Těhulky ze Sanatoria Art, České Budějovice
Nazdárek kočky,
zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.
Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂
Čekám na Vás 😉
a všichni společně!! 😀 😀 😀
Ahoj tak já mám také za sebou sanatorium ART a budeme mít jedno mimčo, ještě v pátek tam pojedeme na kontrolu, ale už od pondělí vím že máme srdíčko, chodím i ke svému Gyn... kolik z Vás tu má dvojčátka?
ahoj maminy...i já se mezi vás přidávám..jezdila jsem do ARTU pře 4 lety...5.1.2006 jsem měla IVF 2.10.2006 se mi narodil klouček...nenechám na ART dopustit je to skvělé zařízení s užasným personálem.... 😀
Ahoj já tam byla také spokojená, je tam opravdu moc příjemný personál, pokaždé když jsme tam jeli tak jsem se těšila.
Ahoj holky, my jsme byli v Artu začátkem ledna. Manžel dával spermíky a já jdu na krev koncem tohoto měsíce /to bych měla být 2.-4.DC/. myslíte, že už od tohoto cyklu bych mohla začít stimulovat nebo budou čekat ještě na výsledky z krve??
To netuším, my když jsme šli na pohovor byla chvilku po menstruaci, vzali mi krev a při další už jsme začali stimulovat, ale podle mého názoru budeš muset čekat na další cyklus, protože se začíná ten druhý den, první voláš a oni Ti řeknou kdy máš přijít na kontrolu, takhle to bylo teda aspoň u mě...
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jaká je "provozní doba" v sanatorium Art a jestli při první návštěvě je nutná přítomnost manžela?
holky já přišla na návštěvu kde jstéééé???????????????????????
petro jsou tam tuším od půl 8 do 16hod.a na 1 návštěvě se mnou byl ,páč nám hned brali krev 😉
tak jsem vám zkoukla miminka ,jenom innka to smázla ..pěkně vám to holky roste ,radost pohledět 😵 😵 😵 😵 ,míšo holky jsou veliké krasavice a to přáníčko vánoční je nádhera 😵 😵 😵
jé ahoj Leni!! sem jdu náhodou kouknout , sem myslela, že už je to dávno zapadlé,..nějak se mi stýská po koníkovi 😅
Leni, jak se máš? co práce?
Zdravím Lenku 😀
ahoj holky, můžu se k vám přidat? Též chodíme do ARTU, 3 neúspěšné pokusy IUI a teď 13.6 jdeme na konzultace na IVF.... bojim bojim 🙂 nevíte jak se pohybujou ceny léků? Jsem z toho uplně na dně 🙂 brzo co?
ahojky,také chodím do Artu,před měsícem jsme byli na 1.IVF ale bohužel neúspěšné......
holky je tuu jeste nejaka snazilka......
Založila jsem novou diskusi k porovnání různých CAR, pokud budete mít čas a chuť poprosím Vás o Vaše objektivní názory ať pomohou nováčkům dále v jejich rozhodování :
https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-reprodukce/porovnavani-car-vase-zkusenosti/
Moc díky!
Ahoj snažilky. Jsem tu dnes poprvé. Včera jsem byla na 1.IVF! Byl to krásný pocit vidět to světýlko 🙂 V sobotu po odběru vajíček mi embryoložka řekla, že by se přikláněla k tomu zůstat hned na neschopence a včera mě poslali domu a jediné co mi řekli, tak že nemám chodit do sauny. Hned ráno jsem jela k mé gynekoložce, kde jsem strávila celé dopoledne než jsem přišla na řadu a ta mě nechala na neschopence. Holky museli jste ležet? Chodili jste do práce? A co Vám potom hned řekli?
holky chodi sem jeste nekdo
je tu jeste nejaka snazilka
ahojky holky......take chodim do Artu,personal super,ceka me 2IVF mam uz dokonce doma i injekce na stimulaci ale cekam jen na menzes,ktere ne a ne prijit.☹
tak snad se dockam.
Zatim papa
Tak ja jsem dnes po ET. Takze ja cekam, cekam 🙂
tak holky,odebrano 10 vajicek,vsechny se spojili,to desate dokonce dvema spermikama,ale to rovnou ukoncili a dnes jdu na ET dvou embryjek,tak snad uz se zadari....... 😒
Ahojky holky mela jste nektera minimalni stimulaci
Ahoj holky, funguje ještě tato diskuze? 🙂
Ahojky Holky jste tu nějaká snažilka?
Ahojkx holky jste tu jeste nekdp v te konverzaci?
Ahoj holky jsem v 34 týdnu a rozhoduji se kde budu rodit, máte některá čerstvé zkušenosti z jindřichohradecké porodnice?

tak tak...jsme na tom fakt zle...že se nejdem rovnou zahrabat 😀