icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

adusku
autor
21. pro 2016

@be_ruska
Po druhé.
U prvního pokusu jsme se nedostali dál než k odběrům... :(

prmarket
21. pro 2016

@pajule88 Ahoj, krásné zprávy. Já byla dneska v Pronatalu a hlasím plod 9mm a srdeční akce❤ Teď jdu na další UZ až 3.1. zase v 9:30 a mám si promyslet kde si nechám udělat prvotrimestrální screening? Také se Tě ptali?
Co se týká Vánoc, tak mám skoro vše. Ještě potřebuji něco pro 2 kamarádky..A pak bych chtěla ještě něco pro toho mého taťku🙂 Ale něco vtipného s tématikou miminka ale nic vtipného mě moc v tuto chvíli nenapadá, bohužel..😎 Jinak dneska mám ještě volno v noci jsme se vrátili z lázní a jsem utahaná z té cesty, ale musím dnes stihnout 2 babárny. Jednu od 2 druhou od 7..Tak snad nepřijdu večer uplně urvanáá. Jak je Tobě, já už občas cítím, že je mi blbě od žaludku..

be_ruska
21. pro 2016

@absintka19 fuu to je pěknej ranec, ale co bysme pro vytoužený miminko neudělali že ☺ u nás je zatím jen špatný spermiogram já jsem podle všeho ok. Dr říkala že šanci na spontánní máme ale může to trvat hodně dlouho....

sukubka
21. pro 2016

@be_ruska ahojky jdes take v lednu na ivf?ja jdu 6.1 na konzultaci,chtela bych ivf s minimalni stimulaci.uz z ivf mam 6leteho syna...🙂i

be_ruska
21. pro 2016

@sukubka ahojky já jdu na konzultaci 11.1. Tak uvidím co mi řeknou a podle toho se rozhodneme. Manžel tak nějak navrhoval že bysme mohli ještě počkat 3 měsíce a pak zkusit nový SPG a pak kdyžtak jít na IVF. Má brát vitamíny Fertilan a začal brát i Selzink ale nevím jestli to má takový účinek aby to pomohlo... to víš já bych chtěla mimi co nejdřív

pajule88
21. pro 2016

@prmarket Jůůů, vy jste ale velikánský ❤ Moc gratuluju a držím palečky, ať to dotáhnete až do konce. Taky o screeningu mluvili, zřejmě na něj půjdu u nás v nemocnici, ale uvidíme, co mi v lednu poradí na gynekologii. Kromě nevolnosti a občasného pnutí v podbřišku se cítím dobře, krvácení se už naštěstí nevrátilo (musím to zaklepat). Jen teda nevím, co je ranní nevolnost, mám spíš večerní 😝

jasmine2258
21. pro 2016

@anettak tak co, kočko? Jak se cítíš? Kdy budeš poprvé testovat? Jsem napnutá jak kšandy! ☺️✊😁

anettak
21. pro 2016

@jasmine2258 ahojky tak to jsme na tom stejne😉 dnes jsem 9 DPO a poprve budu testovat asi 24. nebo 25. 12 , nepocituji na sobe zadne zmeny ani nic jineho, brisko obcas poboli, prsa take nic😒 snad je vse v poho, na krev jedu az 27.12 uz se nemuzu dockat jsem desne nervozni a zaroven mam I desny strach, a jak pak ty?

ejbinka
22. pro 2016

@anettak já jsem dnes 10. den po KET a 6 den od pregnylu. Čárka nesílí tak je to pořád pregnyl :(

evcann
22. pro 2016

@absintka19
@be_ruska ja bych jen opravila, ze KET je transfer, není to o tom, že se odeberou vajícka, oplodní a zamrazí, presne je to tak, ze se naplanuje transfer, leky se podporí sliznice a rozmrazený blastocysty nebo embrya nebo podle toho v jakem stadiu vam zamrazovali, se zavadi do delohy, sliznice. Pri kazdem OPU pokud jsou oplodneny vajicka Ačkové kvality tak se zamrazi a pak se prave pouzivaji na KET 🙂. Preji všem at vám to vyjde co nejdřív, ja mam dve deti obe z IVF 🙂

anettak
22. pro 2016

@ejbinka pregnyl v těle může zůstat i 10 dnů

jasmine2258
22. pro 2016

@anettak aha, tak to na Tebe budu myslet a drzet palce, ať to vyjde! ✊️Ja jdu 2.1. na operaci. Budou mi laparoskopicky přesouvat vaječník a vypadá to, ze mam v děloze nějaký malý polyp, tak se na nej taky mrknou...Pekne Vánoce, Anet 😉🎄

anettak
22. pro 2016

@jasmine2258 doufám že ježuch přinese ten nejkrásnější dáreček 🙂 jsem už netrpělivá 🙂 hlavní je že to zjistili že tam něco máš, ještě dříve než by jste zkoušeli další pokus o mimíska, však oni poupraví co je potřeba a pak už to půjde jako po másle, hlavně mi písni a já na tebe budu myslet 🙂 tobě také přeji krásné vánoční svátky, hlavně zdravíčko, pohodu a spousta pozitivních zpráv ❄☃

adusku
autor
24. pro 2016

Kočičky, přeji Vám krásné, poklidné a láskyplné svátky 🎁 😘

pajule88
24. pro 2016

@adusku Tobě taky. A hodně štěstí a // v novém roce ❤

be_ruska
25. pro 2016

Holky vám taky krásné vánoce. Kéž by se nám všem ty // splnily v novém roce 😔

prmarket
28. pro 2016

@pajule88 Ahoj, tak jak se cítíš? Já už pociťuji pálení záhy, zácpu a už tam asi skočilo i to kilo nahoru. V pátek začínám 9 týden. To ale utíká, co? Jaké změny u Tebe?

pajule88
28. pro 2016

@prmarket Ahoj Markét, já mám nahoře kila dvě, ale tuším, že v tom budou spíš Vánoce a cukroví 😉 Občas mě pobolívá v podbřišku, ale připisuji to roztahování dělohy, trochu citlivá prsa a sem tam nějaká nevolnost (spíš večer než ráno). Krvácení se naštěstí už neukázalo, ale je fakt, že dost odpočívám a dávám na sebe pozor. Jediný momentální problém je vysoký tlak. Už několik let se s ním léčím a i přes prášky teď mívám i 160/100. Doktorka mi nasadila jiné dávkování léků, tak uvidíme. Já jsem dnes 8+0, hrozně to letí, to máš pravdu 🙂 Jsem ráda, že jsi v pořádku 🙂

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska tak to se o 5dni mineme😊ja jdu na konzultaci 6.1 dneska jsem 2 den cyklu..zitra si jdu na gynekologii udelat hormonalni profil tak snad se to tim posune a muzem hned zacit..na prvni navsteve budou manzelovi delat spermiogram?kdyz budu na te prvni navsteve toho 6.1 budu 10den cyklu myslite ze je sance ze uz me nechsji dalsi cyklus stimulovat?

sukubka
29. pro 2016

@anettak
Testovala jsi???

be_ruska
29. pro 2016

@sukubka no ja mam MS dostat 10.1. Takže doufám že hormonální profil atak budou dělat hned. SPG má manžel už hotový a proto jsme se také objednali do car.

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska aha muj manzel ma spermiogram 6let stary a doufala jsem ze na ten prvni pohovor pojedu sama aby setril dovolenou..

be_ruska
29. pro 2016

@sukubka aha tak to mu určitě budou dělat nový. Ale nevím jestli hned napoprvé to asi ne. Nám řekli že máme přijít na první konzultaci oba...

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska aha tak ja se radeji zeptam jak tam budu volat ale asi bude i slusnejsi jit napoprve oba,nejradeji bych byla aby mu ten spermiogram udelali hned prvni navstevu aby tam zase nemusel letet..ma docela tezke chybet v praci..

be_ruska
29. pro 2016

@sukubka to mi povídej u nás to byl taky problém. Můj odjíždí v pondělí ráno a vrací se v pátek odpoledne. Takže než bylo možný tam jít tak uběhl měsíc 😒

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska no proste se natvrdo zeptam v pondeli jak tam budu volat jestli mu budou delat spermiogram a pokud ne tak jestli tam musi byt...podle me toto asi chapou..a jak jste to delali kdyz byl odber???,kdyz takto pracuje?

be_ruska
29. pro 2016

@sukubka jojo za zeptaní nic nedáš.
Dobrý bylo že u nás je možné udělat odber doma a pak to tam jen zanest. Prostě v pondělí ráno pred osmou než odjížděl tak tam s tim skočil. Akorát na poprvé se to nepovedlo pak jsem měla ovu tak jsme to chtěli ještě zkoušet takže až třetí týden se povedlo. A pak jsme týden čekali na výsledky ☹

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska aha tak to mate taky slozite...a jak muze byt ten spermio tak spatny?vzdyt na icsi staci aspon malilinko dobry ne?

be_ruska
29. pro 2016

@sukubka no ja se v těch hodnotách zas tolik nevyznám. Máme pohyblivost 15% a nemáme vyloučený ani spontánní těhotenství jen by to mohlo trvat ještě dlouho. Právě jsem zvědavá jakou metodu nám nabídnou. U mě je zatím podle všeho vše v pořádku. Uvidím ještě co ty odbery atak.

sukubka
29. pro 2016

@be_ruska tak to manza ma jak muj taky pohyb 15% a jeste varikokelu

Strana