Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Tak hlasim 13 folikulu. V sobotu punkce... a cca ve ctvrtek transfer.
Holky blba otazka, ale jak stare sperma je dobre na odber? Matne si pamatuju ze 3 dny. Ale nerikaji nekde v centru nejake info k tomu?
Holky, mám radost, folíci dorostly a prý jich je 15 až 20. Rostou rychle, takže punkce v pátek, mám strach, ale zároveň se těším, že už to bude za mnou. Zítra píchám naposled gonal a cetrotide ráno, večer v 9 potom diphereline.
@volfici držím palce, ať se mu u tebe líbí, 4 jsou super 😉
Dobre ranko devcata,snazim se od konika distancovat a byt v klidu a vlastne ani nemam co napsat ...ale neda mi to a kazdy den nakouknu...prece jen strach je silnejsi...strach z neznama a kdyz to tak ctu tak vas obdivuji,ja jsem silenej posera z dr,z injekci..
Jedine co me uklidnuje je to,ze 5.9. Dostal manzel volno a jdeme na 1 schuzku a vysetreni oba. Chtela bych to mit vse zasebou co nejdriv a do vanoc mit 1 pokus zasebou.
nazdar holky, když budete chtít, přidejte se do skupinky: IVF asistovaná reprodukce 🙂 hodně štěstí všem
@hannyy Ahoj, to zvládneš, ta touha po vlastním dítěti je tak silná, že tě to motivuje. Já jsem taky hrozná posera, odběr krve nenávidím, to stejný injekce. No a dneska jsem píchala ráno 3 a večer mě čeká poslední a už to dělám tak nějak automaticky 😉. Každá tak začínala a všechny to zvládly. Já mám teď obrovský strach z opu, druhou noc kvůli tomu nespím, ale když to zvládly ostatní, musím přece i já 🙂

@pokaja A ty si pichas rano?