icon

Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?

terezicka19
6. únor 2021

Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.

kacka_mai
15. únor 2021

Ahojky HOLKY 😊 Dneska jsem 4.den od KET a abych si ukrátila čas, tak jsem si pročetla vaší diskuzi. A klobouk dolů ! Tolik pozitivních testů? ❤🙏 Nebudu lhát už tři roky posloucháme od všech, jak jsme oba s manželem v pořádku, ale zatím jsem se nikdy pozitivního testu nedočkala..Vždycky se nadchnu a o to větší pak je zklamání..Díky koktejlu hormonů se mi v září 2020 zbláznily vaječníky a já prodělala hyperstimulační syndrom..Výsledek? Zvládli to jen dvě blastocysty,které jsme nechaly zamrazit než se dám zase do kupy. Minulý týden jsem podstoupila svůj první KET a těsně před transferem jsem se od embryoložky dozvěděla, že první "eskymák" rozmražení nezvládl, takže museli rozmrazit a zavést druhé. Takže nemáme další pokusy a já se asi ještě víc upnula na toho jediného eskymáka, který to zvládl..Čas hrozně pomalu plyne...ALE nebudu lhát..hromada Vašich pozitivních testů zažehla jiskřičku naděje i ve mě ❤🙏

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
16. únor 2021

@terezicka19 ahojky ano mám v plánu testovat až do 14.dne 😁 pro jistotu....a sílí ❤️ (dnešní je ten spodní)

elzuche
16. únor 2021

@kacka_mai vítej 🌺 moc moc držím palce aby ti to vyšlo, kdy máš v plánu testovat?

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
hejluc
16. únor 2021

@elzuche
@terezicka19
Holky, to je tak krásný tohle vidět!

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai Ahoj a vítej. Krátit čas a povzbudit tu potrebujeme asi všechny, jsem ráda, že tu jsou holky, co jim to vyšlo.
Určitě je šance, že to vyjde i tobě, je spousta holek, co otěhotnělo hned napoprvé...
Jinak jsme na tom časově +- stejně, mě v pátek zavádění 3 denní embryo. Testovat chci v neděli.

kacka_mai
16. únor 2021

@terezicka19 @elzuche Děkuju! No v tohle mám celkem výdrž...Za ty tři roky jsem měla podezření, že by to mohlo klapnout několikrát, ale místo toho abych se testovala pořád, tak jsem netestovala jsem a udržovala se v té naději, že to možná klaplo 🙈 Prostě jsem tyran 😅 Každopádně několikrát se mi stalo, že když jsem měla pár dní zpoždění...udělala ten...byl sněhobílý a ve mě jako vy se něco přeplo a já to do pár hodin dostala...🙈 Nebudu lhát občas jsem si přišla jako blázen🤔 KAŽDOPÁDNĚ tentokrát je to jiné..Mám pocit, že teď jsme těm dva čárkám na testu snad nejblíž, co jsme kdy byli 🙏 Na krev mám jít 25.2. a říkala jsem si, že první test zkusím teď v neděli..to bude 10tý den navíc manžel slaví narozeniny a já bych si tak přála mu donést ukázat 👻

kacka_mai
Autor odpověď smazal
kacka_mai
16. únor 2021

@hejluc Děkuji 😊 Souhlasím...je hrozně důležité se mít s kyme podělit. Poslední tři roky jsem všechno tohle řešila s mojí nejlepší kamarádkou..Taky si toho zažila HROMADU..A v listopadu podstoupila transfér a vyšlo TO! Moc jí to přeju vážně..ale nějak nejsem schopná teď se jí svěřovat s tím, co prožívám. Přijde mi, že už jej jinde a nerada bych jí kazila to jejich štěstí 🍀 Takže jsem ráda, že jsem narazila na vás ❤ Teda opravdu jsme kousek od sebe 😊 Nám zaváděli ve čtvrtek 5denní..a test bych taky ráda zkusila v neděli. Moc držím palce..a vy jste měli zamraženo nebo hezky pěkně čerstvé? 😇

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai Odebraly mi 2 vajíčka, obě se oplodnily a obě jsme zavedly.
Bohužel v mém věku už je velká kazovost vajíček a šance, že se uchytí třeba jen jedno, už je malá.

kacka_mai
16. únor 2021

@hejluc Chápu. Věřím, že to dopadne dobře 🙏😊 Nezbývá než věřit..Nějak si v tuhle chvíli nedokážu představit, že podstupuju ten celý kolotoč i s hyperstimulákem znovu 😩

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
terezicka19
autor
16. únor 2021

@hejluc děkuji 😚

kacka_mai
16. únor 2021

@terezicka19 Kéž by ❤🙏 Ale bojím se cokoliv si malovat...🙈 Přesně vloni touhle dobou manžel slavit 30té narozeniny a já si říkala jaké by to bylo krásné, mu dát k narozeninám pozitivní test (tou dobou jsem měla už 4tý den zpoždění) ..nedopadlo to, tak třeba letos...Nejvíc mě na tom holky děsí to, že pokud to nevyjde, čeká mě celý ten kolotoč znovu..😕

kacka_mai
16. únor 2021

Mám na vás dotaz...Trochu hloupý, ale výklad mojí doktorky nebyl úplně jasný..tak se chci ujistit u vás..😊 od druhého dne menstruace beru Estrofem 1-1-1 a 5 dní přes samotným transférem jsem začala Amalgen 1-0-1..Poprvé mám tuhle kombinaci...A chápu to správně, že pokud to neklapne, tak bych měla kolem 14tého dne dostat menstruaci? A nebo až po vysazení léků? Díky moc a předem se omlouvám za amatérský dotaz 🙈

janys1488
16. únor 2021

Ja mam dnes prvni den po ET.. Modlim se aby to vyslo

kacka_mai
16. únor 2021

@janys1488 držím palce a pevné nervy při čekání 😊🍀🙏

europa00
16. únor 2021

holky a cítily jste bežné těhu příznaky? nebo se to pod těma hormonava nedá poznat a vlastně to dělají hormony...já zatím měla těhotenství přirozené...a tam jsem to veděla...u syna nidace...rano nevolnost zimnice, teplota....pak nic a před menses citlivé prsa...dále typický bělavý hlen bývá velmi hustý chrání dělohu, pak bolest prsou, zvetšení prsou...hrozně mě děsí, že nwbudu mít příznaky a to mě bude stresovat...pozorovaly jste na sobě po transferu něco?? co si myslíte, že nebylo umělýma hormonama ale těhu?

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai Neporadím, měla jsem úplně jiné leky. Ale vždy jsem dostala zprávu, kde bylo dávkování a postup napsaný

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai Jinak ja 14 dní po ET jdu na krev, pak si volám do CAR na výsledky a tam mi řeknou další postup. Právě podle výsledku.

kacka_mai
16. únor 2021

@hejluc díky za info 😊 Mám to stejně léky mám brát pořád, za 14 dní krev a při negativním výsledku vysadit léky a objednat se na kontrolu..Jen mě zajímalo jestli mám tu MŮRU čekat dřív 💀 a nebo přijde až po vysazení léků...No hele řeším kraviny...🙈

hejluc
16. únor 2021

@europa00 Mám spíš vedlejší účinky z léků. Motá se mi hlava, únava. Jinak já už asi 4 roky nemám čich a teď se mi začal vracet. Docela zajímavé. Vše je hrozně intenzivní a občas mě to natáhne. Mozek už to zapomněl. Takže každý těhu příznak má vysvětlení.
Po přirozeném otěhotnění jsem se ale cítila jinak, prostě jsem tušila, že můžu být těhotná a test to už jen potvrdil. Teď necítím nic, žádné tušení.

hejluc
16. únor 2021

@janys1488 Super, držím pěsti.
Copak děláš, odpočíváš nebo se snažíš chovat normálně?

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai Tak to asi všechny 😀😀😀😀😀. Já blbka furt něco čtu o IVF apod.

kacka_mai
16. únor 2021

@hejluc Je to do zbláznění 🙈 snažím se maximálně zaměstnat, ale ta hlava si stejně dělá co chce 🤔😅 Tak kdy máš v plánu testovat? A nebo vydržíš za na krev? 🙏

zuzina8887
16. únor 2021

@kacka_mai čauky, já teď brala 1-0-1- Amelgen (KET v přirozeném cyklu) a ten mi ms zdržel o týden, ale cca od 13.dne po KET už se ms zkouší rozběhnout. Měla jsem to takto podobně pokaždé, vždy mi to ten progesteron drží. Ale prý to tak není u každého, většina kamarádek dostala ms v pravidelném čase i přes tyto léky. Držím palce 🍀.

kacka_mai
16. únor 2021

@zuzina8887 Děkuju 😊

hejluc
16. únor 2021

@kacka_mai 14 dní nevydržím. Mám v plánu v neděli, pondělí a středu... Mám doma 3 testy. V nedeli to bude 9 den po ET, nevím jestli to není moc brzy. Ale dýl to určitě nevydržím.

Strana