Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@petapal Jee, tak to držím palce! ✊ Jak jsi na tom s folikuly, jestli se můžu zeptat? 😊
@jasmine2258
Já jim ale neříkala že jsem posera, fakt ne 😃
Tak to držim pěstičky, ať jsou všechny použitelný a ať vše běží jak po drátkách 🙂
Já jsem taky nafouklá od včera od večera pobolívá břicho jak na MS.Strašně citlivé bradavky jinak mi nic není a horko mi ke furt.Už ať mám zítra odběr za sebou.Jdu k apolinari myslíte. Že mi je dají v pátek mimiska.Po dělí už by bylo dlouho ne když zítra je odber
@petapal taky mě bolí břicho jako před MS. Podle mě je to normální. No a embryo Ti podle mě zavedou až v pondělí. Pátek je moc brzy si myslím...ale třeba ma nekdo více zkušeností. Přece jen, je to moje první IVF. 😊
@jasmine2258 Ty máš zítra odběr jako petapal viď? 🙂 jéé to už se Vám to blíží 🙂 přeju hodně pozitivní nálady a no stress ;) musely jste na nějaké předoperační vyšetření?
@kamilka90 jo, já mám odběr zitra, petapal už dneska. Jsem v pohodě, nestresuju se. Byla jsem na předoperacnim vysetreni u obvoďáka (čekala jsem 4 hodiny v čekárně plné nemocných chrchlajících lidí, takže super zážitek)...byly to 3 ampule krve, moč a EKG. Díky za podporu 😊
Tak holky mám Krásná 4vajicka páté mi možná prý může ještě dozrat ,ale čtyři jsou urcite.Takže zítra v 9h budu volat embriologovi a asi v pátek by se zavedli to se dovím.Vypadá jsem utrogestan čípky od pátku je začnu brát
@petapal tak to je super, to vypadá nadějně! 😉👍 Držím palce, ať se embryjka krasne vyvíjí! 😉
Holky nakonec se vyvíjí 4 jak . Maji a zítra v 11.45h jdu pro dva kulíšky.Těším se a najednou na mně padl strach přece jen je klukovi už skoro 17let a teď vše Znova

Ahoj děvčata, včera jsem byla na druhem ultrazvuku v Gennetu. Vypadá to na 10 folikulu. Snad bude i 10 kvalitních vajíček. Jsem nafoukla jak balon. Jsem rada, že jsem na neschopence a můžu doma polehávat. Jsem při té stimulaci docela unavená. Stimulovala jsem Puregonem (ten je v pohode) a 2 dny k tomu jsem jeste píchala Orgalutran (to je děs běs...jehla tupá, větší, vstříknutá látka štípala, místo vpichu zčervenalo a svědilo...celkově dost nepříjemné...po 15 minutách po vpichu to naštěstí přešlo). Dneska budeme píchat Ovitrelle. A ve čtvrtek nástup na odběr vajíček. Pak budu zavádět Utrogestan. Co vy, jak jste ma tom? Jde taky někdo ve čtvrtek na OPU? ☺️