Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@pajule88 Ahoj, krásné zprávy. Já byla dneska v Pronatalu a hlasím plod 9mm a srdeční akce❤ Teď jdu na další UZ až 3.1. zase v 9:30 a mám si promyslet kde si nechám udělat prvotrimestrální screening? Také se Tě ptali?
Co se týká Vánoc, tak mám skoro vše. Ještě potřebuji něco pro 2 kamarádky..A pak bych chtěla ještě něco pro toho mého taťku🙂 Ale něco vtipného s tématikou miminka ale nic vtipného mě moc v tuto chvíli nenapadá, bohužel..😎 Jinak dneska mám ještě volno v noci jsme se vrátili z lázní a jsem utahaná z té cesty, ale musím dnes stihnout 2 babárny. Jednu od 2 druhou od 7..Tak snad nepřijdu večer uplně urvanáá. Jak je Tobě, já už občas cítím, že je mi blbě od žaludku..
@absintka19 fuu to je pěknej ranec, ale co bysme pro vytoužený miminko neudělali že ☺ u nás je zatím jen špatný spermiogram já jsem podle všeho ok. Dr říkala že šanci na spontánní máme ale může to trvat hodně dlouho....
@sukubka ahojky já jdu na konzultaci 11.1. Tak uvidím co mi řeknou a podle toho se rozhodneme. Manžel tak nějak navrhoval že bysme mohli ještě počkat 3 měsíce a pak zkusit nový SPG a pak kdyžtak jít na IVF. Má brát vitamíny Fertilan a začal brát i Selzink ale nevím jestli to má takový účinek aby to pomohlo... to víš já bych chtěla mimi co nejdřív
@prmarket Jůůů, vy jste ale velikánský ❤ Moc gratuluju a držím palečky, ať to dotáhnete až do konce. Taky o screeningu mluvili, zřejmě na něj půjdu u nás v nemocnici, ale uvidíme, co mi v lednu poradí na gynekologii. Kromě nevolnosti a občasného pnutí v podbřišku se cítím dobře, krvácení se už naštěstí nevrátilo (musím to zaklepat). Jen teda nevím, co je ranní nevolnost, mám spíš večerní 😝
@anettak tak co, kočko? Jak se cítíš? Kdy budeš poprvé testovat? Jsem napnutá jak kšandy! ☺️✊😁
@jasmine2258 ahojky tak to jsme na tom stejne😉 dnes jsem 9 DPO a poprve budu testovat asi 24. nebo 25. 12 , nepocituji na sobe zadne zmeny ani nic jineho, brisko obcas poboli, prsa take nic😒 snad je vse v poho, na krev jedu az 27.12 uz se nemuzu dockat jsem desne nervozni a zaroven mam I desny strach, a jak pak ty?
@absintka19
@be_ruska ja bych jen opravila, ze KET je transfer, není to o tom, že se odeberou vajícka, oplodní a zamrazí, presne je to tak, ze se naplanuje transfer, leky se podporí sliznice a rozmrazený blastocysty nebo embrya nebo podle toho v jakem stadiu vam zamrazovali, se zavadi do delohy, sliznice. Pri kazdem OPU pokud jsou oplodneny vajicka Ačkové kvality tak se zamrazi a pak se prave pouzivaji na KET 🙂. Preji všem at vám to vyjde co nejdřív, ja mam dve deti obe z IVF 🙂
@anettak aha, tak to na Tebe budu myslet a drzet palce, ať to vyjde! ✊️Ja jdu 2.1. na operaci. Budou mi laparoskopicky přesouvat vaječník a vypadá to, ze mam v děloze nějaký malý polyp, tak se na nej taky mrknou...Pekne Vánoce, Anet 😉🎄
@jasmine2258 doufám že ježuch přinese ten nejkrásnější dáreček 🙂 jsem už netrpělivá 🙂 hlavní je že to zjistili že tam něco máš, ještě dříve než by jste zkoušeli další pokus o mimíska, však oni poupraví co je potřeba a pak už to půjde jako po másle, hlavně mi písni a já na tebe budu myslet 🙂 tobě také přeji krásné vánoční svátky, hlavně zdravíčko, pohodu a spousta pozitivních zpráv ❄☃
Kočičky, přeji Vám krásné, poklidné a láskyplné svátky 🎁 😘
Holky vám taky krásné vánoce. Kéž by se nám všem ty // splnily v novém roce 😔
@prmarket Ahoj Markét, já mám nahoře kila dvě, ale tuším, že v tom budou spíš Vánoce a cukroví 😉 Občas mě pobolívá v podbřišku, ale připisuji to roztahování dělohy, trochu citlivá prsa a sem tam nějaká nevolnost (spíš večer než ráno). Krvácení se naštěstí už neukázalo, ale je fakt, že dost odpočívám a dávám na sebe pozor. Jediný momentální problém je vysoký tlak. Už několik let se s ním léčím a i přes prášky teď mívám i 160/100. Doktorka mi nasadila jiné dávkování léků, tak uvidíme. Já jsem dnes 8+0, hrozně to letí, to máš pravdu 🙂 Jsem ráda, že jsi v pořádku 🙂
@be_ruska tak to se o 5dni mineme😊ja jdu na konzultaci 6.1 dneska jsem 2 den cyklu..zitra si jdu na gynekologii udelat hormonalni profil tak snad se to tim posune a muzem hned zacit..na prvni navsteve budou manzelovi delat spermiogram?kdyz budu na te prvni navsteve toho 6.1 budu 10den cyklu myslite ze je sance ze uz me nechsji dalsi cyklus stimulovat?
@sukubka jojo za zeptaní nic nedáš.
Dobrý bylo že u nás je možné udělat odber doma a pak to tam jen zanest. Prostě v pondělí ráno pred osmou než odjížděl tak tam s tim skočil. Akorát na poprvé se to nepovedlo pak jsem měla ovu tak jsme to chtěli ještě zkoušet takže až třetí týden se povedlo. A pak jsme týden čekali na výsledky ☹

@be_ruska
Po druhé.
U prvního pokusu jsme se nedostali dál než k odběrům... :(