Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Tak hlásím, že v sobotu odebráno 9 vajíček, dneska budou poprvé volat, jak to s nima dopadlo. OPU v pohodě, jen mě ted od včera bolí vaječníky...tak hodně piju. Jsem nervozni....
Ahoj holky, tak jsem smutná, z 15 vajíček jich oplodnili 8 a do dnešního dne vydržely 4. Mám strach, jak to zvládnou ještě další dny a potom zamražení a rozmražení 😢
Holky podstupuje nekdo.aktuálně ivf ve Zline jako ja? 😉
Holky co vy a hyperstimulaky? Uvazuju ze si koupim Nutridrink compact protein. Pry pomaha predejit hyperstimulacnimu syndromu. Jake mate zkusenosti? Kdy zacit pit? Behem stimulace a nebo az po odberu vajicek?
@tcz já začala ještě před stimulací, vlastně hned od vyfasování léků a instrukcí, hodně pít a cpát se bílkovinama. A ještě pořád to tak mám, i po transferu mi tyto instrukce doktorka napsala do zprávy, tak se tím řídím. Stačilo mi ale maso, sýry, tvarohy, jogurtové a podobné drinky

Holky, dneska mě celý den pobolívá břicho jako před MS. Jsem 4. den po ET (úterý), 20. DC. Tak nevím, co od toho čekat 😕