Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Velká gratulacie, jupiiiiiii👶
Doufám, ze za nedlouho taky přispěju 😉
Ahoj holky,gratuluji těm,kterým už to vyšlo a ostatním držím moc palecky.Já jsem teprve třetí den po ET a to čekání je šílené.... Pořád doufám a věřím, i když už toho mám za sebou opravdu hodně.Jsem rada,že na to nejsem sama a i to procitani tady mi trochu pomáhá☺ Hezký den všem.
@jasmine2258 11.února byl evidentně na Iscaru šťastný den 🙂 ve čtvrtek jdu na krev, tak doufám, že i tam bude vše v pohodě 🙏
Ahoj, holky, mě byla včera prodloužena stimulace do zítra, zítra UTZ a punkce na 99% v pátek.. Trochu se mi protočily panenky, když jsem včera za dvě dávky fostimonu vyplázla 2500Kč. To hlavně pro
@jezovca když si psala, že nevíš, jestli to platí pojišťovna... pojišťovna pouze přispívá, bohužel.
Moc děkuji za podporu☺a i vám at to vyjde az do konce.Jinak já jsem v tom tenhle cyklus za necelých 100tis.Pozitivní mysl je nejdůležitější. Chtělo by to trochu slunicka aspoň☺

@gabcat
To vezmeš avokádo, rozmixuješ s banánem a kakaovym práškem a celý sníš 😁
Asi tak... na sladkym těsně po tom, co dojím slaný 😂