Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ji koukám,že jsem z vás na tom asi nejhůř. Jsem starší 38.Řešíme od 30.1IVf 2 embrya nic 2ivf 1 embryo nic a 3 IVF nezískali ze 3 occytu ani jedno vajíčko ET neproběhlo😐Ted máme cyklus s darovanymi proto taková darda a k tomu bez pojišťovny.
@nita1984
Ne to ne.... v dubnu 2016 jsem tam byla na první konzultaci s váhou 121 kg.... za celou dobu mi nikdo nic neřekl, jen ať se snažím ať neroste.
V říjnu byla OPU s váhou 115.... a přednosta CARu mi řekl, že druhej pokus mi udělá až budu mít tak 90....
Na jednu stranu ho chápu, váha by měla být co nejnižší, na druhou to mohli říct už v dubnu....
A v lednu 2016 jsem vážila 140.... 😣
@adusku já zas šla do Podolí, protože dvě moje kamarádky nezávisle na sobě mi doporučily konkrétního dr. A jedna z nich je přímo embryolog, tak mi rto domluvila v laborce, aby mi udělali kombinaci ISCI a a IVF. Což jsem hrozně ráda. Kdyby to náhodou nevyšlo, budeme mít info do dalšího pokusu, zda je ISCI nutné.
😍👍
@adusku právě, prvně jsme byli v Pronatalu, ale tam se mi to jednání vůbec nelíbilo. Ze začátku dobrý, ale když jsme ještě nebyli rozhodnutí pro IVF, začali se chovat, že je obtěžujeme atd. Hrůza.
Tady mám doktora, který mě plně respekuje, nestresuje a to, že mám trochu "pojištěnou" i laborku, je prostě fajn pocit. Vím, že to není záruka ničeho a že s mojí anamnézou je to vždycky sázka do loterie, ale jsem v klidu, uvidíme, jak vše dopadne,
@jezovca Jestli Podolí, tak fak doporučuji dr. Darebného. Úžasný pohodový přístup, je to fakt úplně jiný přístup než jsem byla zvyklá. Na začátku nás do ničeho netlačil, nechal rozhodnutí na nás, max doporučil. I to, že mi prodloužil stimulaci je super, protože tím je větší šance a tak... já jsem prostě z prístupu nadšená. Vždycky se tam, těším, to se o Pronatalu říct nedalo.

@adusku mám první pokus, takže ano, na pojišťovnu, ale fostimonu hradí částečně jen 10 dávek. Ale protože mám dlouhý protokol, rozhodl se dr. dvě přidat, ať to pořádně naroste. Takže jsem dolácela ze svého.