Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Holky tak folikul mám větší. Teď mi sestra pichla ovitrelle a v pátek další ultrazvuk... Doktor řekl že na 99% bude příští týden transfer ❤️❤️🙏jsem se ho ptala kdy přesně a řekl úterý nebo středa. Že si ještě netroufne říct. Řekne mi v v pátek..
@kackaa91 supeeeer, gratuluji, skvělé zprávy 🥰🥰🥰
@kackaa91 příští týden už budeš mít miláčka u sebe v bříšku ❤️
@petruska23 strašně moc děkuji ❤ ❤ konečně jsem se taky dočkala. Pro me dneska krásná zpráva ❤️🙏
@kackaa91 je to skvělé ❤️ dej si něco dobrého na oslavu🥰🍍🍍🍍
@petruska23 ♥️ ♥️ dám. A jsem ráda že příští týden mi bude KET dělat už můj doktor 🙏
Holky, dnes 6dni po KET a už to na mě leze :D jsem nervózní... ale vydržím do krve příští čtvrtek...
Děkuju. Tohle je první KET. Docela na něj sázím,zároveň mám strach, že to nevyjde. První syn byl spont, hned. O druhé,resp další, se snažíme už 2 roky a z toho 4x spont potrat v úplném začátku... 🙈 Potřebovala bych tak na týden ještě uspat
Tohle je pech... Když už je radost ze dvou čárek, pak i z ultrazvuku,z průkazky.... Alespoň to byl stále první trimestr. Já už taky asi nikdy v klidu nebudu 🤷
@lucik253 já byla v klidu celou tu přípravnou fázi... Předchozí půlrok, vlastně víc, rok, utekl ani nevím jak, neřešila jsem testy...kutálí jsme jak prdli po vyšetřeních, to jo, nervy byly, ale prostě "o nic" nešlo... Teď fakt asi počkám na krev. Snad. To mě ale při čekání na výsledek porazí.a bojím se, abych to snesla.
Tak holky uz se to rozjelo ted v 6hod ale 1dc asi jako zitra ze

@kackaa91 😍😍😍