Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Pokud je neúspěšná IVF, děla se revize?
@adusku fakt? Já si připadám divná, že mám bolesti. No, do pátku musím vydržet. Dneska poslední Fostimon, pokud zítra na UTZ vše v pohodě, tak večer Pregnyl a v pátek OPU. Jak mi to do teď všechno utíkalo, tak teď mi to přijde docela nekonečné... bolí mě břicho i záda a jsem děsně "nevýkonná"... nejsem na to u sebe zvyklá, normálně jsem hyperaktivní, ale tohle je děs
@nita1984 Ono to jsou teda rady sepsané až po odběru vajíček. Máš vypít klidně až 4 - 5 litrů denně. Ale jestli máš už teď nafouklý a bolavý břicho, zkusila bych to taky. Mně se právě ta stimulace hodně rozjela po opu. Nemohla jsem se chvíli ani hýbat, každý pohyb nesnesitelná bolest. Tohle zabralo. Zavodnit a zvýšit přísun vápníku
@nita1984 Mne bolo pred OPU tiež strašne, bolel ma každý pohyb, brucho hrozne nafúknuté, bolo mi na zvracanie...deň pred OPU už som si musela zobrať dovču a len som ležala. Každý to znáša inak. Po OPU to bolo ešte horšie. Inak tiež doporučujem hooodne piť, aspoň 3litre denne a bielkoviny. Ja som si v lekárni kúpila Protifar, je to mliečna bielkovina v prášku a miešala som si to do jogurtov.
Holkyyyy, zapomnela jsem si odpo vzit utrous.... mam se jit obesit nebo utopit? 😅

Holky špinila jste některá pár dní po transféru?