Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@kackaa91 a víš kolik byla ta sliznice? Tak se to ještě podpoří a bude to dobré. A ket bude další týden 😘😘😘
@anettak tak to jsou skvělé zprávy 🥰držím palce i dál, ať je ketik co nejdříve.
Já dostala Ovitrelle jeden.. Dneska ho budu píchat ve 20:00..teda manžel 🙉😆😉
@petruska23 právě že doktor mi řekl že si mám zítra večer píchnout ovitrelle a že mi pošle recepr, při vyzvendutí mi v lékárně dala dvě balení 😕
si asi píchnu obě 🙂 nebo nevím
@petruska23 právě že nvm kolik byla sliznice. Akorát mi říkal folikul máte 12mm bylo by dobré aby bylo 15mm a o sliznici nic. Když jsem se ho ptala mu zvonil mobil a pak nic neříkal.
@kackaa91 asi to nějaký důvod má... Mě říkala, že mám tam krásný 17mm, ještě mi to ukazovala na obrazovce utz. Podle toho, co jsem pochopila, tak ta velikost folikulu je důležitá pro to budoucí uhnizdeni.. V kombinaci s tou sliznicí 🤔
@petruska23 to je všechno takové zacarovane😏jenom se modlím ať v pondělí na ultrazvuku řekne že je zase větší 🙏🙏🙏
@kackaa91 jasně že bude, neboj❤️
@worena Tak mám v sobě taky Ovitrelle a tlačí mě pravý vaječník. Hned jsem si na tebe vzpomněla 🥰🥰
@petruska23 doufám.... Vím že všechno má svůj čas a přijde kdy má. Ale už je to dlouho 😒 tak moc bych chtěla mít aspoň ten ket. @petruska23 vid jak to myslím ❤️🙏?
@kackaa91 vím... Pořád se na něco čeká... Už abychom embryjka měly všechny v bříšku a mohly se radovat😘🥰❤️
@petruska23 ano ano svatá pravda ❤️🙏 ty už budeš mít brzy svého ⛇ u sebe ❤️
@petruska23 ahojky kolik jsi měla předepsaného ovitrelle?? já si budu píchat dneska večer?? a kdy že jdes na ket?? 🙂
@anettak měla jsem jednu injekci Ovitrelle. Včera jsem pichla a na ket jdu ve čtvrtek ❤️
@petruska23 Tak mě už to povolilo,prasklo vajco 😀😀... Jdeš ve čtvrtek? To mi pak napiš budu na tebe myslet.... Uteklo to jako voda...Zítra už si jedeme pro zmrzlinku.Holky, prosím držte mi pěsti ať už se to povede 😘😉
Holky kolikátý den cyklu jste měli nebo budete mít KET?Mě to vychazi na 21 den... Cyklus mívám tak 25-27 někdy i dříve .... Mám v tom docela zmatek...Taky jsem zvědavá jestli dostanu ještě nějaké léky protože kromě clexane a 2x2 globule utrogestanu nic nemám...Minule jsem měla 3x3 denně .... Nějak se mi to nezdá..
@worena mě to vychází taky na 21.den 😆 mám jen Utrogestan 1-1-2
@petruska23 Víš co, že 21 den KET a já to dostávám 25-6 což dělí málo dní... Tak MS zabrzdí nějaké léky nebo??? Jsem asi tupá ale nechápu to...To embryo se přece nějakou dobu zavrtává,to mě taky zajímalo jak dlouho to trvá než se zavrtá.. Když to dostanu tak se nemá šanci zavrtat...
@worena dělá to ten Utrogestan, že zabrzdi menstruaci. Já bych to měla dostat 30.8...takže jakoby 8 dní po KET.

Právě jsem dojela z CAR, sliznici mám dobrou s folikulama kolem, zítra večer píchnu ovitrelle, od pondělí utrogetsan 2-2-2 a úterý kontrola ULT, poté se upřesní KET 🙏❤
Ženy co si pícháte ovitrelle kolik ampulek pícháte mě předepsal dvě !?🙄
už si nepamatuji posledně jestli jsme měla dvě