icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

misula29
21. únor 2017

Holky špinila jste některá pár dní po transféru?

gabcat
21. únor 2017

@misula29 Já jsem začala v sobotu, tj. 7.den po ET

nita1984
21. únor 2017

@misula29 spousta holek, některé i regulérně krvácely. A vše dobře dopadlo. Tak nohy nahoru, odpočívat a myslet pozitivně.

misula29
21. únor 2017

@nita1984
@gabcat no já zatím nic,ale jsem teprve 6 den po tak to asi pořád může přijít 🙂

nita1984
21. únor 2017

@misula29 tak nestresuj a užívej. Hlavně klídek 🙂 Ale mě se to říká, mě teprve v pátek čeká punkce.

misula29
21. únor 2017

@nita1984 no zatím nestresuju 😀 Díky, a v pátek držím palce 🙂

jezovca
21. únor 2017

Pokud je neúspěšná IVF, děla se revize?

nita1984
21. únor 2017

@jezovca jak kdy. Někdy nutná je, někdy není.

salenas
21. únor 2017

@jezovca co tím přesně myslíš ?

jezovca
21. únor 2017

nevim přesně ale asi vyčistí @salenas

jezovca
21. únor 2017

Po dvou samo volných potratech mi to nedělali @salenas

adusku
autor
21. únor 2017

@jezovca
Holka já ti nevim, ale strašně předbíháš... 🙂

Vždyť ještě nevíš jestli bude IvF potřeba ty už plašíš s revizí...

Nepředbíhej, zpomal.... mysli na fajn věci.... a vše řeš až to přijde, to je nejlepší 😊

nita1984
21. únor 2017

@adusku teda, já dneska asi umřu.. dopoledne jsem zvracela, celé odpoledne mě tak šíleně bolí břicho, že mám pocit, že si ty vajíčka snad vypreparuju sama.... ach jo. Děsnej den ☹

adusku
autor
21. únor 2017

@nita1984
Vydrž to 🙂
Je to nepříjemný a bolavý, ale odměna bude stát za to 🙂

Já byla protivná jak prase, každej druhej mě s*al, bolelo to... každý čůrání jsem myslela že porodim 😃

gabcat
21. únor 2017

@nita1984 za jak dlouho jdeš na odběr? Hlavně hodně, hodně a ještě víc pít. Já jsem udělala i dobrou zkušenost s tím tvarohem a ionťákem. Doporučuju. Hlavně teda po odběru, to mě pak bolelo ještě víc.

nita1984
21. únor 2017

@adusku fakt? Já si připadám divná, že mám bolesti. No, do pátku musím vydržet. Dneska poslední Fostimon, pokud zítra na UTZ vše v pohodě, tak večer Pregnyl a v pátek OPU. Jak mi to do teď všechno utíkalo, tak teď mi to přijde docela nekonečné... bolí mě břicho i záda a jsem děsně "nevýkonná"... nejsem na to u sebe zvyklá, normálně jsem hyperaktivní, ale tohle je děs

nita1984
21. únor 2017

@gabcat odběr nejspíš v pátek.... hele pít, no pijud ocela málo, to je fakt. a ionťák? Tvaroh? Tvaroh s banánem jsem shodou okolností dneska měla ke svačině.

gabcat
21. únor 2017

@nita1984 Ono to jsou teda rady sepsané až po odběru vajíček. Máš vypít klidně až 4 - 5 litrů denně. Ale jestli máš už teď nafouklý a bolavý břicho, zkusila bych to taky. Mně se právě ta stimulace hodně rozjela po opu. Nemohla jsem se chvíli ani hýbat, každý pohyb nesnesitelná bolest. Tohle zabralo. Zavodnit a zvýšit přísun vápníku

adusku
autor
21. únor 2017

@nita1984
Gabca ma pravdu... hoooodne pij a hooodne bilkovin... predejdes tim hyperstimulaku 🙂

Nejsi divna, to vuuubec, neboj 🙂
Je to pro telo zahul tak se mu to nelibi.
Po OPU se ti ulevi za par dnu 🙂

nita1984
21. únor 2017

@gabcat
@adusku takže myslíte že vodu a bílkoviny? Bílkoviny jakože tvaroh, jogurt nebo klidně i maso? Já v tomhle fakt vůbec nevím, do teď to celkem šlo, ale dneska uf, uf...

gabcat
21. únor 2017

@nita1984 Tvaroh, jogurt, hodně pít. Ty ionťáky taky vyzkoušej. Byla to asi shoda náhod, ale jak jsem je začala ucucávat, přešlo to, takže to mám s tím spojený 🙂 a vyhnula bych se potravinám, co nadýmají

nita1984
21. únor 2017

@gabcat jéje.. a já si akorát vařím zelňačku, protože na ní mám šííííííííílenou chuť :-/

gabcat
21. únor 2017

@nita1984 No, nevím 🙂 tu bych já tehdy nejedla. Ale uvidíš sama, ty víš sama nejlíp, co ti nedělá dobře. Třeba ti to nic neudělá 😉

adusku
autor
21. únor 2017

@nita1984
Pošli jí mě.😃
Našla jsem k ní i super obrázek 😂

jezovca
21. únor 2017

Holky prosím, co je OPU? Ať vím, co me čeká? 🙂@adusku

bambulka247
21. únor 2017

@nita1984 Mne bolo pred OPU tiež strašne, bolel ma každý pohyb, brucho hrozne nafúknuté, bolo mi na zvracanie...deň pred OPU už som si musela zobrať dovču a len som ležala. Každý to znáša inak. Po OPU to bolo ešte horšie. Inak tiež doporučujem hooodne piť, aspoň 3litre denne a bielkoviny. Ja som si v lekárni kúpila Protifar, je to mliečna bielkovina v prášku a miešala som si to do jogurtov.

nita1984
21. únor 2017

@jezovca OPU je punkce neboli odsátí oocytů.

adusku
autor
21. únor 2017

Holkyyyy, zapomnela jsem si odpo vzit utrous.... mam se jit obesit nebo utopit? 😅

jezovca
21. únor 2017

Děkuji, take tady píšete, ze před i po OPU hodně bolí břicho, je to způsobeno stimulaci?@nita1984

nita1984
21. únor 2017

@adusku netopit, nevěšet, vzít si a neřešit... a příště nezapomínat.

@jezovca já jsem před OPU a boplí jako prase,. Ano, je to způsobené stimulací. Tím že běžně máš jedno vajíčko já jich jmám aktuálně cca 10 vhodnýcxh k odběru

Strana