icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

anettak
24. srp 2019

@mnozimese děkuji 😘❤jsem na gauči a čučím na net a tv 😀 tech 14 dnů je opravdu nejhorších 😖 jsi fakt dobrá, já to ani jednou nevydržela netestovat, vždy jsem testovala už od 7 dpo, přeji ať krev je pozitivní na hcg 🙂

@petruska23 děkuji 😘❤ ke svačince si dám skořicového františka a pak k večeři mám hovězí vývárek 🙂

kackaa91
24. srp 2019

@anettak paráda 😍 jsem ráda. Tedka pěkně odpočívat a šetří se 😊 ❤️

worena
autor
24. srp 2019

@mnozimese Ano tak mi to vychází také do pondělí..Ale jen ať si tam ta mrcha zůstane, nikdo o ní tady nemá zájem 🙏🙏🙏🙏✊😀.U mě to neplatí, dostala jsem to i po velké dávce utrogestanu.A v termínu...

worena
autor
24. srp 2019

@anettak Tak super 😍❤✊ Hodně štěstí..No to čekání....Uffff...🙏🙏🙏🙏🙏🙏👶👶👶👶👶

aj2a
24. srp 2019

Lezim 6. den po ET. Dcera je u babiček a muž v práci. Uz mi dochazejí serialy🙂 (dokoukavam Příběh služebnice a nasla jsem nový s nazvem Rozvod) takze same vesele příběhy😂 držim pěsti všem!

worena
autor
24. srp 2019

@aj2a Tak jsme na tom stejně 😂😉 6den,dcera u babičky a dědy a muž pracuje 😂 TV a net v provozu... Držme si to děvčata navzájem 😂✊🙏🙏🙏🙏👶👶👶👶

lucik253
24. srp 2019

@anettak Myslim na tebe a drzim palce 😍😍😍

anettak
24. srp 2019

@aj2a
@worena holky jen odpočívejte u mě budou bodovat knížky, mám doma ještě nějaké nepřečtené 🙂 jinak držím palečky ❤

anettak
24. srp 2019

@lucik253 děkuji ❤😉

petruska23
24. srp 2019

Holky trochu se děsím jít v pondělí do práce. Ale už budu muset. Pracuji v dětské skupině /soukromé školce s dětmi od 1,5 roku. Jsou tam pěkní divosi.. A taky se budu vymlouvat, že nemůžu pochovat.. Bude to děs 🙉

worena
autor
24. srp 2019

@petruska23 Já do práce určitě nepůjdu i když teda už mě nahání.... Nikdo tam nic neví...A dělám rozvoz a najde se tam i pár dost těžkých kousků...Nebudu nic riskovat....

worena
autor
24. srp 2019

@anettak Děkuji 😉

aj2a
24. srp 2019

@anettak děkuji🙂

petruska23
24. srp 2019

@aj2a držím palečky, ať se zadaří 😘

kackaa91
24. srp 2019

@petruska23 tak hlavně v práci opatrně ♥️ jak se cítíš?

lucik253
24. srp 2019

@worena To teda neee 🤨

petruska23
24. srp 2019

@kackaa91 budu opatrná ❤️
Pořád mě tak nějak tlačí v podbřišku a chodím dost čůrat ☺️ ale poznám, že se v bříšku něco děje.. Snad je to dobré znamení 🥰❤️
Ty už jsi jako na trní viď? 😘

worena
autor
24. srp 2019

@petruska23 Já to mám podobné,jen to pobolívá jako oba vaječníky.Ale když ležím tak je to v pořádku..A ve sprše je to taky dobrý.Začnu se hýbat a začne to... Nevím co to je...🤔🙏🙏 Doufám že je to taky v pořádku 😉.

petruska23
24. srp 2019

@worena no já jsem si teď dala krátkou sprchu a rozbolelo mě to ještě víc 🤔🙃

lucik253
25. srp 2019
kackaa91
25. srp 2019

@petruska23 určitě to se děje u tebe v bříšku se děje správně. Mimčo se zavrtava pořádně 😁😁🙏... Jojo já už jsem na trni a nemůžu se dočkat zítřka 🙏🙏❤️

worena
autor
25. srp 2019

@petruska23 No necháme se překvapit 😉...🙏🙏🙏🙏🙏 Ať je to dobré.. Ať jsou už zavrtaná 👶👶👶❤😍

worena
autor
25. srp 2019

@kackaa91 No už zítra ✊😉😍❤

kackaa91
25. srp 2019

@worena ano Worenko už zítra ❤️🙏už budu mít u sebe našeho ⛇ 🙏🙏❤️ zlatí a co ty dneska? Cítíš se dobře?

mnozimese
25. srp 2019

@kackaa91 zítra budu držet pěsti ✊✊🍀

lucik253
25. srp 2019

@kackaa91 🤰😍

mnozimese
25. srp 2019

@petruska23 mě břicho bolelo druhý den po KET taky dost 🙂 každopádně zatím nevím, co to znamenalo 🤷🏻‍♀️

worena
autor
25. srp 2019

@kackaa91 Děkuji, ujde to....Cítím to břicho furt, jinak unavená a občas mě zabolí hlava ...Jo a mám rýmu 🙄, nemá nikdo tušení co je bránit se kýchání...😀😀To by si jeden krupnul😂😂😂.To se teda to břicho pěkně probudí ..Pak to zas ustane... Když jsem v klidu nevím o ničem ..

worena
autor
25. srp 2019

A samozřejmě čekáme že......Co s toho bude 🙏🙏🙏🙏🙏furt prosím v myšlenkách ať mě to dobré. ..A vzhledem k tomu že si to neumím furt spočítat,to ten utrogestan 😂😂😂😂😂😂 protože jinak jsem docela normální, fakt mi to vychází jinak ten KET, než IVF ...

kackaa91
25. srp 2019

Ahoj holky 😥ted mi volala embryolozka a transfer zítra nemám 😔

Strana