Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Přesně. Tahy myslím, že mě za týden z toho čekání klepne pepka. Chudák chlap to se mnou ten den nebude mít jednoduchý 😅🙈🤷
@anettak to víš, že jsem napnutá. Nevím, co je horší, jestli testovat brzo a deptat se, že tam (ještě) nic není, nebo netestovat a čekat na krev, nebo vidět, že to dopadlo a pak najednou krámy 🙈 já chci mimcooooo... Embryjko bylo č.7. Po KET jsem dostala od sanitářky obrázek berušky pro štěstí. Jsem blázen. Upínám se, že to jsou znamení. Navíc v autě hrála Beautiful girl od INXIS, takže už vybírám i holčičí jméno.... Tudíž chápete, že mě fakt porazí,když to nedopadne. Nemám na to koule. Nejradši bych dělala, že jsem nikde nebyla, že se nic nestalo...a bylo by fajn za 9mesicu porodit překvapeně tu holcicku 😂😂😂🙈🙆
@kackaa91
@lucik253
Pravda pravdoucí. Já mám chlapa, proti kterýmu nemůžu říct křivý slovo (ok, můžu, ale vím, že mám doma fakt poklad)... Ale i tak, neví. Neví ani, když ho informuju. Občas mi přijde, že nevnímá, netuší, prostě neprožívá. Protože proč? Protože to opravdu neprožívá. Je to chlap. V začátku tohohle všeho si i myslel, že jsem přecitlivělá a jen jsem si ty těhotenství vsugerovala (máme 4 spont neuspechy), což děvčata, chápete,bolelo... Pak ale vše pochopil s čím víc vyšetření jsme prošli, čím víc léků a vyšetření doma bylo, čím víc jsem byla na šrot... Už chápe víc. Ale nikdy nepochopí všechno.
@kackaa91 jel se mnou i na KET. Jelikož se transfer zdržel o 2h 🙈🙆🤷 celou dobu na pokoji pracoval (měl pracovní hovory) a já se po KETu vrátila úplně na šrot ubulena 🙈 hormony,únava, nevím... Každej na jiný lodi :D když mě viděl, tak samozřejmě hned přiskočil. Ale takový to docházení věcí "předem" tam není :D
Holčičky prosím prosím, myslete na mě zítra.. Ket by měl být asi okolo poledne. Jen se děsím rána, až bude volat embryolog, jestli miláček v pořádku rozmrznul☺️ jsem nervózní jako čert ☺️
@worena ano dopadlo to dobře jsem šťastná 😊 sice byla ks objednaná na 11:15a milý Pán Doktor mě vzal až po půl jedné 😁😁 ale dočkala jsem se... Ještě zítra ultrazvuk a to mi doufám už řekne kdy přesně probehne ket 🙏... @mnozimese jj máš zlatého chlapa, ten můj pro mě udělá taky cokoliv ale jak říkám bohužel to celé nevnímá jako já 😒😊
@petruska23 ahoj zlatí ❤ dneska máš ketik... Jupiiiii 🙏🙏❤️myslím na tebe ❤ přeji hoooodne štěstí ☺ 🍀 ať to dobře dopadne. Ještě pár hodin vydržet a budeš mít u sebe svůj uzliček štěstí... Pak písni jak vše probíhalo ☺️uvidíš vše bude jak má 🙏🙏🙏

@kackaa91 Uvidim no, chodila sem tam i o vikendu