icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

pepetousek
16. kvě 2017

@majinka1981 8 je fajnové číslo, teď ještě, aby se jim dařilo a vyvíjely se, jak mají 🙂

adusku
autor
16. kvě 2017

@hadiceee
Ano, myslím Apolináře.... ale po prvním pokusu který dopadl tak, že odebrali jen 1 a to ještě prázdný folikul a odmitali druhý pokus jsem přešla do Iscare.
A tam se povedlo odebrat 6 zralých, 4 se oplodnily a 2 přežily prodlouženou kultivaci 🙂

Jj, 17tt. Zrovna dneska jsme byli na 4D utz abychom si cvrčka pěkně prohlídli 🙂

hadiceee
16. kvě 2017

@adusku Ou tak to sem uplne slyset nechtela, to a tim Apolinarem.. tak snad budu mit vic stesti, jinak gratulace velika 🙂

hadiceee
16. kvě 2017

Diky holky❤😉

majinka1981
16. kvě 2017

@adusku moc gratuluji,at se daří

adusku
autor
16. kvě 2017

@hadiceee
To ale neznamená, že jsou špatní, naopak...mé dvě kolegyně mají od Apo krásné chlapečky... 🙂

@majinka1981
Děkuji 🙂

kristynaa_23
18. kvě 2017

Holky, je to trochu mimo téma. Ale hledám jiného gynekologa a napadlo mě, jestli tu neni někdo z okolí Varu a nezná pana doktora Bergera z Ostrova? Ráda bych věděla, jaký je? Jak se chová k pacientkami a jestli nic nezanedba. Já vim, že co člověk to jinej názor, ale i tak mě to zajímá. Budu vám vděčná, když mi některá odpovíte.

pepetousek
19. kvě 2017

Holky, tak dnes OPU, 10 vajíček, z toho 9 zralých..zítra si mám volat, kolik se jich podařilo oplodnit a jak se jim zatím daří...tak snad tam bude mezi nimi další náš šampión 😍

be_ruska
20. kvě 2017

@pepetousek tak to je krasna uroda. Drzim palce 😉

jezovca
20. kvě 2017

@pepetousek držím pesti✊🏼

majinka1981
20. kvě 2017

Já měla 12 foliku,8 se oplodnilo,pak byly dobré tři a zustalo jedno. Dneska jsem byla na transferu tak budem bojovníkovi věřit 😉

hadiceee
20. kvě 2017

@majinka1981 verit je zaklad!! Super ze to jedno zustalo, pravej bojovnik🙂 jinak teda to je slusna selekce, to myseli byt nervy.. me to ceka v pondeli konecne tak drzim.palec at to dopadne!!

pepetousek
20. kvě 2017

@majinka1981 Páni, to jsou nervy! Tak ať to bojovníček vybojuje!

pepetousek
20. kvě 2017

U nás se podarilo oplodnit 8 vajíček, ale 6 se jich vyvíjí tak, jak má, 2 jsou 50:50...tak uvidíme, snad aspoň to jedno..

majinka1981
20. kvě 2017

@pepetousek jj určitě jich bude dobrých víc,držím palce

hadiceee
21. kvě 2017

Holky nechaly jste si nektera zavest 2 embrya ??

pepetousek
23. kvě 2017

@hadiceee Ano, u KET 3 embryjka, mame z nej syna.

pepetousek
23. kvě 2017

@hadiceee Oprava, 2 embryjka..

pepetousek
23. kvě 2017

@hadiceee u ET je to ke zvazeni, pokud si nechas zavest 2, prijdes o jedno IVF hrazene pojistovnou..

pepetousek
24. kvě 2017

Tak od včera mám zavedenou jednu pěknou morulku, dnes zamrazili jedno embryjko a dalším čtyřem dávají šanci ještě do zítra, ale prý tomu moc nevěří ☹ Tak snad aspoň jedno z těch dvou bude naše další miminko..❤

pepetousek
24. kvě 2017

@majinka1981 Budeš testovat dřív, než po 14ti dnech? 😉 Kdy se na to chystáš?

hadiceee
24. kvě 2017

Holky volaly jste si do CARu kazdy den jak jsou na tom embrya? V pondeli mi jich odebrali 17 a oplodit se podarilo 12 a pry to vypada moc pekne a volat uz nemusim, pry az v patek rano pred transferem, ale sem pekne nervozni teda. Bolelo vas po odberu taky bricho? Ja sem porad silene nafoukla a mam pupek jak v patem mesici, dneska uz je to o malinko lepsi sice ale porad nic moc, je to normalni? Uz aby byl patek to cekani je hrozny :-/ uz se tesim az ho budu mit v brisku 😀 asi mi hrabe trosku 🙂 jak jste na tom vy?

pepetousek
24. kvě 2017

@hadiceee Jj, volala jsem každý den po 9h, jak se jim vede..a zítra budu volat zase, jestli tedy ještě některé zamrazili, nebo ne...za tento přístup jsem moc ráda, páč čekat a nevědět celých 5 dní bych asi nedala!

Jinak břicho mě bolelo 2 dny, ale tys měla víc folikul, takže tě může bolet víc..že jsi nafouklá je asi normální, někde ty folíky být musely 😉

hadiceee
24. kvě 2017

@pepetousek no jsou to trochu nervy, ale zas si rikam ze kdyby meli pochybnosti tak by mi nerikali ze nemusim uz volat ze staci az v patek pred tim transferem... ty uz mas tedy zavedeno, jake jsou pocity? boli to? kdy budes testovat? Drzim palce doufam ze pak obe postnem 2 carky 🙂

pepetousek
24. kvě 2017

@hadiceee Tak snad ví, co dělají, stejně nám nezbývá, než jim věřit 😉 Jj, mám jedno u sebe a pocit je to stejný, jako jsem ho neměla 😨 Ale i s prvním jsem se cítila netěhotně a klaplo to 😉 Tak snad to tak bude i teď... minule jsem testovala 9 dní po transferu, nevydržela jsem čekat..a v té době jsem věděla, že test už nebude ovlivněný ovitrellem... jinak transfer vůbec nebolí, necítíš to 😉 Tak se budu těšit na těhu test! 😍

hadiceee
24. kvě 2017

@pepetousek a devet dni uz tam neco bylo videt? U me je to prvni pokus a verim ze to klapne, jinak ja jsem na rozpoznani priznaku dost marna, byla jsem tehotna jednou a myslela sem si ze mam chripku 😀 .. bohuzel to bylo mimodelozni a pak uz se to nepovedlo.. ja stoprocentne verim ze ted to vyjde !

pepetousek
24. kvě 2017

@hadiceee Měla jsem tehdy 5ti denní embryjko + 9 dnů k tomu, a hned z toho máš 14 dnů po ovu, což normálně chodí MS, takže je velká šance, že už na testu bude něco vidět..ale taky nemusí 😉 Ono záleží, kdy se embryjko uhnízdí, to naše se uhnízdilo nejpíš hned..proto v CAR říkají testovat až po 14 dnech od tranferu, aby byla opravdu jistota..

pepetousek
24. kvě 2017

@hadiceee Příznaky ani mít žádné nemusíš, není to podmínkou těhotenství..já žádné neměla a byla jsem v tom 😉 Až později jsem byla spavější, unavenější a přišlo nechutentví..ale to bylo asi tak všechno 😉

majinka1981
25. kvě 2017

@pepetousek já jdu už 30.5. na krev a k doktorovi což je po 11ti dnech, takže by to dřív nemělo asi ani cenu

majinka1981
25. kvě 2017

@hadiceee jj bolelo mě břicho celý týden, jsem od soboty po transferu a škube mi v břiše furt,takže fakt nevím jestli to není ještě z toho odběru

Strana