Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@petruska23 děkuji 😘 jsem se konečně dočkala 🙏🙏🙏
@petruska23 Děkuji, já ti nevím.. Jsem jako před MS,jen rozdíl že vůbec nemám chuť k jídlu...Mám furt pocit plnosti, tlačí žaludek..🤔 Jinak to jde 😉 a co ty?
@worena nedostaneš to... Neboj😘 musíme myslet pozitivně 🥰
Já mám taky takové zvláštní tlaky v podbřišku.. A celkově v bříšku takové podivné pocity... Třeba je to dobré znamení 🥰
@petruska23 Ty jsi zlato, děkuji, kéž Bůh dá a máš pravdu 😍 ...No vždy to začne bolet pak se to uklidní..A zas znovu...Ten žaludek mě teda ale zlobí.To je hrůza ...Tak to tlačí...
@petruska23 Taky tě bolí břicho jako na MS?To je složité, cítím břicho i někdy prsa jako teď, stejně jako na MS. .. Stejné to bylo o když jsem těhotná byla ...Tak si vyber 😀😀
@worena taky mě to tak tlačí, jako před ms.. Tak to máme na stejno😘
@petruska23
@anettak @kackaa91 Děkuji holky moje zlatý 😍🙏🙏🙏❤😘
Kolikátý den máte v plánu testovat? 🙂 Já jsem jak na trní. Dnes 8 dní po KET 🙈 testovat zatím v plánu nemám. První a druhý den po KET strašně pnulo břicho. Stopro se tam něco dělo. Pak se to uklidnilo. Občas mě jemně pne v břiše. Ale jinak žádné příznaky. A hlavně přes ty léky se těžko něco sleduje,všem "ketařkám" hodně štěstí a pevný nervy 😁 🍀
@mnozimese Děkuji moc... Já testovat zatím nebudu,a kdoví jestli k tomu vůbec dojde... Stále mě pobovolívá to břicho jako na MS... Když jsem v klidu je to dobré ale s pohybem se to mění...Já vlastně ani nevím od kdy se to počítá,i den vložení nebe bez? Pokud den vložení, jsem dnes 6 den 😉 a to je hrozně brzo..... Mám v tom docela zmatek...KET byl počítán jinak než IVF 😀.V čerstvém stavu jsem byla na vložení 17 DC menses dorazila 10 dní na to.Čili mi to vyšlo jako pravidelná menses po 28 dnech téměř. No a teď 21 DC a víc nevím... Nevím zda se to počítá taky tak nebo ....No je to dlouhá doba každopádně 😀😀Moc si přeji aby nám to všem vyšlo 🙏🙏🙏🙏❤❤😍😍👶👶👶👶👶👶👶
@worena tak to já si přeju taky 🙂 dneska jsem našla čtyřlistek, přiznám se, že do jetele koukám už tak tejden 😂🙆 já byla na KET 18DC a dávali 5ti denní... Dnes jsem po KET 9 dní. Prý po transferu 5denniho embrya holky testují od 8 dne. Já mám jít ve čtvrtek (14dni po) na krev, to by bylo 32dc, dneska jsem 27dc. A vůbec nevím
@mnozimese Já mám jít na krev 4.8...Když to bude dobré 😉✊🙏🙏🙏🙏. Počítá se i den transferu nebo ne? Nevíš?Já to počítám podle IVF co jsem měla,KET mám za sebou poprvé..Jo a utrogestan mě specielně menses nezabrzdí.. Toho užívám taky podezřele málo oproti IVF .... Pouze 2x2 a ředidlo na krev .
@anettak skvělá zpráva, gratuluji moc😘
Hezký odpocivej a dej si něco dobrého ❤️❤️❤️❤️

@kackaa91 krásná zpráva 😘🥰 moooc gratuluji, super😘😘😘