Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@fandysek_1 presne tak. proto jsme sli a uvidime co reknou 🙂
@fandysek_1
To určitě není, jen zatím nikdo řešení krom ivf nenavrhl.
Já věřim, že se všechny dočkáme 🙂
Nesmíme to kočky vzdávat 🙂
Ahoj holky, tak už jsem se taky dočkala 🙂 Docela mi to uteklo.... po víc než týdenním píchání Decapeptylu jsem byla včera na kontrole a vaječníky krásně utlumené, tak jsme včera začli se stimulací 🙂 Akorát jsem dostala Fostimon, což je malinko složitější píchání, ale zatím to jde, i když se vždy bojím píchnout. V pondělí kontrola a snad se dozvím, kdy bude OPU 🙂 Tak se mi to malinko pohnulo konečně 🙂
@adusku většinou je IVF řešením u všech diagnóz😀
Dočkáme, dočkáme, ale někdy je to náročný to čekání ☹.
@jani1982 držím palce ty injekce jsou fakt drsný, ale jsem také odhodlána to dát, dnes jen jedna do bricha, takže v pohodě. Jestli nam to teď nevyjde ta inseminace, čeká mě to v lednu.
@8karolina4 třeba vůbec nic nenajdou a vyjde to i bez doktorů
@fandysek_1
To mi povídej, čekala jsem od 26.4. na stimulku a jak to dopadlo... :(
Tak snad už bude druhý pokus úspěšnější 🙂
Holky a jak to máte s injekcemi pichate sami nebo muž? U mě bude manžel já bych to nedala
@fandysek_1 Děkuju 🙂 No já píchám denně dvě a po každé se bojím 🙂 Ale dám to, musím, nic jiného mi nezbývá.....Tak také držím palečky, třeba to klapne...
@fandysek_1 tak jsem zpet, mam o trochu zvysenou stitnou zlazu, prej obvodak by to vubec neresil, ale ze tady maji jiny tabulky, takze mam na mesic prasky a kdyz bude vse ok, tak prsti mesic iui 🙂
@adusku a když nedojde k vložení embryí do dělohy bere se to jako pokus IVF?
To čekáni je dlouhý. Je to prostě dane. 12 pokusu v roce a u někoho ještě méně, když má dlouhý cyklus.
@darinka84 sama si to píchnu, už jsem si pichala i fraxiparin,
@8karolina4 takže prosinec to jistí 😉 to je hned super
@jani1982 pro mimi všechno 😉 je to nepříjemné ty injekce, ale dá se to zvládnout
@fandysek_1 no jestli se znizi hodnoty 🙂
@8karolina4
Hele ty jsem měla taky a stejný argument 😃
Nakonec je mám už druhý balení a musí se jim nechat, že mi srovnali cyklus 🙂
@fandysek_1
To já holka zatím nevím :(
Poptám se v úterý, ale z logiky věci by neměli 🙂
@jani1982
Jani nedotáhli jsme to dál než k Opu. Týden před ní bylo vidět min. 15 folíků, v pátek ještě taky, ale hůř dohledatelný pravý vaječník (levej byl hůř vidět už od píchnutí Zoladexu na utlumení ), v ne píchnutej Pregnyl a v út při opu nasáli jen 1 folikul a ten byl prázdnej :(
@adusku jamam cyklus ok, folik taky fajn, tak uvidime co mi to prinese 🙂))
@8karolina4
Určitě jen to nejlepší 🙂
@adusku to doufam 🙂)) ale prej se stejne mame snazit zitra a pozitri 🙂)))
@adusku na to jsem zvědavá, léky si hradila sama ne?
Dnes mi byla nabídnuta druhá varianta pregnylu, že je to připravená stříkačka a doplatek 200 Kč a pregnyl je za 0,- Kč s tím, že si ho musíš ředit. Vzala jsem si ten ředící ani ne kvůli penězům, ale zdá se mi to zbytečné. Naředím si to sama a dnes v 19 hod píchám 🙂.
@8karolina4 to je dobrý, takže viděli folikul a přijde ovulace 🙂
@fandysek_1
Platila jsem jen za gonal 840,- 🙂
A to míchání je brnkačka, mě ani ten ovitrele nenabízeli 🙂

@8karolina4 asi čím dříve tím lépe něco začít řešit, pak se to může táhnout a je to pak otrava