icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

kackaa91
20. srp 2019

@worena já někde četla že nejdůležitějších jsou 48 hodin zlatí

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 Rika se ze 2-3dny klid no

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 dekuji moc 😍

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 Jo lepsi ale nejak bych spala 😴😴😴
Uz mne nejak picha v brichu a v boku dole

lucik253
20. srp 2019

@worena Odpocivej a spi dokud to jde 😍😅😍

lucik253
20. srp 2019

@worena Jo lepsi ale nejak bych spala 😴😴😴
Uz mne nejak picha v brichu a v boku dole

kackaa91
20. srp 2019

@lucik253 tak možná už se hlásí pomalu menstruace 😉

worena
autor
20. srp 2019

@lucik253 Tak to dostaneš zřejmě,no hurá 😀 Já jsem taky vždy taková divná když to má přijít... Taky cítím břicho...Jak když to mám dostat...Tak jsem zvědavá co s toho bude... Když to do konce týdne dostanu, jdu do práce už mě shánějí.

kackaa91
20. srp 2019

Holky pichla jsem si Teda ten menopur teď se jen modlit 🙏 a doufat ať zítra je to na ultrazvuku dobre ❤️ 🙏

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Ano říkají ty tři dny...A počítá se to s dnem transferu?Nebo až další den...Co zkazím, když pojedu třeba na výlet ve čtvrtek,v pěkně měkkém autě,nohy nahoru jen místy zastávka na něco dobrého 😀

kackaa91
20. srp 2019

@worena podle mě se počítá už den transferu... Já si myslím že nic nezkazís na naopak přijdeš na jiné myšlenky a odreagujes se❤️

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Neboj se bude to v pořádku 😉, uvidíš.. Já ten menopur neznám, nikdy jsem ho neměla... Ale víc bych teda apelovala na milého pana doktora,aby se laskavě vyjádřil jasně a srozumitelně, brblání že to možné nebude nebo co není žádná odpověď a nebo chtěj jiného lékaře...Ono se na některé musí trochu ostřeji 😀 Podle mě je to neschopný blbec,co raději počká než se vrátí tvůj doktor...Tak to na mě působí..

kackaa91
20. srp 2019

@worena no já se už nenechám, včera jsem byla z něho v šoku tak jsem byla ráda že jdu od něho z ordinace. Ale zítra se už pořádně poptám a taky se zeptám proč by ket nešel kdyby měl zase takové řeči. Už at je můj doktor zpátky 🙏

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 No a k tomu výletu... Kačí, tolik si to miminko přeji.... Ale jsem nohama na zemi.. Odreagování je bezva v tom nekonečném čekání... Třeba ani nebudu čekat nějak dlouho... Popichuje mě to břicho jako na MS,tak si neslibuju nic..Ano, zázraky se dějí a může se stát i nám, kéž Bůh dá... Jenže to zklamání už tu bylo 2x a tak si musím připustit i to...

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 tak snad jo 😍

lucik253
20. srp 2019

@worena jo uz by mohla teda 😍

kackaa91
20. srp 2019

@worena třeba to popichovani znamená že se mrnous pořádně zabydluje ♥️ nepřemýšlej teď nad ničím špatným. I když vím jak to myslíš buď a nebo. Musis počítat i S variantou že bohužel 😣 zklamání pak hrozně bolí...

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Jasně,jen mu dej za uši.. Klidně si stěžuj nebo ať tě vyšetří někdo jiný, pokud máš možnost... Já byla teď sliznice přes 9 a ket byl,ať netvrdí že to do týdne nevyskočí s nebude možný KET i tebe .. Nejsem doktor ale tohle se mi fakt nezdá co říká...

kackaa91
20. srp 2019

@worena včera jsem zlato měla sliznici 7mm tak kdyby byl ket dalsi pondělí tak musí zase být o něco větší... 🙄

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 No samozřejmě že ano... Určitě bude větší i kdyby na těchto 9 co jsem měla já,a udělali mi to...Já opravdu vidím problém v neschopnosti doktora.. Někde psaly holky, že i opravdu s nízkou sliznicí otěhotněly..Zkus tady na to mrknout myslím že to dohledat jde,taky jsem koukala a měla strach že bude nízká... Mě doktorka říkala že těch 9 je bezva...

kackaa91
20. srp 2019

@worena no jsem zvědavá na zítřek 🙏😒 nechci ani pomýslet na to že by měl být KET až další cyklus 🤪

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Víš Kačenko já to dobře u sebe nevidím...Ten problém včera během toho zákroku... Pak mezi tou trochou krve hledala zda mi ho tam opravdu dala.. Prý je tam,ale já tomu moc nevěřím.. Bylo to celé monitorované i já koukala jestli někde na misce nebo v té kanyle nezůstal...Ale kdo ví, třeba to ani nezaznamenaly mezi tou krví...Ten zákrok trvá pár minut, já tam byla snad 20 minut..

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Já myslím že to bude v pořádku 😉.Neboj se.

kackaa91
20. srp 2019

@worena zlatíčko jaký problém během transferu? Mě asi něco uniklo😟

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 Drzim palce a to vyjde 😍 pak budu zase cekat ja na Ket

kackaa91
20. srp 2019

@lucik253 Lucinko dnes si dám sklenicku vína červeného a od rána piju grep. Džus tak neni možné... Ano už brzy se budeš ty chystat na ket zlatí ❤

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91
@kackaa91 Ano byl problém... Srůst, nešlo zavést kanylu... Museli srůst nejdříve odstranit, zabolelo to teda pěkně... Zmrzlinka byla vrácena zpět do laboratoře a mě mordovala doktora dál.. Uvolnila to s pak znova kanylu s mrňouskem...No, nevím...

lucik253
20. srp 2019

@worena Bude to dobre 😍 mne vzdycky ze sem vevnitr slepena 🤣🤣🤣 nez tam dali kanylu.
Pak na ultrazvuku tak tecka a byl tam 🤓🥺

lucik253
20. srp 2019

@kackaa91 no uz at to tedazacne a snad i s dobrym koncem 🤭

worena
autor
20. srp 2019

@lucik253 Děkuji Luci,jsi hodná 😘 Kéž to tak je a drobeček se úspěšně zavrtává i když pochybnosti tam samozřejmě jsou..

Strana