Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Holky pichla jsem si Teda ten menopur teď se jen modlit 🙏 a doufat ať zítra je to na ultrazvuku dobre ❤️ 🙏
@kackaa91 Neboj se bude to v pořádku 😉, uvidíš.. Já ten menopur neznám, nikdy jsem ho neměla... Ale víc bych teda apelovala na milého pana doktora,aby se laskavě vyjádřil jasně a srozumitelně, brblání že to možné nebude nebo co není žádná odpověď a nebo chtěj jiného lékaře...Ono se na některé musí trochu ostřeji 😀 Podle mě je to neschopný blbec,co raději počká než se vrátí tvůj doktor...Tak to na mě působí..
@kackaa91 No a k tomu výletu... Kačí, tolik si to miminko přeji.... Ale jsem nohama na zemi.. Odreagování je bezva v tom nekonečném čekání... Třeba ani nebudu čekat nějak dlouho... Popichuje mě to břicho jako na MS,tak si neslibuju nic..Ano, zázraky se dějí a může se stát i nám, kéž Bůh dá... Jenže to zklamání už tu bylo 2x a tak si musím připustit i to...
@kackaa91 No samozřejmě že ano... Určitě bude větší i kdyby na těchto 9 co jsem měla já,a udělali mi to...Já opravdu vidím problém v neschopnosti doktora.. Někde psaly holky, že i opravdu s nízkou sliznicí otěhotněly..Zkus tady na to mrknout myslím že to dohledat jde,taky jsem koukala a měla strach že bude nízká... Mě doktorka říkala že těch 9 je bezva...
@kackaa91 Víš Kačenko já to dobře u sebe nevidím...Ten problém včera během toho zákroku... Pak mezi tou trochou krve hledala zda mi ho tam opravdu dala.. Prý je tam,ale já tomu moc nevěřím.. Bylo to celé monitorované i já koukala jestli někde na misce nebo v té kanyle nezůstal...Ale kdo ví, třeba to ani nezaznamenaly mezi tou krví...Ten zákrok trvá pár minut, já tam byla snad 20 minut..

@worena já někde četla že nejdůležitějších jsou 48 hodin zlatí