icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

vendulam
12. srp 2019

@anettak Holky, jestli můžu radit, tak na růst sliznice je super kontryhelový čaj, já pila 2x denně a ten grep je určitě taky super..moc držím pěsti, ať vám to vyjde!!! Já dnes 11.den po KET, ale nemám odvahu testovat...

kackaa91
12. srp 2019

@anettak já jdu na 9:45 chvíli po tobe 😁

kackaa91
12. srp 2019

@vendulam jak se cítíš? Až budu mít po Ket tak bych chtěla taky vydržet co nejdéle netestovat ale kdo ví zda to vydržím 😁🙄

lucik253
12. srp 2019

@kackaa91 To cekani na test je hrozne 🥺

kackaa91
12. srp 2019

@lucik253 to si dokáží představit 😔

vendulam
12. srp 2019

@kackaa91 No, prvních pár dní mě pobolívalo břicho a přišla jsem si dost nafouklá, teď jsem v pohodě, nic nebolí, možná jsou malinko citlivější prsa a v noci chodím čůrat..tak nevím, všechno se dá přičíst hormonům, co beru..

lucik253
12. srp 2019

@kackaa91 Zas to cekani a bat se co test ukaze
Brrr 😞😞😞

kackaa91
12. srp 2019

@vendulam hlavně buď v klidu a šetří se 😊uvidíš za pár dní se dozvíš že čekáš malou fazolku ❤️

kackaa91
12. srp 2019

@lucik253 no z toho mám sevreny žaludek je co na to pomyslím 😥♥️

lucik253
12. srp 2019

@kackaa91 Az budu testovat tak to bude o infarkt 😬😬😬

kackaa91
12. srp 2019

@lucik253 neboj my tady budeme pro tebe ❤ ❤

anettak
13. srp 2019

@vendulam kontryhel mám ještě doma, piji pravidelně 😉 jsi dobrá že vydržíš takhle dlouho netestovat, to já to nikdy nevydržela😅 max tech 10 dnů po.
Hlavně moc, moc držím palečky ať tam jsou // ❤🙏

@kackaa91 joo, náhodička 🙂 skoro ve stejný čas na ult, kéž by i podobný čas byl KET a spousta jiných s tím spojených věcí 🙂

To ano, to čekání na test je hrozné, děsím se toho už teď 😨😅 ta strašná nejistota...snad bude vše dobré a všem se nám zadaří ❤

kackaa91
13. srp 2019

@anettak budu v pátek nervózní a myslím si že i ty 😁 kéž by nám řekl lekar je to ok další týden ket 🙏🙏🙏🙏❤️ musí se nám už zadarit 🙏🙏❤️

lucik253
13. srp 2019

@kackaa91 😍😍😍

lucik253
13. srp 2019

@kackaa91 ✊✊👊😻

kackaa91
13. srp 2019

@lucik253 ❤️ 👌👌💪😘

anettak
13. srp 2019

@kackaa91 ano, ano kéž by🙏

worena
autor
14. srp 2019

@vendulam Já prodělala mozkovou příhodu...Rok jsem se s toho dostávala... Tehdy mi bylo 25 let...3x operace nohou pro opakované trombóze mám za sebou i angio prošťuch..... Proto rizikač.

worena
autor
14. srp 2019

@kackaa91 Jasně že musí ✊😉 Já jdu v pondělí 19.8....Teda když bude ok rozmrazování..

worena
autor
14. srp 2019

@lucik253 No ani mi nemluv ..

kackaa91
14. srp 2019

@worena z toho rozmrazování mám strach...

worena
autor
14. srp 2019

@lucik253 To čekání....No co, holky jsme statečné, dáme to.✊😉.. Jednou se to štěstí usadí i nás všech .. Věřím tomu.

worena
autor
14. srp 2019

@kackaa91 Já taky.... Jsem s toho nervózní krapet.A tím jak se to blíží.... Jsem smířená.Jestli to má být tak to bude....Ano, popláču si,ale nadělám s tím něco? Určitě ne.... Samozřejmě že si miminko moc přejeme a stále doufám že k nám přijde 😍

worena
autor
14. srp 2019

@lucik253 Tak to nesmíš brát... Prostě se to stalo.Vím jak je to těžké a bolavé.... Bohužel i má známá si tím prošla, jí to vyšlo a mě ne... Měla jsem radost že alespoň ona,všechno bylo perfektní.A pak to přišlo... Smutný konec- žádná akce....2 revize po sobě,no mě by jeblo....A víš co?Ta holka je tak silná že to dala a ještě dělá oporu mě.....Je strašně smutné že se stávají takové věci, kdyby tomu šlo nějak zabránit...Nejde.. Teď to bude v pořádku uvidíš.Kdy teda jdeš?

kackaa91
14. srp 2019

@worena přijde k vám, můžu se už poštěstít. Přeji vám to hodně ❤️❤️❤️

worena
autor
14. srp 2019

@petruska23 Mě doktorka taky řekla že dobrý...Ale musela jsem si v pondělí píchnout Ovitrell a uvidíme co to vejce tam udělá... Zatím mě už druhý den bolí vaječník na pravé straně, zvláště když zavedu utrogestan, který beru 2 ráno a 2 večer.... Tak jsem zvědavá ..

worena
autor
14. srp 2019

@kackaa91 Děkuji 😘 . Jsi hodná.Ať nám všem to vyjde 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

worena
autor
14. srp 2019

Holky máte některá zkušenost z bolestí vaječníku po píchnutí Ovitrellu??Už se tu ptám jako pitomec 😀. Fakt to cítím nějak víc než bych chtěla a uvažuju že zítra navštívím CAR... Nějak se mi to nelíbí... Máte některá zkušenost??Po zavedení utrogestanu je to o dost citlivější... Před tím jsem to neměla tak výrazné.... Čekám s toho průser a oddálení KETU...

anettak
14. srp 2019

@worena Ahojky s tím to žádné zkušenosti nemám ☹ a nikdy jsem takový problém neměla, pokud máš strach a necítíš se klidně bych zajela do CAR zda je vše v pořádku, přeji mnoho štěstí a hlavně pozitivní výsledky po KET 🙂

worena
autor
14. srp 2019

@anettak Děkuji, uvidím

Strana