

Napsala jsem tý Monče, tak jsem zvědavá

achalteke
12. čer 2009

Jo už jsem s ním měla kdysi co do vyřizování přes veterinu - nenávidí mě, že jsem prej prudička a kdesi cosi. Chvíli to pak šlo, psa venčil, normálně krmil a po dvou měsících šlus...no nakonec to dopadne, že o toho koně se budu starat já, protože přileze že si s ním neví rady a nebo skončí u nás na statku jako odloženej kus masa se schvácenými kopyty a kdo ví čím ještě 😔 😔 😔 ....

inna12
12. čer 2009

Zuzko, jasně, že Lannovka jakože centrum...překoukla jsem Dadunky "mimo centrum"

Jíčo, to je hrozný, by mě takovej magor taky točil...tady u nás má taky takovej debžot pitbula ....chudák pes, venčí ho kolem baráku, fakt jen obejde dům 😠 , pes už je tlustej, že se neunese, apatickej, prostě chudák... 😔 a to jsou mu asi dva roky 😖

dadunka
12. čer 2009

Menny, já bohužel do Tábora na srazík nedorazím. ☹ Když ležení pomůže a bude to v út u dr. lepší, tak pojedu od čt do neděle do Prahy řádně ukončit moje 5leté studium, když to bude blbé, budu ležet. I pozvánku na sobotu na svatbu 21.6. jsem musela odmítnout a manžel pojede sám 😔
Já vás snad uvidím až s Tádou....

Jájo, mám podobné zkušenosti, jen ten jeden krypl zase tady u nás toho psa radši odtáhl nevím kam, aby ho lidi nemohli buzerovat a to se našli i tací, kteří by toho psa odkoupili, ale pan macho nechtěl.
Tak doufám, že to s koníkem třeba tak nedopadne a když by jo, tak by bylo dobrý, že by skončil alespoň u vás v dobré péči.

My ode dneška na 10 dnů budeme mít 3 psy K naší dvojce přibude ještě tchánovců 18tiletý slepý hluchý inkontinentní pudlík. 😖

achalteke
12. čer 2009

No jo no...budu to hlídat a zasáhnu, už to že koník - stádový zvíře - bude sám 😖 ...musim jít pomazlit to naše zvíře milovaný

menny
12. čer 2009

Dádu tak s Tadeáškem určo jo 😉
Jájo to je teda fakt magor ☹

menny
12. čer 2009

Tak jsem konečně viděla foto ze srazu 🙂
Holky já nevim která jste která 😀 😀
Jájo já to úplně přehlídla, tobě ten šátek přišel dnes ???
Je to je radosti viď 😵
Já už pokukuju po tom storchu. Asi mi nezůtane jen u jednoho šátku
M&M by chtěla asi tak napodzim prodat, ale v srpnu asi koupim to leo
Když jsem viděla u kamarádky tu sbírku...každej šátek s jinou příměsí...asi budu
závislák. V úterý kámoška příde a naučim se nový úvazy. Jsem dosti zvědavá na batoh,
ale ráda mám Matouška ve předu...no uvidíme 😉

achalteke
12. čer 2009

no jo přišel dneska, tak jsem s ním musela hned "zacvičit" 😀 😀 😀 😀 je fakt úžasnej 😵
ten batoh už jsem koumala, ale já ty úvazy na zádech fakt asi nedám, takže až vyrostem z MaMu tak půjdeme do manducy...i když kdo ví, třeba taky budu závislák šátkovej 😀 😀 😀

straspytelka
12. čer 2009

No to je kretýno taky jsem proti tomu, když neví jak se o ty zvířátka postarat aby si je pořizovali, no jako u nás, tady má chlap posilovnu, je to hrana ale v mozku kostku a pořídil si 3 pitbuly nebo co to je a imr vére jsou přivázaný tady u tý posilky v dešti na sluníčku no a tomu nejmenšímu neni ani rok a děsně vyje a naříká, navíc je má uvázaný tak, aby na sebe nemohli ☹ no proto vždycky prchám co nejvíc ven, abych to neposlouchala a když jsem volala měš´táky, tak přijeli a jen mu na oko domluvili, pak jsem zjistila, že jsou to kamarádi, že k němu chodí cvičit, nemám to vůbec oplocený a když ty psy pak pustí lítají po sídlišti hlava nehlava bez rabuše-no stejně by i toho mího psa umlátili rabuší...ale jde mi o to, že doufám, že až se něco semele, třeba pokousání dítěte, že to nebudeme my, jinak vraždim jak psa tak majitele 😠
Teda ten šátek vypadá fakt pěkně, ale jsem dřevo, bála bych se, že malou vyklepu 😅

achalteke
12. čer 2009

Strašpy tak to je pěknej hnus, chudáci psové ☹ ...to je nechutný, na poblití 😠 😠 😠

inna12
12. čer 2009

Indi, tak co, jak dopadlo malování? 😉 co prcek, asistoval? 😀

dadunka
12. čer 2009

Ještě jednou jsem si pročítala odpověď primáře z ČK, kde píše, že se u nich rodí NAD 34tt. Tzn., že od 34+0 se může k nim nebo od 35+0???????? 😕

straspytelka
12. čer 2009

Dadunko, rači si tam zavolej od kdy se rodí u vás, já se taky rači ptala 😉
Idi, jak píše Innuška, jak dopadlo malování? Jou tam tlapinky někde na stěně? To mi připomělo, že musím udělat Simonce další otisk nožičky, první má asi v měsíci a půl 😉 chtěla bych i ruce, jenže to je snad nemožný 😀 docela mě to mrzí, že mi to nejde, nevíte jak na to? 😉
Teda nevim co to s tím mím tělem je, když nemám horečky tak mám průjem jako bič 😠 😠 😠 POMOOOOC
Jdu hajat, snad se nepřiposeru ze spaní 😀 😅 😅 že bych si vypůjčila Simonky plínečku? 😀 Koukali jsme na film s Pitem o tom jak senarodí jako starý miminko a jde proti času jmenuje se to Podivuhodný příběh Benjamina Buttona 😉
Dobrou noc berušky 😵 😵

dadunka
12. čer 2009

Strašpy a jak bys to pochopila ty???

inna12
12. čer 2009

Dadu, jestli to napsal tak, tak myslím, že je to jak píšeš, od ukončeného 34tt ....ale neboj! vy vydržíte mnohem dýl 😉 ještě budeš hudrovat, až se budeš plazit ve 42 tt s pupkem 😀

straspytelka
12. čer 2009

Já bych to pochopila tak , že bych tam 34+1tt šla rodit 😀 😀

dadunka
12. čer 2009

Ok a ukončený 34tt je od 34+0, super! Taky doufám, že Táda vydrží ještě mnohem víc, ale 42tt, nee s díky odmítám. 😝

indigo
12. čer 2009

Holky já prcka radši odstěhovala ke tchýni, to by nedopadlo dobře..... 😀 Stejně to zatím není ono, ještě to chce jednu vrstvu, ráno to doděláme. Táda zůstal u babi přes noc, jé to je nezvyk..... 😀 Jsem toho využila a dojela si večer do Kaufu něco pokoupit, v jedný igelitce se mi rozlil džus 😠 , tak už vím, po kom má to moje dítě ty karamboly... 😝
A ráno si skáknu do bejbycentra, tam jsem nebyla ani nepamatuju, jedu tam sice jen pro podložku na přebalovák, ale... víte jak to dopadne... 😀 😀 😀

Dadu já bych to taky pochopila jako ukončenej 34. tejden, tudíž ve 34+0 už jo. 😉 Ale aspoň tak ještě 3-4 tejdny bys mohla vydržet, ne? 😎

indigo
12. čer 2009

Inuš nejsem proti zveřejnění ksichtů, ale tak na pár dní, ať se holky kouknou a pak pryč s tím... 😀 😎

achalteke
13. čer 2009

no sláva, koník zatrolenej.... 😅

Strana