Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@petruska23 Ahojky dneska jsem na tebe myslela, myslela jsem si že jdeš zítra na kontrolu, moc, moc držím palečky ať máš sliznici připravenou 🙂 citím s tebou já jsem taky nervní jako čert 😒 hlavou se mi pořád honí ket, sliznice, ket, sliznice😅
Ještě se chci zeptat...Jdu jak už jsem psala, poprvé na KET.... Kolikátý den jste na KET šly? Mě to vychází na 21 den není to dlouho? Někde jsem četla 19 den....
Že s toho mražení je to lepší... Nevím jak a proč a kladné výsledky...😉
@lucik253 Aha..Ty to máš úplně jinak.Já šla 10 den cyklu na ultrazvuk..30.7.jsem dostala MS 8.8.byl ultrazvuk...V tu dobu žádné léky pouze na ředění krve... Též si píchám -cleksan..12.8.jsem si ďobla Ovitrell a začala zavádět utrogestan 2 ráno 2 večer.....Nic víc....No a klasika listovka .
@anettak ano, kontrola zítra, asi jsem to špatně napsala. ☺️ Už mi z toho vážně hrabe 🙉🙉🙉🙉
@petruska23 držím palečky a dej nám zítra vědět 🙏🙏😘
@petruska23 Ahojky jak pak jsi dneska dopadla?? doufám že bude pozitivní zpráva a ket dopadne 🙂❤🙏
@anettak moc děkuji, že jsi na mě myslela 😘 doktorka byla spokojená.. Sliznice 8,9 a všechno připraveno.. Takže ve čtvrtek ket🥰🥰🥰🥰🥰
@petruska23 tak to je úžasná zpráva ❤️gratuluji ❤️ve čtvrtek léta za pár dní // 😘🙏
@kackaa91 moc děkuji 😘 tobě taky moc držím palečky 🥰
@petruska23 zítra mám ultrazvuk i @anettak tak na nás myslí. Ať máme taky takovou úžasnou zprávu jako ty 🙏🙏❤️
@petruska23 báječné 👏❤ moc jsem ti držela palečky 🙂
Super holky.. Budu držet všechno co mám, aby to bylo nejlépe připravené ❤️❤️❤️❤️❤️🥰 a ono bude.. 😘
@petruska23 jsi hodná ❤️❤️
@petruska23 přidávám se, děkujeme 😉❤
@petruska23 Tak to je bezva 😉, mám s tebe radost.U mě též dobře připraveno,dnes ultrazvuk pro bolesti toho břicha,prdlo vajíčko a mám velké střevo😂😂😂.Ale je všechno v pořádku, sliznice 8,3 prý krásná peřinka. V pondělí KET...
@worena tak to jsou skvělé zprávy 🥰 v pondělí na tebe budu myslet 😘
@petruska23 Děkuji 😘
Tak já jsem dopadla tak že jsem si musela dokoupit menopur na dnešek a zítřek. V pondělí mam ještě ultrazvuk. Ale u jiného lekare než mého. Můj má od příštího týdne dovolenou. Říkal pokud budu mít sliznici dobrou tak ket by byl ten další týden pondělí nebo úterý. A to už by mi udělal můj doktor...

@worena také zkušenosti nemám. Asi bych si tam alespoň zavolala o radu. Moc držím palečky, ať je vše v pořádku a ket může být, jak je naplánováno.
Jinak já ráno opět ta kontrola před ket a jsem nervózní jako čert. Už mě z toho bolí celé břicho ☺️ pořád mi běží hlavou, jestli bude ta sliznice trochu lepší.. Atd. No uvidíme 🤔