Transfer blastocyst nižší kvality-povedlo se otěhotnět?
Ahoj, čeká nás transfer jedné blastocysty, bohužel to však s její kvalitou nevypadá dobře ☹ , hodnocení zatím nemám...ale není vyloučena z transferu. Podařilo se tu někomu otěhotnět i s blastocystou nižší kvality ? Díky a ahoj. 🙂
Holky, jsem rada, ze nic neni straceny, protoze my meli posledne ne nejlepsi kvalitu a ted jedeme na dalsi IVF.
ahoj, netrap se tím, kdyby nebylo embryjko na transfer vhodné, tak by ho nezaváděli. Mě po opakovaných neúspěších zavedli tři, jedno béčkové kvality a dvě céčkové po pětidenní kultivaci (právě že nebyly prý žádné extra kvality) a mám z něj 4-letého syna 🙂. Hlavně tomu vašemu embryjku aspoň trochu věř 🙂
Ahoj, já podstoupila IVF před 15 lety, tehdy jsem byla 2.9. na odběru folíků a 4.9. mi záváděli dvě embria jedno tří.buněčné a jedno pěti buněčné a chytly se obě, jen v osmém týdnu se přestalo jedno vyvíjet a vstřebalo se, a z toho druhého embria je čtrnáctiletý puboš. Tak se nestresuj, dnes je IVF na mnohem vyšší úrovni a přibylo mnoho nových postupů které dávají mnohem vetší naději na úspěch a příroda si stejně udělá co bude chtít a pokud se má zadařit tak se zadaří i s horší kvalitou. Přeji hodně štěstí
@sikulik Ahojky, děkuju, to jsou hezké zprávy 🙂 . Dnes mi mají volat z laboratoře, jak vypadá vývoj dál...jsem z toho... nervózní, přiznám se 🙂 , neumím to moc ukočírovat 🙂 , ale když si čtu vaše pozitivní příspěvky, určitě mě to posune víc k tomu, že věřím, že se nám zadaří... příroda je opravdu mocná a jak hezky píše
@kuc , vždycky si udělá, co chce 🙂
@kuc Děkuji... podstupuji IVF již po čtvrté...je to těžké...ale zatím bych se určitě ještě nevzdala, i kdyby to nevyšlo, ale snad...........
@alinea to je úplně normální, všechny jsme byly nervozní, když jsme prožívaly to, co ty teď. Každý den jsem se modlila, ať to embryjka přežijí a než jsem tam zavolala, klepala jsem se jak osika a skoro nemohla mluvit, jsou to infarktové stavy a kdo nezažil, nepochopí. Tak držím pěsti 😉
@sikulik Ahojky, jojo.... nejlepší ale je, když se do telefonu i osobně potkáš se zdrav. sestrou, která Ti odsekává, je neupřímná a na vývoj embryí Ti odpoví: no, jsou jaké jsou...z čehož člověk oprávněně vycítí, že kvalita není nic moc...ale bohužel jsem takové ´´sestřičky´´ potkala už víckrát.....jen ten, kdo tím prošel, si snad dovede představit, co to opravdu znamená...
Ahojky obnovuji téma. Zítra nás čeká ET. Ze 3 embrijek jsou dvě zpomalené a jedno asi jakžtakž...povedlo se někomu i s nižší kvalitou?

@alinea Já právě vždycky když jsem měla transfer s Ačkovou blastocystou, tak se nepovedlo a jednou mě dávali Bčkovou a zadařilo se 😉 neboj, ono to dopadne 🙂