icon

Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?

terezicka19
6. únor 2021

Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.

lencza1210
22. únor 2021

@elzuche gratuluji 🍀

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
22. únor 2021

@terezicka19 tyjo nestraš 😁

europa00
Autor odpověď smazal
janys1488
23. únor 2021

8. den po KETu a porad snehobilo.. uz prestavam verit

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
janys1488
23. únor 2021

@terezicka19 ja vim, ale desi me ze mam ten test porad cisty

janys1488
23. únor 2021
hejluc
23. únor 2021

Ahoj holky, tak já nejspíš také nic. Když hodně zírám, duch tam je, ale spíš mizí... A hlavně mám náběh na menses. Včera mě bolelo břicho, dnes špiním. Ještě si dnes koupím ten Mamatest, ale je to spíš o tom, že se nějak neumím smířit s neúspěchem😢

kacka_mai
23. únor 2021

@hejluc úplně tě chápu...Vážně jsem věřila, že to klapne...🙏😥 Každopádně testovala jsem se 10tý den a pak už ne...chtěla jsem ještě dneska 12tý den..ale prdím na to..akorát bych padla do ještě větší depky...Dost času ve čtvrtek po krvi...😶 Ty jdeš na krev v pátek viď?

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
kacka_mai
23. únor 2021
terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
janys1488
23. únor 2021

Alespon ze mame jeste 5 zamrazenych embryi.. jinak nevim co bych delala

hejluc
23. únor 2021

Mám ten Mamatest, nedělala jsem z ranní moči a duch tam je.... Trošku mi to zvedlo náladu. Menzes se nerozjeli, zatím jenom špiním. Mám ještě jeden test na zítra a v pátek krev.
Holky, vy chodíte do práce? Já jsem na rodičovské, dcera je hrozně hodná, skoro mě nepotřebuje a já mám spoustu času na to pořád myslet... Potřebovala bych něco dělat a hlavně mezi lidi. To se ale bojím, kdyby to náááhodou klaplo, ať se to nepokazí kvůli kovidu. Takový začarovaný kruh.

hejluc
23. únor 2021

Jeden a ten samý test, foceno jen z jiného úhlu

janys1488
23. únor 2021

@hejluc gratuluju

hejluc
23. únor 2021

@terezicka19 Třeba ti nic nebude, já takhle měla 1.tehotenství. Ale obecně prý začíná být špatně až cca 6.,7.týden. Bude to v pohodě!

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
hejluc
23. únor 2021

@janys1488
@kacka_mai Holky, já pročetla kde co a jsou holky, co měly negativní test z moči a těhotné jsou. Prostě měly nízké hodnoty, které se neprojevily. Mě všichni nadávají, že se testuju, ať vydržím na tu krev. Asi bychom měly počkat všechny. Akorát si pridelavame starosti. Doufat ještě můžeme všechny! Myslím na vás, snad se to dobře dopadne!

hejluc
23. únor 2021

@terezicka19 11.den, 3 denní embryo. Duch vylezl po zaschnutí...
Ja covid taky moc neřešila, dodržovala jsem opatření, roušky, dezinfekce, ale s kamarády a rodinou jsme se setkávali. Ale teď mám strach, máme v rodině bankéře a učitelku MŠ... S kamaradkama jsem se teď taky neviděla, pro jistotu...
Ti dva rizikoví naštěstí souhlasili s tím, že budou chodit na antigenní testy. Tak snad se nám to vyhne. Na druhou stranu, syn by měl jít od 1.3.do školy...

janys1488
23. únor 2021

@hejluc kdyz ja jsem zivotem naucena radsi pocitac s tim nejhorsim...abych pak nebyla zklamana

europa00
23. únor 2021

@hejluc všqk jsi ted v podstatě 12 dní DPO to je slušná čárka...v podstatě klasický duch na 12 DPO..tak nestresuj❤️

kacka_mai
23. únor 2021

@hejluc Uklidním tě..já chodím do práce..a stejně nemyslím na nic jiného...PS: Ducha máš krásného ! 👻🙏 Vždyť si 11tý den...Co já bych za něj dala ❤😊

terezicka19
autor
24. únor 2021

@hejluc Tak jak to vypadá? 😊

rouzi91
24. únor 2021

Ahoj
@terezicka19 a ostatní holky, tak já se taky po týdnu ozývám zase, ale pravidelně pročítám diskuzi 🙂 Dneska jsem podle ms 6+0, včera jsem byla na druhý ultrazvuk na klinice. Vše bylo takové nějaké rychlé, pořád mám zvětšené vaječníky po stimulaci, jsou větší než děloha prý...no levý už se o něco zmenšil, tak snad to bude pokračovat dál... Embrijko je v děloze, prý tak velké jak má být a na jednom okraji začínalo něco pulzovat, ale paní doktorka říkala, že by musela být Harry Potter, aby potvrdila srdíčko, ale že je to pravděpodobné, za týden budeme chytřejší... Včera mě ale vylekal hrozně výtok :/ po ustrogestanu je vždy něco, ale tento byl takový trochu nažloutlý...nestihla jsem to doktorce ani říct, protože jak naschvál, tak až po návštěvě...našla jsem ho odpo a před spaním, dneska zatím nee...tak se modlím, aby to neznamenalo něco špatného, výtoky mívám před ms. Holky, to je děs, jak se člověk pořád něčeho bojí...zda sílí čárka, zda je v děloze, zda je něco vidět, zda bude mít srdíčko...pfff, ale musíme to dát 🙂

hejluc
24. únor 2021

@rouzi91 Jj, když člověk objeví 2 čárky, tak ty nervy teprve začínají. Věřím, že bude vše v pohodě. Já v těhotenství trpěla na výtoky, vlastně se tím to těhu ohlásilo... Dr mi dal nějaké globule.
Ty chodíš na kontroly do CAR nebo ne gyndu?

hejluc
24. únor 2021

@terezicka19 Čárka sílí, ale jsem pořád taková rozpačitá.Přikládám fotku včera a dnes. Včera dopo jsem špinila, odpo klid a dnes ráno zase. A hlavně v břiše občas bolest jak před menses. No snad je to tím, že bych ji právě teď měla mít a tělo je zblblé.

rouzi91
24. únor 2021

@hejluc Chodím do CAR zatím pořád. No snad,jako od večera také nic.. uvidíme. A čárka Ti určitě sílí 😇🙏

janys1488
24. únor 2021

Ja mam 9.den po KET a porad bilo

Strana