Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Tak jak čekatelky? Vidím samé dobré zprávy. To je super 🙂. Jak se těhulky cítíte?
@fandysek_1 je to super! Máš se na co těšit! 😄 Ráno vstávám bez budíku ještě za tmy a už nezaberu, bolí mě pořád prsa, je mi špatně několikrát za den, mám poďobaný obličej, chodím spát dřív, protože už nemůžu vydržet....ale jsem taaak strašně šťastná, že se to nedá popsat!!! 😃❤ Holky čekatelky, držím vám všem mooooc palce!!! ✊️✊️🍀Důležité je to nevzdat!!! 😠 Rok 2017 je náš!!!! 👊💪😃
@fandysek_1
To jooooo, je to strašně krásný 😃
V noci nespím, protože potřebuju ve 4 pravidelně čůrat a už nezaberu, nafouklá jsem, že přemýšlím že se preventivně přivážu k topení, mám ksicht samej jebák, mastný vlasy, dotknout se svých koz je sebevražda a ta celodenní kocovinka, hmmmmm 😀
Ale je to tak úžasnej pocit, když víš, že už to není jen o tobě 😍
Přesně, jak jsem řekla, 2017 otěhotní všechny!!!! 😉👶 🤰
@adusku Ja nic nepocituju. Jen únava a neustálý hlad 🙂
Přesně 2017 všichni !!!!
@8karolina4
Tak si to užívej ☺
Co není může být 😃
Já hlad nemám skoro vůbec, zato žížu pořád 😃
@adusku no vubec, bude to porad dobrej prubeh, hlavneme nesmi byt spatne 🙂)))
@salenas takze vcerejsi hcg - 7 dnu po meskani ms je 2808 🙂))
@8karolina4 tak to je luxus hcg, jůůůůůůůůůůůůůů
@8karolina4
No krásný ☺
Taky máš pěkně vysoký ☺
Hlavně ať se tam mimiňákum líbí 😍
@adusku líbit se jim musí 🙂)
Ahojky holky,tak štěstí se usmálo i na mne.Dnešní krev 1650hcg.Vypadá to nadějně.Nemohu tomu po 8 letech snažení uvěřit... Moc si přeji ať to pokračuje vse pozitivně az do konce.Jinak všem gratuluji,kterým se zadarilo a ostatním přejí hodně trpělivosti.Krásný víkend všem😍
@maty777
Taky hodně piju... dneska už 3 litry... taky chodim furt čůrat a to i v noci a pak blbě usínám 😃
Hlad mám taky skoro furt, ale musim se hlídat, už teď jsem mega koule...
To bříško občas taky zabolí, ale ne nic hroznýho. Prsa, respektive bradavky, to je peklo 😀
Ale jinak je to fakt fajn 🙂
Všechny jsme si tu podporou a na jedné lodi 🙂
Píšeš že máš za sebou už hodně, povínáš mi víc?
@adusku Ji ale to je dobře,ze hodně pijeme. Moc dobře mi dělá kokosové mléko a prý se má pít. Vím,že nás je tu hodně a každá si nemůžeme pamatovat, co kdo napsal.Já už chci být jen pozitivní, ale pokud tě to opravdu zajímá jukni na jedny z mých prvních zpráv a pochopís ...☺Ted už jen sama pozitiva a sociální jistoty...prvni dovolena v Jugoslavii😀
To ne☺Vetsinou to mají vietnamci v plechovkách nebo ve speciálních obchodech nebo rovnou celý kokos.☺
@jasmine2258
@adusku joo holky, také se na to těším 🙂 a závidím, že se takto máte 🙂
Tak holky, dneska 6. den po ET.... cítím se skvěle, nebo spíš nic necítím... nic mě nebolí, takže jdu dneska ukončit neschopenku. Aby mi to do sobotního testu a pondělní krve rychleji uteklo...

@salenas
Hezky pěkně 😀
Ale určitě by mi dvojky nevadili 🙂
Ať už je toho 14tého ☺