Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Věřím, že se to povede😘 moc se těším, až budeme mít všichni ketik úspěšně za sebou a radovat se že dvou čárek ❤️❤️❤️❤️
Můj to bude druhý ket.
@vendulam jak se cítíš? Držím palečky, určitě se tentokrát zadaří🥰😻
@petruska23 taky věřím že se nám všem tady poštěstí❤️❤️🙏
@petruska23 Cítím se dobře, děkuji za optání☺.První 3dny jsem spíš ležela a četla si, teď už se snažím dělat tak nějak vše, jen nezvedat nic těžkého a častěji odpočívat...asi bych nedokázala nic nedělat.
To by mě taky zajímalo, jak po tom ketu.. Budete pár dní doma? Nebo rovnou do práce? Já pracuji v dětské skupině /soukromé školce.. Děti chtějí pořád nosit, chovat.. Tak se budu muset trochu krotit😻
@petruska23 já už mám nemocenskou tedkom 😏musela jsem si ji vzít kvůli toho hyperstimulaku... A po ketu ještě na nemocenské zůstanu... Dělám práci kde se dost nataham. Nechci nic riskovat radši
Pracuji ve školství, tak mám prázdniny, ale před tím jsem si vždy brala neschopenku na 14 dní, v našem CARu to tak automaticky dělají, horší bylo co si vždycky vymýšlet v práci.Mám kamarádku z Prahy a ta šla po KET hned druhý den do práce, koukali na ni jak na blázna, že by chtěla být doma, že to není potřeba...
@kackaa91@vendulam @petruska23 lucik253.....Tak holky, mám za sebou první ultrazvuk před KET 😀 . Všechno v pořádku.Dostala jsem ovitrell a utrogestan" na ten se mimochodem fakt těším 😂😂" a injekce na ředění...12.8. začínáme 😉 Injekce ovitrell a 2x denně utroš... Když bude všechno bez problému,KET 19.8...Děj se vůle Boží...
Jo a embryoglu mi nakonec dají ....
Teda jen co teda mi trochu nesedí je fakt, že to má v rukou mladá lékařka... Samozřejmě jí nechci křivdit...Ale určitě bych upřednostnila zkušenost lékaře co u toho byl naposledy... Dobrý, nezdařilo se...Ale i tak mám s toho zvláštní pocit....U dcerky jsem měla taky doktorku- povedlo se jo 😀.... Ale už byla starší s pěknou praxí....No nevím ....

@kackaa91
@worena
@vendulam
@petruska23 můj je to tedy už třetí KET, ale první s léčbou proti NK buňkám, kvůli kterým jsem potrácela celkem 3x 😔 ano musíme věřit že nám všem se to tu povede, a společně půjdeme do jiných koníkových skupin
😀😝❤