icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

kackaa91
5. srp 2019

@anettak jeee tak paráda...ja začínám tedka špinit tak snad se mi do zitra menstruace rozjede
😂

petruska23
5. srp 2019

@anettak ahoj, supeeeer, gratuluji🤩.. Já jsem dneska 4dc a na utz jdu v pondělí 12.8.🥰 Tak snad to bude všechno v pořádku a nebude nic bránit ketu...

anettak
5. srp 2019

@vendulam Ahojky Hradec Králové 🙂

anettak
5. srp 2019

@kackaa91 jasně že ano, podpoř ji sklenkou červeného vína 🙂
@petruska23 budu držet palečky, já už se tak těším, snad bude vše OK

kackaa91
5. srp 2019

@anettak já se normálně na tu moji menstruaci tak tesim ♥️ 😂pak ji ale nebudu chtít 😂

worena
autor
5. srp 2019

@anettak No paráda, tak si budeme notovat 😁Já se na MS taky výjimečně těšila... Ultrazvuk mám teď ve čtvrtek 😉 jsem zvědavá....Už se rosim....🙃

petruska23
5. srp 2019

Holky prosím, já už to všechno trochu zapomněla. Před ket se jde jen na ten jeden utz, nebo podle potřeby víckrát? Děkuji 😘

anettak
6. srp 2019

@worena tak to na tebe budu myslet, ať je vše dobré a šupky na KET 🙂 já se na jednu stránku strašně teším ale na druhou mám strach, ale to mám vždy 😅

@petruska23 já chodila zatím vždy jen jednou, ale asi záleží na potřebě 🙂 a také jsem vždy brala podpůrné léky ( estrofem, lenzeto ) a teď nic tak uvidíme 🙂

@kackaa91 😂

kackaa91
6. srp 2019

Holky ❤️tak menstruace konečně dorazila .. Ultrazvuk pred Ketem příští pátek ♥️♥️♥️

anettak
6. srp 2019

@kackaa91 paráda, tak že jdeme ve stejný den ❤😉

kackaa91
6. srp 2019

@anettak Joo jdeme❤️teď jsem si uvědomila že jdeš taky v pátek... Budu na tebe myslet ❤️

anettak
6. srp 2019

@kackaa91 budeme si vzájemně držet palce 😉❤

kackaa91
6. srp 2019

@anettak budeme ♥️ přiznám se že jsem ale nervózní 😓

petruska23
6. srp 2019

Holky, to je príma, že to máme tak podobně a můžeme sdílet svoje radosti😻

kackaa91
6. srp 2019

@petruska23 ty máš ultrazvuk 12.8 že? Držím palečky ☺️

petruska23
6. srp 2019

@kackaa91 ano v pondělí. Děkuji, taky moc držím palečky 😘 snažím se být v klidu, ale nervozita pracuje😆
Berete holky nějaké vitamíny nebo něco?

kackaa91
6. srp 2019

@petruska23 taky děkuji 😘 vim jak se cítíš... Taky nervozita pracuje... Zobu pregnafolin a hodně ovoce. Příští týden už budu jist pravidelně ananas a pít džus z ananasu. Prý to pomáhá při uhnizovani 😊

petruska23
6. srp 2019

To je super, s tím ananasem jsem to taky četla.. Tak také nakoupím zásoby 🍍🍍🍍🍍😉

kackaa91
6. srp 2019

@petruska23 příští týden holky vykoupime v obchodech ananas 🍍 😁

lucik253
6. srp 2019

@kackaa91 😎😎😎

lucik253
6. srp 2019

@kackaa91 tak supeeer a budu drzet palce

kackaa91
6. srp 2019

@lucik253 Jsi zlatá 😘děkuji Lucinko ❤️

vendulam
6. srp 2019

@kackaa91 Ahoj holky, já si kvůli uhnízdění taky nakoupila litry ananasové šťávy, ale pak jsem na netu našla několik článků, že se naopak vůbec nedoporučuje, že může způsobit potrat..takže jsem šťávy zase zastrčila do police a nechala si zajít chuť a doktorky jsem se blbec zapomněla zeptat..tak nevím..

kackaa91
6. srp 2019

@vendulam ty jo fakt??? Tak to jsem na vážkach... Já slyšela právě opak. A kamarádka mi právě říkala ať bastim ten ananas 🍍 🙁

anettak
6. srp 2019

@kackaa91
@vendulam
@petruska23
@worena já si určitě koupím buď čerství ananas nebo džus, myslím že s mírou se nic nepokazí 🙂 u mě též nervozita začíná pracovat, strašně se těším na ten den kdy budu čekat na lůžku dokud pro mě nepříjdou že mají ☃ připraveného ale zároven se strašně bojím, teď to bude první KET po tom co zjistili že mám mnoho aktivních NK buněk
(proto byly ty potraty předtím ). Snad ty injekce které si budu aplikovat pomůžou🙂
Tak že hlavy vzhůru a hurá na KET ❤🙏🍀

kackaa91
6. srp 2019

@anettak máš pravdu ❤️ vše s mírou nic nemůže pokazit 🙏❤️ taky se už těším na den kdy bude KET 😍 pak budu mít mrazačka u sebe a budu se modlit 🙏 ať vse dopadne dobře ❤️to teprv budou nervy. Můj je to úplně první KET... @vendulam @petruska23 @worena @anettak musíme věřit a doufat 🙏🙏❤️

worena
autor
6. srp 2019

@petruska23 Fakt ananas?A v jaké formě?Jdu do toho 😀. Netušila jsem že to má vliv.

worena
autor
6. srp 2019

@anettak , Tak jsme na tom pocitově stejně....Taky první KET.... A taky se bojím..

worena
autor
6. srp 2019

@kackaa91 I já mám první KET... Jsem zvědavá a nervózní a natěšená a všechno k tomu...Ve čtvrtek se dozvím jak to bude...

kackaa91
6. srp 2019

@worena přesně takové pocity mám i já 😊 tak budu na tebe ve čtvrtek myslet... Já se dozvím co a jak až příští pátek 🙄

Strana