icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

raduzemlejna
4. črc 2017

@maagda juuu supeeer !!! Tak snad vsechny vydrzi 😉

raduzemlejna
4. črc 2017

@kattmatt no to mi povidej.. taky jsem vzdycky silna a snazim se nic nehrotit ale kdyz jsem pak tesne pred ms, uz nad tim taky premyslim a kupuju testy atd.. je to tezky.. tento cyklus jsem nesla na iui protoze jsem mela malou cysticku a jeste k tomu zadne vajicko, tak jsme se s manzou vubec nehlidali a ted jsem to od patku jeste nedostala.. jak jsem se tesila na zacatek ivf tak ted jsem zase zacala premejslet jedtli naaahodou nemuzu byt v tom.. jsem z toho magor.. test jsem si teda samozrejne uz vcera udelala a nic.. nevim co zas blbnu, asi to budu mit jen nejaky opozdeny..

tipry
4. črc 2017

Ahoj holky, my jdeme na naše první IVF v srpnu, tak jsem na to hooodně zvědavá. Těšim se, jak tady budu číst ty vaše příběhy. Přeji vám všem, aby to vyšlo hned na poprvé. Já jsem po dvou mimoděložních těhu, tudíž bez obu vejcovodů, takže IVF je naše jediná možnost...

horvi02
4. črc 2017

@tipry Budu moc držet palečky - doufám, že moje IVF vyjde už taky někdy na srpen, tak do toho možná půjdeme spolu ;)

maagda
4. črc 2017

@raduzemlejna tak to neverim ale aspon 4 by mohli

raduzemlejna
5. črc 2017

@tipry ahojik 😉 budu drzet pesti,protoze verim ze si to opravdu zaslouzis po takovym trapeni, co tu pises.. kez by ti to vyslo hned na poprve a bylo vse v poradku!!! Urcite nam napis jak na tom budes 😉😉😉

raduzemlejna
5. črc 2017

@maagda nejake nove zpravy ohledne embijek??? Kdy pujdes na ET?? Ja uz to snad zitra konecne dostanu, uz je to tesny,jen se to spustit.. je mi dneska nejak blbe, tak jsem si udelala doma veget, muj chlap mi popiji se sousedama a ja si pekne hovim u tyvky zavrtana v pelechu.. nic jineho jsem dnes nechtela vic.. 😊

maagda
6. črc 2017

@raduzemlejna zatim nic nevim v utery sem dostala info ze se oplodnilo 6 a dnes jeste kamaradka nepsala kolik preziva. Jsem nervozni jak hrom.

maagda
6. črc 2017

@raduzemlejna tak 3 jsou pry jednickouve kvality 3 jsou trosicku horsi ale pry to vypada skvele. No tak sem zvedava co v sobotu.

kattmatt
6. črc 2017

@maagda Moc gratuluju, neboj, urcite nejake zustanou a budou silni a nejlepsi❤️

kattmatt
6. črc 2017

@raduzemlejna Tak treba preci jen to klaplo prirozene. Zda se mi, ze to telo si dela co chce😊. Ale na druhou stranu to muze byt jen tim, ze na to cekas, tak se to zpozdi. Ja to mam stejne tak, kdyz uz chci aby menstruace prisla, tak to trva. Ted to mam bohuzel naopak😔, zitra mam jit na krev, ale uz ve stredu jsem zacala spinit, tak jsem si udelala test a je negativni😔. Vubec jsem si nepripoustela, ze by to nevyslo a ono jo😔😔.

kattmatt
6. črc 2017

@tipry Budu moc drzet palecky. Je super, ze to tu muze probrat s nekym, kdo je na tom podobne a resi stejne veci.

kattmatt
6. črc 2017

@maagda Super, 3 je skvele cislo. Takze v sobotu by mel byt transfer? Nam to napoprve bohuzel nevyslo😔, uz jsem zacala spinit a test negativni😔. Ale bohuzel ne vsem to vyjde napoprvy, ale nekomu urcite ano, tak moc drzim palecky, at vy jste ti stastni❤️❤️. Ja budu doufat, ze nam vyjde ten jeden "mrazacek", co ho mame schovaneho❤️✊️

maagda
6. črc 2017

@kattmatt no pry 3 na 1 a ti dalsi 3 jsou jen o trosku horsi ale pry i tak dobre tak kdyby vydrzeli aspon 3 byla bych moc rada. Porad si rikam ze jsem hodne mlada ze by to treba mohlo klapnout ale od zacatku pocitame s druhou variantou. Nechci byt moc sklamana. Ted jen aby jsme meli hlavne nejake mrazacky. Urcite to na podruhe klapne uvidis.
@raduzemlejna takx si myslim ze vam to klaplo a jen se to hraje na Zagorku😂

horvi02
7. črc 2017

@maagda Obrovská gratulace! Tak kdy tě čeká ET? Už se nemůžu dočkat na pokračování - zatím se to u tebe odvíjí velice slibně!!!

maagda
7. črc 2017

@horvi02 no ET mame zitra v 9 jestli vse dobre dopadne. Ale doufam ze nam neco vydrzi do zitra. Uvidime

horvi02
7. črc 2017

@maagda Tak to na tebe budu moc myslet a doufám, že pak pisneš jak to probíhalo 🙂 Takový krásný "matroš" to musí vyjít ;)

maagda
7. črc 2017

@horvi02 moc dekuji za podporu. Jasne ze dam vedet 🙂 klidne i z kresla 😀. No snad to vyjde na poprve. Uvidime ale hlavne chci netestovat tak to budou dlouhe 2 tydny 😀

horvi02
7. črc 2017

@maagda Já myslím, že netestovat je lepší, protože někdy ještě v těle působí léky a ty testy můžou být zkreslené a jen to dělá pak v hlavě neplechu ;) takže zatni zuby a vydrž :D

maagda
7. črc 2017

@horvi02 přesně netestovala jsem zbytečně běhen těch 2 let jen 2X když ms nedošla 10 dní a i tak jsem ho dělala až po těch 10 dnech. Nemá cenu se zbytečně stresovat. Tento týden je ale nejhorší to jsem strašně nervozní protože člověk čeká jestli přežijí nějaké embrijka nebo ne a jestli by bylo ještě nějaké kdyby se to na poprvé nepodařilo. Pak už prostě buď se to uchytí nebo ne a to se můžu dozvědět klidně i po 3 týdnech a to už tak nehrotím 😀

maagda
8. črc 2017

Ahoj holky tak je to zamnou. Dali nam milacka nejvyssi kvality a 2 mame zamrazene 🙂 doufam ze se nam ale zadari na poprve ale kdyz ne nemusime zoufat jsou tam proste jeste dva milacci a bud si je vybereme zrovna nebo az za par let 🙂. Bylo to bezbolestne a uzasne. Milacka nam ukazali v televizce a bylo nam receno nech si udelame fotecku 🙂 i sliznice byla krasna diky lekum, protoze minule byla nizko tak se jeste rozhodovalo jestli bide vubec transfer. Pani doktorka nam pak dala jeste ultrazvuk s nasi pidimidi teckou 😂

maagda
8. črc 2017

Pak jsme byli na pokoji asi 20 minut a jak vsichni odesli tak mi i slzicky ukapli. Kdyz tak krasne bojovali musi se nektere uchytnout. Ted si uzivame s manzilkem dne. Sedime na kaficku, pujdem na obed, kino a pak smer domu 🙂

kattmatt
8. črc 2017

@maagda 👏👏👏😍 moc gratuluju a drzim palecky, at se vam to povede na poprve✊️...Uzite si krasny den s manzelem❤️

raduzemlejna
9. črc 2017

@maagda jeee tak uz mas po et. Supeer!!! Ja jsem nejak nemela cas sem juknout. S manzilkem jsme uzivali posledni dny nasi dovolene a naplanovali par vyletu.. od zitra zase do pracovniho procesu..
Porad jsem to nedostala!!!! Uz je to pres tyden zpozdeni. Jen hnede spinim a trochu boli prsa, jinak nic. Test jsem si nedelala, myslim ze to je fakt nervama a taky tim ze jsem mela cystu a udajne zadne vajicko... no mohlo tam byt vajicko az dyl a vsechno se to cely opozdilo... uvidim tento tyden.
U tebe samy skvely zpravy. Jak se jinak citis?? Asi v pohode nee??

tipry
9. črc 2017

@maagda Moc gratuluji....uplně se tady směju na počítač. Už se taky hrozně těšim, až budu řešit takový věci. Tak přeji at se mimísek pořádně zavrtá...
Musíš mít nějaký klidový režim těch 14 dní?

tipry
9. črc 2017

@horvi02 Tak to je super, že tady budu mít někoho, kdo půjde taky zrovna v srpnu🙂 Já ted čekám až to dostanu po té operaci, abych mohla jít na hormonální profil a pak hned další cyklus už stimulace....

horvi02
9. črc 2017

@maagda Moc děkuji za tak skvělé zprávy - hned se cítím pozitivnější a věřím, že to naše snažení a věčné čekání má smysl! Bála jsem se, že ani IVF není nijak funkční metoda a už jsem dokonce začala hledat informace o adopci, ale ty jsi mě zase nakopla k tomu, abych věřila, že to funguje! Moc moc držím palečky, ať miláček roste a sílí!!!!!

maagda
10. črc 2017

@raduzemlejna No já buď tebou bych klidně test zkusila nějak se mi to nezdá 😉. Taky dnes nastupujeme do pracovního procesu s manžílkem 🙂 jen jsme nestihli žádnou dovolenku no, tu dáme až v srpnu. Cítím se dobře. Občas boly podbřišek, ale říkali, že je to normální tak se tím nijak nevzrušuji a snad to bude vše v pořádku. Teď jen prosíme naši tečku aby se udržela 😀 už máme i pracovní název 😀

maagda
10. črc 2017

@tipry Ahoj moc děkuji, taky si přejeme aby se zavrtal. Každý večer naši malou tečku přemlouváme 😀 máme pracovní název, protože nám dali ultrazvuk a je tam mazlik jako malá pidi midi tečka 😀, Ne nemusím můžu vše co normálně jen se zbytečně nenamáhat. Jediné co opravdu nesmím tak sklapovačky a jíst jen tepelně upravené sýry a maso. Takže žádný hermelínek ani tataráček 😀. Jinak mám povoleno i kolo ale to manžel moc nechce aby jsme to nějak nepodcenili tak budeme chodit jen na tennis. Jo nesmím se teď koupat ani ve vaně ani v bazénu. Pani doktorka říkala, že jinak mám dělat co normálně. Neznamená to že máme jen ležet, že to tomu stejně nepomůže. Ale stejně si přes den lehnu na chvilku, protože jsem unavená z těch léků. Občas bolí podbřišek ale v pohodě.

maagda
10. črc 2017

@horvi02 určitě věř. IVF je opravdu funkční metoda. Někdy se to ale prostě nepovede na poprvé, s tím jsem taky smířená i když tečku přemlouvám jak můžu 😀. Ano stane se, že někomu nepomůže ani IVF ale je toho jen špetka. Uvidíš, že se vše podaří 🙂.

Strana