Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky, děkuju za podporu 🙂. Mám 15 vajíček, tak uvidíme, kolik se jich podaří oplodnit, budou mi volat v pondělí. Cítím tlak v podbřišku, ale dostala jsem analgetika, tak se to dá. Opravdu to nic nebylo, já si vzpomínám na to, že mi měřili tlak a potom jsem se probudila až v posteli. Ale prý jsem byla při vědomí už když mě vezli na pokoj a byla jsem hodně výřečná 😀
@pokaja no vidíš, máš to za sebou a ještě sis pokecala 😂. 15 je hustý, snad jich vydrží co nejvíc. Ty jo, čekat přes víkend na první zprávu, to je peklo. Já taky čekala přes víkend, ale už na druhou zprávu. I tak to byly nervy. Já jim na dálku posílala celý víkend pozitivní energii 🙏
Jinak holky, mě dneska strašně "tahá" pod pupíkem, jak kdybych tam měla nějakého vetřelce, co mi tam za něco tahá.... Neberu to jako žádný příznak, jen nevím od čeho to může být. Je fakt, že jsem se dneska docela rozčilovala, tak jestli je to stresem......
@volfici ty všechny hormony jsou šílený, já se konečně po 2 dnech bez injekcí cítím psychicky v pohodě, ale v době stimulace jsem každý den brečela, byla jsem neuvěřitelně přecitlivělá a nešlo to ovládat 😀. Ode dneška budu brát taky utrogestan - 2 tobolky na noc po dobu 10 dní. V podstatě ani nevím proč, ale potom bych to měla dostat. Myslela jsem si, že si teď na měsíc od všech hormonů odpočnu, prsa mě bolí taky. Tobě se to teda táhne už dlouho s těmi hormony, jak dlouho budeš utrogestan brát?
@tcz jsem ráda, že ti dodávají odvahu a pozitivní energii. Ta je totiž nejdůležitější 😉 už se ti to blíží?
@pokaja já byla psychicky úplně v pohodě, on to byl celkem adrenalin, protože stimulaci jsem zahájila na služebce, takže to kolegyně prožívaly se mnou, byla to celkem sranda, měly jsme totiž dost nabitý program pracovně i společensky; služebku jsme musely ukončit dřív, abych stihla kontrolní UTZ, brzy ráno odjezd z Vídně přes D1 do Prahy a já pak ještě přes celou Prahu a do Liberce... No do CAR jsem dorazila pět minut před termínem... Takže spíš stresík než melancholie 😉.
Ten Utrogestan u tebe moc nechápu, když nejdeš na transfer. Ale tak třeba je jen pro srovnání cyklu....
Já ho budu brát určitě do kontrolních odběrů příští pondělí a pak se asi uvidí...
@pokaja jak říkáš. Ivf je jedno velky čekání. Ja uz se snažím ted na to tolik nemyslet. Chodim do prace tak mi ty dny utikaji. Predtim sem byla doma a to byl des. Taky ted beru Utros 10 dni. Chodim k Hromadove a opu mi delala Tokareva. Dneska jsme se s muzem dohodli ze v zari zajedem nekam na dovcu a pak v rijnu transfer. 🙂

@hannyy ty jdeš na punkci, on na odběr spermatu. Aby ta vajíčka, co ti vezmou, bylo čím oplodnit. Ale to vám všechno řeknou na konzultacích. Neschopenku ti dají, když si o ni řekneš.