Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@kackaa91 Kačí jakto? Kvůli čemu? 😯🤔
@kackaa91 taky na tebe moc myslím 😘🥰 chápu, že je to náročné. Už jsi se nasměrovala na pondělí a teď změna... Ale zase to tak asi má být. Tvůj lékař to určitě naplánoval správně. Věřím tomu 🥰 takže v úterý bude velký den a bude to to pravé ❤️❤️❤️❤️❤️
@petruska23 @worena holky jste zlatíčka... Děkuji za podporu ❤️ jj asi to tak má být 🙏🙏🙏 jen vám reknu že to byl pro mě šok... I slza ukapla ale hlavu vzhůru 🙆 je to jen jeden den.i to víc věřím že mi to vyjde ❤️🙏🙏🙏
@kackaa91 Kačí, myslím na tebe ❤️ už to bude coby dup☺️ budete konečně spolu😘
Mě to taky vůbec neutika.. Dneska teprve 4. den po KET.. Nevím, jak to vydržím ☺️☺️☺️☺️
@petruska23 děkuji 😘 dny před ket a dny po Ket jsou asi nejdelší 😔😁ale musíme vydržet, pak ta radost bude vetsi ❤️🙏@petruska23 ty už jsi dneska byla v práci viď?
Zdravím, můžu se přidat? Já jsem byla v pátek 23. na Ketu blastocysty 🙂 zatím mě dnes trochu pne v podbřišku a v tříslech. Mám 2letého synka z prvního IVF, takže s tím prostě počítám, že to vyjde zas napoprvé. Držím všem pěsti holky, to čekání je hrozné. Ale se synem jsem transfer 25.a 30.už jsem měla ducha, takže to holky uteče snad 😀
@kamilka90 ahojky.. Držím moc palečky, ať se miminko povede❤️ já byla na ketu den před tebou🥰
@lucik253 Luci super, moc držím palečky. Za chvilku budeš vědět, kdy budeš mít miláčka u sebe ❤️❤️❤️
Tak ja uz dnes nevydržela a testovala .. na ET jsem byla minulou nedeli.. 2 blastocysty dvojkove kvality a je tam duch🙂 muze to byt biochemicky ale lezi se mi alespon o trochu lepe. 👍
@petruska23 Jojo, koukala jsem, tak jsem zvědavá jak to budeme mít 🙂
@aj2a tak to jsou skvělé zprávy... Potichu moooc gratuluji 🥰❤️ ať duch sílí 🥰
@kamilka90 taky mě to pne pořád v podbřišku... Chvílemi i Teda docela dost.. Tak nevím, jestli je to dobre☺️
@petruska23 Jojo, je to dobře ;) se synem jsem měla 4.den po transferu minutovou bolest v podbřišku a závrať a druhý den byl duch na testu 🙂 takže pokud tam máš blastocystu, tak očekávej každým dnem, že se mimi finálně zavrtá 😀
@kamilka90 děkuji za povzbuzení 🥰 do krve to nevydržím.. Určitě zkusím testik dřív ☺️☺️
@kackaa91 já byla dneska už v práci.. Bylo to docela náročné.. No a ráno zas🙉
Zítra na tebe budu moc myslet❤️❤️❤️❤️

@kackaa91 Cože? A proč?