icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

petapal
22. říj 2016

@jasmine2258 ne poprvé jsem koupat tři. BAleni po 2ks a minule jinde dvě balení po dvou kusech.A pak půjdu zas jinam😂😂😂

petapal
22. říj 2016

@pidalka12 a koukám dneska jsi byla viď kolik ti jich zavadeli a držím pěsti 🍀🍀🍀

pidalka12
22. říj 2016

@petapal dali jsme si zavést jednu (holčičku - dělala jsem si z embryologa srandu, jestli vybral holčičku, samozřejmě mi je to jedno 🙂 ) bublinku 🍀❤

petapal
22. říj 2016

@pidalka12tak to je krásný rak na ní dávej pozor😄

pidalka12
22. říj 2016

@petapal hlidam ji a taťka se o nás krásně stara ❤ ale jak ležím v pelechu a nudim se, tak jsem si necetla tolik for, článku a rad, ze jsem chytrá jak rádio 🙈😂 a končím s tím. Nebo se zblaznim 👀👻

petapal
22. říj 2016

@pidalka12 😁😁😁😁

jasmine2258
23. říj 2016

@petapal ahoj, tak jsem teda dneska testovala a bohužel...test bílý a po minidušíkovi, kterého jsem si tak přála, ani památka. 👻🙅Ale neztracím naději...dokud nepřijde MS, pořád je šance! Termín MS mám až okolo 30.10., tak to je ještě času dost. Neříkám, že mě to nemrzí, ale pořád věřím!!! Jak jsi na tom ty? ☺️ Věřím, že lépe! 🍀✊

luciebx
23. říj 2016

ja dneska taky nic.. sem 9 dni od transferu.. uz tomu nedavam.

jasmine2258
23. říj 2016

@luciebx dokud nepřijde MS, nic neni ztraceno a měly bychom testovat až v den vynechání MS!!! Všude to píšou, ale my stejně neeee, každá se dobrovolně nervujeme už týden předem!!! Proč to sakra děláme? Holky, nic neni ztraceno. Každá jsme jiná a hcg se muže vylučovat každé jinak rychle. My se přece nevzdáme už předem, ne?!!! Musíme bojovat do poslední chvilky!!!💪💪💪💪🍀🍀🍀

petapal
23. říj 2016

@jasmine2258
@luciebx holky m e jak to zasáhne tak je to min vidět .Bojí. se taky něco tam je,ale už by ti mohlo aspoň víc silit testy došli zítra běžím pro. nový .Vydržte ještě není nic ztraceno .Třeba jsou to ty holčičky a ty prý mají méně hcg

petapal
23. říj 2016

@petapal horní ze vcera spodní z dneška,ale počkám neste až úplně uschne pak je to min videt

luciebx
23. říj 2016

@petapal vidim vidim.. krasa.. co ja bych za to dala holka

petapal
23. říj 2016

Jasně vždy jsem to 9den dostala dnes se drzim a to jsem dřív možná počítala i den zavedení takže dnes bych byla 10den.Je brzo prsa furt bolí ne tolik,ale furt.Na jídle si moc nepochutnam vše má nějakou chuť.Proste musíme doufat .Že to budou ty chcandy.holčičky.jdu dělat rolády dort asi ne kluk má zítra 17narozeniny.Držím palečky holky

adusku
autor
23. říj 2016

@petapal
Ja ho tam zase vidim 🙂

petapal
23. říj 2016

Držte se i já mám strach ❤❤❤ ještě je brzo mámě čas

petapal
23. říj 2016

@luciebx počítá se prý až další den transferu

jasmine2258
23. říj 2016

@luciebx
@petapal jasněěě, my si počkáme na ty holčičky!!! 👧 Ještě se tam pro nás určitě ještě někde čančají a napínají nás!☺️ A hlavně je to podle mě způsobeno i tím, že petapal má zavedeny 2 embryjka a my jen jedno. Třeba se pak hcg vyplavuje rychleji. 😉 Každopádně gratuluju! S těmi dušíky to vypadá fakt dobře! 👍

jasmine2258
23. říj 2016

@luciebx psala mi kamarádka, že ona 2 dny před očekávanou MS měla test úplně bílý, slabého ducha měla až v den MS a teď má krásnou zdravou holčičku...z toho vyplývá, nic není ztraceno!!! 😉👍

petapal
23. říj 2016

@jasmine2258 kéž by jsi měla pravdu jak to uschne jsou vidět jen hodně zblízka .Ano je fakt brzo a taky mne napadlo,že mám dvě .😁😁

pidalka12
23. říj 2016

Holky, jaký nejkratší termín jste dělaly test a byl pozitivní? Ja vim, ze se to tu furt řeší dokola, ale víte jak. Jsme dnes druhý den po ET a teď odpoledne mně bolí břicho. Občas jako bych to měla dostat a občas pochani. Na krev mám jít at 7.11. Asi se zblaaazniiim 😓😨😂

petapal
23. říj 2016

@pidalka12 vydrž to bolení je normalni

petapal
23. říj 2016

Jinak teď jsem měla trošinku hnědé krve na WC na papíru snad to bude ok

luciebx
23. říj 2016

@pidalka12 vydrž vydrž. Aspoň 10dni

luciebx
23. říj 2016

@petapal to bude dobrý. Žádný stres

pidalka12
23. říj 2016

@petapal vždycky jsme si dělala "srandu" z kamosek, co prožívaly teď co ja. A ja jsem snad ještě horší 😂

A jak ten test a doba od ET? Přítel říkal, at si žádný nedělám, ale js tomu dam tak týden a letím do lékárny

pidalka12
23. říj 2016

@petapal přesně, to bude dobrý 🙂

jasmine2258
23. říj 2016

@petapal neboj, můžeš špinit, to se většinou nic neděje 😉✊

jasmine2258
23. říj 2016

@pidalka12 já jsem dneska testovala 10 dni po ET a nic, tak určitě nespěchej, zbytecne by ses o to vic stresovala 😉

pidalka12
23. říj 2016

@jasmine2258 10dní? Jej, tak to jsem myslela, ze 10 dní po jsou to jasné // Asi to vypadá, ze půjdu v pátek do práce, abych se nezblaznila 🙈🙊🙉

jasmine2258
23. říj 2016

@pidalka12 pardon, kecam...jsem vlastně 8 dní po ET...ten byl minulou sobotu ☺️...10 dní jsem po OPU 😉

Strana