icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

tipry
21. srp 2017

@pokaja A ty si pichas rano?

pokaja
21. srp 2017

@tipry píchám v 7 ráno oboje 🙂

tipry
22. srp 2017

Tak hlasim 13 folikulu. V sobotu punkce... a cca ve ctvrtek transfer.
Holky blba otazka, ale jak stare sperma je dobre na odber? Matne si pamatuju ze 3 dny. Ale nerikaji nekde v centru nejake info k tomu?

volfici
22. srp 2017

@tipry super! Nám nakonec zůstaly čtyři, v poledne jdu na to. Nám nakázali 3 dny abstinence.

pxtulka
22. srp 2017

@volfici 4 jsou super 🙂 hlavně ať se jim u tebe líbí 🙂 Kolik budeš nechávat transferovat, jedno nebo dvě?

volfici
22. srp 2017

@pxtulka jedno, ostatní jdou na genetiku 🙏

pxtulka
22. srp 2017

@volfici hodně štěstí na trasnfer 🙂 a ostatní mrazáčci ať jsou v pořádku 🙂

pokaja
22. srp 2017

Holky, mám radost, folíci dorostly a prý jich je 15 až 20. Rostou rychle, takže punkce v pátek, mám strach, ale zároveň se těším, že už to bude za mnou. Zítra píchám naposled gonal a cetrotide ráno, večer v 9 potom diphereline.
@volfici držím palce, ať se mu u tebe líbí, 4 jsou super 😉

pokaja
22. srp 2017

@tipry manžela dneska naposled ,,uvolním" a v pátek to snad bude dobrý? Teď naposled byl v sobotu a to by bylo skoro týden, takže dneska musí 😀

be_ruska
22. srp 2017

@tipry nam taky rekli tri dny abstinence. 😉

volfici
22. srp 2017

@pokaja supeeeeer 👏, já už čekám na pokoji, musím mít plný močák, asi se už počůrám..... 😳

pokaja
22. srp 2017

@volfici držím všechno, co mám 🍀😍

volfici
22. srp 2017

@pokaja tak teď už 14 dní čekat na kontrolní odběry.... 🙏

tcz
22. srp 2017

@volfici
To je krasa. Pis jak se citis atd. Drzim palce <3

volfici
22. srp 2017

@tcz děkuji, budu pravidelně informovat, poctivě ležím, dodržuju pokyny 😊

jezovca
22. srp 2017

@volfici držím moc pěstí ✊🏼🍀. Na KET se musí s plným močákem?

pxtulka
22. srp 2017

@jezovca jo na ET i KET se chodí s plným močákem, ale tak plným aby se to dalo vydržet. Jde to i bez plného močáku, ale s plným je to lépe vidět.

volfici
22. srp 2017

@pxtulka no, já ho právě měla tak plný (řekli "plný" a já se držím pokynů, neb jsem poslušný pacient 😂), že jsem si musela jít odčůrnout, protože nic neviděli 😂

pxtulka
22. srp 2017

@volfici já jim taky v podstatě utekla ze sálu, protože jsem to taky přehnala a hlavně bych to celou dobu nevydržela 😀 Až potom mi doktorka říkala že stačil plný z poloviny 😀

jezovca
22. srp 2017

@pxtulka děkuji za info🌷

tipry
22. srp 2017

@volfici Tak moc drzim vse co mam, at je vse v poradku a embryjko se zavrta!!
3 mrazacky jsou uplne super, co bych za ne dala...

tipry
22. srp 2017

@pokaja Ty joo. Tak to ses pekne rozjela🙂 Konecne konec s injekcema vid? Ja jeste 2 dny...

tipry
22. srp 2017

@volfici Joo to cekani bude asi sileny. Myslis ze vydrzis netestovat?

pokaja
22. srp 2017

@tipry ano, konečně. Už mám pocit, že nemám kam píchat, do modřinky a blízko ní nechci, potom se mi včera ještě udělala boulička po cetrotidu a zas nechci moc daleko od pupíku. Takže dneska šly dvě injekce napravo 😀. Už jen chvíli, musíme vydržet 🙂

volfici
22. srp 2017

@tipry tak do úterý, kdy jsem ještě doma, to nemá asi cenu. Pak jdu tři dny do práce, to si ráno ani nevzpomenu... Nejhorší to bude od příštího pátku, to jsem zase pátek až pondělí doma, to bude pokušení....

hannyy
23. srp 2017

Dobre ranko devcata,snazim se od konika distancovat a byt v klidu a vlastne ani nemam co napsat ...ale neda mi to a kazdy den nakouknu...prece jen strach je silnejsi...strach z neznama a kdyz to tak ctu tak vas obdivuji,ja jsem silenej posera z dr,z injekci..
Jedine co me uklidnuje je to,ze 5.9. Dostal manzel volno a jdeme na 1 schuzku a vysetreni oba. Chtela bych to mit vse zasebou co nejdriv a do vanoc mit 1 pokus zasebou.

lnk
23. srp 2017

nazdar holky, když budete chtít, přidejte se do skupinky: IVF asistovaná reprodukce 🙂 hodně štěstí všem

pokaja
23. srp 2017

@hannyy Ahoj, to zvládneš, ta touha po vlastním dítěti je tak silná, že tě to motivuje. Já jsem taky hrozná posera, odběr krve nenávidím, to stejný injekce. No a dneska jsem píchala ráno 3 a večer mě čeká poslední a už to dělám tak nějak automaticky 😉. Každá tak začínala a všechny to zvládly. Já mám teď obrovský strach z opu, druhou noc kvůli tomu nespím, ale když to zvládly ostatní, musím přece i já 🙂

volfici
23. srp 2017

@pokaja to zvládneš! Já usnula a když se vzbudila, bylo po všem. Spíš jsem byla nervózní z toho výsledku, ale to stejně neovlivníš, tak nemá smysl se tím stresovat 😉

volfici
23. srp 2017

@hannyy přesně tak, vydržíme všechno 😉, držím ti palce ať je to všechno rychlé

Strana