icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

volfici
30. srp 2017

Holky, tak jsem dneska zkusila testovat, je tam slabounká čárka 😊tak doufám že vydrží a pondělní testy z krve to potvrdí 🙏

volfici
30. srp 2017

@tipry a jak to vypadá u tebe? Co embryjka, jak se jim daří? Jdeš zítra?

horvi02
30. srp 2017

@volfici To je pecka!!! To by bylo úplně nejskvělejší, kdyby to takhle krásně vyšlo! Držím pěsti ;) A pocity nějaké máš? Bolesti prsou, podbřišku...? Tohle mě vždy děsí nejvíc - člověk by byl v klidu a čekal na testování, kdyby mu ty bolesti (nebo v mém případě stále "nebolesti") nepřipomínaly, že to ne/vyšlo...
Já jdu příští týden ve středu na první UTZ... dlouho jsem se tady neukázala, protože švagrová je už v 7. měsíci a tak mám trošku depku a všechen čas věnuju nákupu oblečků na její holčičku... To čekání na všechno je strašné... Vím, že se chystáš znovu testovat v pátek, tak pak pisni!

volfici
30. srp 2017

@horvi02 děkuji, zkusím ještě testík asi v sobotu. Břicho pobolívá a je fakt, že sem tam je to jiný než klasický PMS. Jenže, jak se pořád sledujeme, tak jsem se snažila na ty příznaky moc nedávat, známe to, že půlka je vsugerovaná 😊. Prsa bolí od IUI v podstatě pořád, ale to přikládám té hormonální smršti.
Ty jdeš už na UTZ při stimulaci nebo jsi ještě nezačala? Teď nevím 🙂

tipry
30. srp 2017

@volfici Jeee...tak to strašně gratuluju!!! to mi dodává opitimismu teda...že to i na poprvé takhle jde...No tak mooc držím palce, at je vše v pořádku. A na krev jdeš v pondělí vid?
Já jdu na trasfer zítra. Pořád se drží všech 7 embryí..mam z toho radost. Dneska už se prý začínají dělat první blastocyty....Tak snad zbyde i něco na zamražení...
A prosimtě, utroš si brala normal i v den trasferu?

tipry
30. srp 2017

@tcz jj, já kupovala v lékárně v Dr.Max...ale vyšlo to taky takhle...4 lahvičky kolem 2 stovek. Je to raketa. Ale já moc nemusím jogurty a tak, takže abych se nemusela hlídat co všechno jsem snědla, tak jsem prostě vypila tyhle dva drinky. Jako dobrý to neni, chce to pít hodně vychlazený...pak se to docela dá. Už j sem si pak zvykla🙂

pokaja
30. srp 2017

@volfici tak to je skvělá zpráva 🙏, toto mi vždy dodá sílu věřit tomu, že to vyjde 🙂. Jen ať čárky hezky sílí 🍀. Já od pondělního rána nic nevím, jestli ještě vůbec nějaká embrya máme v😔. Nejraději bych tam zavolala, ale nevím, jestli můžu, když mi bylo řečeno, že budou volat nejspíš v pátek

be_ruska
30. srp 2017

@volfici gratuluji to jsou krasne zpravy.
Ja bohuzel zadne dobre nemam. Opet mi zustalo jen jedno embryo 😢

pokaja
30. srp 2017

@be_ruska nezoufej, třeba je to to vítězný, který vydrží až do konce 😉. Já se bojím toho, že mi nezůstane ani jedno 😔. Čím to je, že ostatní jich mají tolik? Jsem paranoidní, když si myslím, že Repromeda dělá něco špatně?

be_ruska
30. srp 2017

@pokaja to sem si rikala i minule a nic. Myslim ze kdyby ti nezustalo ani jedno tak by ti volali driv. Me bylo receno hned ze jich budu mit malo, protoze mam nizky amh hormon, ale spis nechapu kdyz me teda nastimulovali a odebrali 10 vajicek proc zustane jen jedno ok?? Cim to jako je? Fakt netusim jestli to je repromedou, ale za ty prachy co jim tam davame by meli delat vsechno správně.

linusha
30. srp 2017

@be_ruska @pokaja holky neděste mě že i v Repromedě je to takto, my k nim přecházíme po 2 neúspěšných IVF z Heliosu právě z důvodu že v Heliosu nám buď nezůstalo vůbec nic nebo jedno které nebylo doporučeno k transferu. Já jsem doufala že tam to bude lepší co se úspěšnosti týče.

wendissek
30. srp 2017

@linusha zlato neboj je to individuální ale vim ze z repromedy ted utekla kamarádka po 3 nevydařeném

linusha
30. srp 2017

@wendissek Vendi, já vím že je to individuální ale já mám obrovský strach že se to u nás bude zase opakovat . Kampak kamarádka přešla?

wendissek
30. srp 2017

@linusha šli zkusit studii někam do Zlína

volfici
30. srp 2017

@tipry děkuju moc! 😘 jojo, v pondělí na krev. Utrogestan jsem vzala ráno, taky jsem přemýšlela, jestli mám, no nakonec jsem ho tam frkla, před odjezdem šla do sprchy a polední si vzala až po transferu.
To je boží, že jich máš pořád tolik! To bude mrazáčků na sourozence 😊

volfici
30. srp 2017

@pokaja Vyjde to i tobě 🍀🙏, určitě zůstanou. Pak jdou na genetiku? Nebo bude rovnou KET?

volfici
30. srp 2017

@be_ruska stačí jedno vítězné, uvidíš, že to dobře dopadne 😘

pokaja
30. srp 2017

@be_ruska my jsme si řekli, že když už do toho jdeme, tak naplno. Takže si připlácíme za PISCI a MACS, takže pokud embrya i přesto nevydrží, tak ty metody postrádají smysl. Musíme jim hold věřit, nic jinýho nám nezbývá 🙂

pokaja
30. srp 2017

@linusha já ještě nevím konečný výsledek, tak nemůžu hodnotit, doufám, že to tak není a nebude 😉. Přeji hodně štěstí 🍀

pokaja
30. srp 2017

@volfici pokud nějaká zbudou, tak jdou na PGS a následně bude KET, kéž by byl, jsem nějaká skeptická 😔

be_ruska
30. srp 2017

@pokaja jojo my taky mame PICSI a MACS. Akorat mam strach ze to az tak problem ve spermiich nebude jak ve kvalite vajicek.

be_ruska
30. srp 2017

@linusha ahoj nechci te desit. Treba na tom budes lip. Jaky mas problem ze nezustalo nic nebo byly spatny? Ja tomu uz nerozumim ☹ proc to tak je.

linusha
31. srp 2017

@be_ruska to nikdo neví proč tomu tak je, jedno centrum mi řeklo že jsem byla přestimulovaná, druhé to popírá. Nažádný konkrétní problém u nas nepřišli. Nám se embryjka prostě jen začnou postupně rozpadat po 3. dnu. ☹ ☹

wendissek
31. srp 2017

@linusha Káji vis ze to máme stejně já teda bez repromrdu bych zkusila reprofit ale Olomouc kde je Machač

linusha
31. srp 2017

@wendissek já vím že to máme stejně. Proč ne RF v Brně? V čem je pan Machač lepší než jiní dr?

wendissek
31. srp 2017

@linusha On patří do reprofitu v Brně byl tam předtím než šel do cliniky v Olomouci patří pod reprifit

be_ruska
31. srp 2017

@pokaja kdy ti maji volat? Zitra?

volfici
1. zář 2017

@tipry ahoj, tak co včera? Kolik vám zbylo? Jak se cítíš? 🍀

volfici
1. zář 2017

@pokaja Ahojky, tak už něco víš, jak se mají embryjka? Myslím na tebe ✊

pokaja
1. zář 2017

@be_ruska
@volfici Ahoj holky, tak nám zbylo jedno embryo, opravdu to nechápu. Použity metody PISCI a MACS, příště do nich nejdeme. Za 14 dní budou výsledky PGS, prosím, ať je to naše jedno v pořádku a zvládne to až do konce 🙏

Strana