icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

adusku
autor
28. únor 2017

@salenas
Hezky pěkně 😀
Ale určitě by mi dvojky nevadili 🙂
Ať už je toho 14tého ☺

lussinka88
28. únor 2017

Holky narazila jsem na tohle... 🙂 treba to nektere pomuze

fandysek_1
1. bře 2017

Tak jak čekatelky? Vidím samé dobré zprávy. To je super 🙂. Jak se těhulky cítíte?

jasmine2258
2. bře 2017

@fandysek_1 je to super! Máš se na co těšit! 😄 Ráno vstávám bez budíku ještě za tmy a už nezaberu, bolí mě pořád prsa, je mi špatně několikrát za den, mám poďobaný obličej, chodím spát dřív, protože už nemůžu vydržet....ale jsem taaak strašně šťastná, že se to nedá popsat!!! 😃❤ Holky čekatelky, držím vám všem mooooc palce!!! ✊️✊️🍀Důležité je to nevzdat!!! 😠 Rok 2017 je náš!!!! 👊💪😃

adusku
autor
2. bře 2017

@fandysek_1
To jooooo, je to strašně krásný 😃
V noci nespím, protože potřebuju ve 4 pravidelně čůrat a už nezaberu, nafouklá jsem, že přemýšlím že se preventivně přivážu k topení, mám ksicht samej jebák, mastný vlasy, dotknout se svých koz je sebevražda a ta celodenní kocovinka, hmmmmm 😀
Ale je to tak úžasnej pocit, když víš, že už to není jen o tobě 😍

Přesně, jak jsem řekla, 2017 otěhotní všechny!!!! 😉👶 🤰

8karolina4
2. bře 2017

@adusku Ja nic nepocituju. Jen únava a neustálý hlad 🙂
Přesně 2017 všichni !!!!

adusku
autor
2. bře 2017

@8karolina4
Tak si to užívej ☺
Co není může být 😃
Já hlad nemám skoro vůbec, zato žížu pořád 😃

8karolina4
2. bře 2017

@adusku no vubec, bude to porad dobrej prubeh, hlavneme nesmi byt spatne 🙂)))

8karolina4
2. bře 2017

@salenas takze vcerejsi hcg - 7 dnu po meskani ms je 2808 🙂))

salenas
2. bře 2017

@8karolina4 tak to je luxus hcg, jůůůůůůůůůůůůůů

adusku
autor
2. bře 2017

@8karolina4
No krásný ☺
Taky máš pěkně vysoký ☺
Hlavně ať se tam mimiňákum líbí 😍

8karolina4
2. bře 2017

@adusku líbit se jim musí 🙂)

maty777
3. bře 2017

Ahojky holky,tak štěstí se usmálo i na mne.Dnešní krev 1650hcg.Vypadá to nadějně.Nemohu tomu po 8 letech snažení uvěřit... Moc si přeji ať to pokračuje vse pozitivně az do konce.Jinak všem gratuluji,kterým se zadarilo a ostatním přejí hodně trpělivosti.Krásný víkend všem😍

adusku
autor
3. bře 2017

@maty777
Krásná zpráva 😍
Gratuluju 🙂😚

nita1984
3. bře 2017

@maty777 gratuluji.... dodáváte mi naději.. vy všechny, kterým se zadařilo....

maty777
3. bře 2017

@adusku Moooc děkuji adusku:😍.Cítím se neskutečně šťastně... Akorát to bude opět šílené čekání do utz za 14 dní.Jsem ráda, že na ta dlouhá čekání nejsem sama. Tobě také držím palecky ať vše pokračuje tak jak má.

adusku
autor
3. bře 2017

@maty777
To čekání je strašnýýý 😂

Ale zmákneme to 🙂

A kromě štěstí se cítíš jak? 🙂

maty777
3. bře 2017

@nita1984 Naděje umírá poslední říkávala mamka.☺ Ty to máš jak?Já už si toho prošla opravdu hodně a tak tomu pořad nemohu uvěřit, i když cesta bude ještě dlouhá.

maty777
3. bře 2017

@adusku Moc děkuji za podporu.Žádné velké změny nepozoruji.Víc piji,jím,spim a občas me zaboli v podbřišku.Jo a mám takové lesklé oči pořád.Co ty?Tobě je fajn?

adusku
autor
3. bře 2017

@maty777
Taky hodně piju... dneska už 3 litry... taky chodim furt čůrat a to i v noci a pak blbě usínám 😃
Hlad mám taky skoro furt, ale musim se hlídat, už teď jsem mega koule...
To bříško občas taky zabolí, ale ne nic hroznýho. Prsa, respektive bradavky, to je peklo 😀

Ale jinak je to fakt fajn 🙂

Všechny jsme si tu podporou a na jedné lodi 🙂
Píšeš že máš za sebou už hodně, povínáš mi víc?

nita1984
3. bře 2017

@maty777 ja jsem 3. den po ET, 1. IVF. Takže žádná hrůza, ale dneska na mě padla nějaká depka.

maty777
3. bře 2017

@adusku Ji ale to je dobře,ze hodně pijeme. Moc dobře mi dělá kokosové mléko a prý se má pít. Vím,že nás je tu hodně a každá si nemůžeme pamatovat, co kdo napsal.Já už chci být jen pozitivní, ale pokud tě to opravdu zajímá jukni na jedny z mých prvních zpráv a pochopís ...☺Ted už jen sama pozitiva a sociální jistoty...prvni dovolena v Jugoslavii😀

adusku
autor
3. bře 2017

@maty777
Souhlasím, budeme jen a jen pozitivní 🙂
Kokosový mlíko? To jsem nikdy neslyšela. ☺ V čem nám má pomáhat?

maty777
3. bře 2017

@nita1984 Neboj,uteče to☺Depku pošli pryč a buď pozitivní.

maty777
3. bře 2017

@adusku Sledovala jsem par videí na YouTube co máš jíst před a při ivf a to tam bylo.Bylo to v angličtině. Takový, přírodní vitamín bych řekla navíc mi chutná.

adusku
autor
3. bře 2017

@maty777
Děláš si domácí?

maty777
3. bře 2017

To ne☺Vetsinou to mají vietnamci v plechovkách nebo ve speciálních obchodech nebo rovnou celý kokos.☺

fandysek_1
4. bře 2017

@jasmine2258
@adusku joo holky, také se na to těším 🙂 a závidím, že se takto máte 🙂

nita1984
6. bře 2017

Tak holky, dneska 6. den po ET.... cítím se skvěle, nebo spíš nic necítím... nic mě nebolí, takže jdu dneska ukončit neschopenku. Aby mi to do sobotního testu a pondělní krve rychleji uteklo...

adusku
autor
6. bře 2017

@nita1984
Tak to je dobrý znamení 🙂
Taky jsem si včera pohrávala s myšlenkou jít do práce, ale jízda autem jen nakoupit mi to rozmluvila 😀

Strana