icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

anettak
6. srp 2019

@kackaa91
@worena
@vendulam
@petruska23 můj je to tedy už třetí KET, ale první s léčbou proti NK buňkám, kvůli kterým jsem potrácela celkem 3x 😔 ano musíme věřit že nám všem se to tu povede, a společně půjdeme do jiných koníkových skupin
😀😝❤

petruska23
7. srp 2019

Věřím, že se to povede😘 moc se těším, až budeme mít všichni ketik úspěšně za sebou a radovat se že dvou čárek ❤️❤️❤️❤️

vendulam
7. srp 2019

@anettak Můj je to také třetí transfer (dnes 5.den od KET), ale poprvé s injekcemi proti srážlivosti krve, o špatné srážlivosti jsem se dozvěděla teprve před měsícem..věřím, že se to tentokrát povede!!!Nám všem!!!

petruska23
7. srp 2019

Můj to bude druhý ket.
@vendulam jak se cítíš? Držím palečky, určitě se tentokrát zadaří🥰😻

lucik253
7. srp 2019

@kackaa91 🧸🧸🧸

kackaa91
7. srp 2019

@petruska23 taky věřím že se nám všem tady poštěstí❤️❤️🙏

kackaa91
7. srp 2019

@lucik253 ❤️❤️❤️

vendulam
7. srp 2019

@petruska23 Cítím se dobře, děkuji za optání☺.První 3dny jsem spíš ležela a četla si, teď už se snažím dělat tak nějak vše, jen nezvedat nic těžkého a častěji odpočívat...asi bych nedokázala nic nedělat.

anettak
7. srp 2019

@vendulam wow, tak to je paráda 🙂 držím moc, moc palečky 🙂 jen odpočívej a dávaj na sebe pozor 😉 vzala sis hned po KET neschopenku nebo chodíš do prace??

petruska23
7. srp 2019

To by mě taky zajímalo, jak po tom ketu.. Budete pár dní doma? Nebo rovnou do práce? Já pracuji v dětské skupině /soukromé školce.. Děti chtějí pořád nosit, chovat.. Tak se budu muset trochu krotit😻

kackaa91
7. srp 2019

@petruska23 já už mám nemocenskou tedkom 😏musela jsem si ji vzít kvůli toho hyperstimulaku... A po ketu ještě na nemocenské zůstanu... Dělám práci kde se dost nataham. Nechci nic riskovat radši

lucik253
7. srp 2019

@kackaa91 Uz sem nervozni no co bude 😔

kackaa91
7. srp 2019

@lucik253 Lucinko ❤️ nezoufej 😔musíme věřit. Uvidíš všechno bude dobré. Věřím v to ❤️

vendulam
8. srp 2019

Pracuji ve školství, tak mám prázdniny, ale před tím jsem si vždy brala neschopenku na 14 dní, v našem CARu to tak automaticky dělají, horší bylo co si vždycky vymýšlet v práci.Mám kamarádku z Prahy a ta šla po KET hned druhý den do práce, koukali na ni jak na blázna, že by chtěla být doma, že to není potřeba...

worena
autor
8. srp 2019

@vendulam Já mám problém se srážlivostí ..Mám prokázanou mutaci ... Píchám si injekce... Když jsem čekala dceru tak celé těhotenství a i před a po...A teď zas😀😀😃

worena
autor
8. srp 2019

@vendulam Všechno vždy v pořádku, žádné problémy... Prý je to i lepší 🤗 když se to pěkně prokrvuje.

worena
autor
8. srp 2019

@kackaa91@vendulam @petruska23 lucik253.....Tak holky, mám za sebou první ultrazvuk před KET 😀 . Všechno v pořádku.Dostala jsem ovitrell a utrogestan" na ten se mimochodem fakt těším 😂😂" a injekce na ředění...12.8. začínáme 😉 Injekce ovitrell a 2x denně utroš... Když bude všechno bez problému,KET 19.8...Děj se vůle Boží...

worena
autor
8. srp 2019

@lucik253 Já vím že je to těžké,ale zkus být trochu v klidu.... Všechno bude v pořádku, uvidíš.Já tomu věřím.. Není ti teď nejlépe a bude..To miminko na tebe čeká,na nás na všechny... Všechny jsme na tom stejně...A vzájemně se podržíme😉

worena
autor
8. srp 2019

Jo a embryoglu mi nakonec dají ....

kackaa91
8. srp 2019

@worena juva to je super 👌 ❤️ hlavně buď v klidu a uvidíš vše dopadne dobře. Jsem ráda za tebe ❤

worena
autor
8. srp 2019

@kackaa91 Děkuji 😉...A jak ty,jak se daří?

kackaa91
8. srp 2019

@worena já odpočívám, už se doma nudím...Doktor mi nechal nemocenskou kvůli tomu hyperstimulaku 😏 příští pátek ultrazvuk, dlouhá ještě doba 😏se zblaznim nervozitou. Už bych tam chtěla mít ket za sebou... Už se těšíš na ket?

worena
autor
8. srp 2019

Teda jen co teda mi trochu nesedí je fakt, že to má v rukou mladá lékařka... Samozřejmě jí nechci křivdit...Ale určitě bych upřednostnila zkušenost lékaře co u toho byl naposledy... Dobrý, nezdařilo se...Ale i tak mám s toho zvláštní pocit....U dcerky jsem měla taky doktorku- povedlo se jo 😀.... Ale už byla starší s pěknou praxí....No nevím ....

kackaa91
8. srp 2019

@worena jasně to chápu, já měla týden u stimulace jineho lékaře můj byl na dovolené... A byla jsem ráda když se můj doktor z dovolené vrátil 😏 sice byl starší a měl praxi ale zase to je něco jiného..

worena
autor
8. srp 2019

@kackaa91 No ještě to zkusím nějak vyřešit..A nebo to tak má být.... Paní doktorka je velice milá atd... Vlastně ona mě nastimulovala a fakt dobře... Já teda nevím co 😀

worena
autor
8. srp 2019

@kackaa91 Ano samozřejmě se těším 😀 Jistá obava určitě je ale s tím nic dělat nejde..To rozmrazování mě děsí aby se nic nestalo....No a pak to známé čekání že....

kackaa91
8. srp 2019

@worena no uvidíš♥️zase na druhou stranu nemusí být doktorka špatná... Když to tak má být tak to bude 🙏🙏🙏🙏a je jedno zda mladý či starší doktor. Ale vim jak to myslíš, taky bych tak uvažovala...

kackaa91
8. srp 2019

@worena měla jsi prodlouženou kultivaci? Toho rozmrazování mám taky strach 😱

worena
autor
8. srp 2019

@kackaa91 Ano měla jsem prodlouženou kultivaci.5 dní.... Prý ta vitrifikace je šetrná....No uvidíme, kéž Bůh dá ❤😍

kackaa91
8. srp 2019

@worena taky máme kultivaci 5 dní🙏❤️❤️

Strana