Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Lezim 6. den po ET. Dcera je u babiček a muž v práci. Uz mi dochazejí serialy🙂 (dokoukavam Příběh služebnice a nasla jsem nový s nazvem Rozvod) takze same vesele příběhy😂 držim pěsti všem!
Holky trochu se děsím jít v pondělí do práce. Ale už budu muset. Pracuji v dětské skupině /soukromé školce s dětmi od 1,5 roku. Jsou tam pěkní divosi.. A taky se budu vymlouvat, že nemůžu pochovat.. Bude to děs 🙉
@petruska23 Já do práce určitě nepůjdu i když teda už mě nahání.... Nikdo tam nic neví...A dělám rozvoz a najde se tam i pár dost těžkých kousků...Nebudu nic riskovat....
@aj2a držím palečky, ať se zadaří 😘
@petruska23 tak hlavně v práci opatrně ♥️ jak se cítíš?
@kackaa91 budu opatrná ❤️
Pořád mě tak nějak tlačí v podbřišku a chodím dost čůrat ☺️ ale poznám, že se v bříšku něco děje.. Snad je to dobré znamení 🥰❤️
Ty už jsi jako na trní viď? 😘
@petruska23 Já to mám podobné,jen to pobolívá jako oba vaječníky.Ale když ležím tak je to v pořádku..A ve sprše je to taky dobrý.Začnu se hýbat a začne to... Nevím co to je...🤔🙏🙏 Doufám že je to taky v pořádku 😉.
@worena no já jsem si teď dala krátkou sprchu a rozbolelo mě to ještě víc 🤔🙃
@petruska23 😔
@petruska23 určitě to se děje u tebe v bříšku se děje správně. Mimčo se zavrtava pořádně 😁😁🙏... Jojo já už jsem na trni a nemůžu se dočkat zítřka 🙏🙏❤️
@petruska23 No necháme se překvapit 😉...🙏🙏🙏🙏🙏 Ať je to dobré.. Ať jsou už zavrtaná 👶👶👶❤😍
@petruska23 mě břicho bolelo druhý den po KET taky dost 🙂 každopádně zatím nevím, co to znamenalo 🤷🏻♀️
A samozřejmě čekáme že......Co s toho bude 🙏🙏🙏🙏🙏furt prosím v myšlenkách ať mě to dobré. ..A vzhledem k tomu že si to neumím furt spočítat,to ten utrogestan 😂😂😂😂😂😂 protože jinak jsem docela normální, fakt mi to vychází jinak ten KET, než IVF ...
Ahoj holky 😥ted mi volala embryolozka a transfer zítra nemám 😔

@mnozimese děkuji 😘❤jsem na gauči a čučím na net a tv 😀 tech 14 dnů je opravdu nejhorších 😖 jsi fakt dobrá, já to ani jednou nevydržela netestovat, vždy jsem testovala už od 7 dpo, přeji ať krev je pozitivní na hcg 🙂
@petruska23 děkuji 😘❤ ke svačince si dám skořicového františka a pak k večeři mám hovězí vývárek 🙂