Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Děkuju za podporu holky, 🙂, musím tomu našemu budoucímu miminku věřit ❤.
@be_ruska ano brali, hodnotu nevím, ale mám ho naprosto v pořádku. Fakt je to nějaký celý divný 😵. Jak říkám, já jsem naprosto v pořádku (ťuk, ťuk), u nás je problém ve spermiogramu, ale vždyť PISCI a MACS vyselektuje ty nejlepší, takže proč, jak? Chtěla bych slyšet výsledky ještě někoho, kdo tam chodí
@pokaja aha no tak o to je to divnejsi. To se jich tam teda zeptam az tam pujdu jestli to je spatnyma spermiema nebo spatnou kvalitou vajicek. Ja prave myslela ze to je tema vajickama, ale kdyz rikas ze to mas v pohode tak pak nechapu. Oni stejne jako obvykle reknou ze nevi a bude.
@pokaja ahoj, zítra jen na krev. Další se asi dozvím zítra, co a jak 🙂Cítím se dobře. Různě mě teda pobolívá břicho, hlavně večer, tak jsem z toho vždycky taková nervózní, než zjistím, že je to trochu jiná bolest než před a při MS. Dnes jsem vlastně 28 DC, takže až zítra budu mít teoreticky první den zpoždění.... Samozřejmě to tak nemůžu brát, mám teď úplně umělý cyklus díky všem těm hormonům.....
@volfici Mě zavedli ve čtvrtek jednu blastocystu a máme 5 zamražených. Jsem ráda, že snad nebudu muset podstupovat druhé celé IVF...
Jinak první dva dny mě bolelo břicho, v sobotu jsme byli na svatbě, snažila jsem se moc netancovat, ale jen sedět jsem nevydržela. Tak snad jsem to nepohnojila.... Jako od té soboty mě břicho už vůbec nebolí. Tak nevím, jestli to je dobře nebo špatně☹
Jinak držím dnes palce, at vyjde vysoké HCG a je vše v pořádku. UTZ ti asi nebudou dnes dělat vid? No dej pak vědět, jak si dopadla....
Holky, tak test z krve pozitivní, HCG 1191 jednotek, za tři týdny UTZ 🙏😍
Holky, moc děkuji. Já tomu pořád nevěřím 🙂
Ahoj všem,jestli můžu,ráda bych se tu zeptala jestli některá z vás využila možnosti hatchingu a prodloužené kultivace? Já budu čekat na říjnovou menses a jdem do boje. Já jsem ok,manžel blbý spermiogram,takže budem mít ICSI. První dítko s prvním mužem napoprvé 🙂 Děkuju moc a všem přeji hodně štěstí 🙂
@sonisek ahoj, prodloužená kultivace rozhodně ano. Většina embryí odejde ve fázi přechodu do blastocysty. Takže když pak mas jen 3 dny, tak máš hromadu na zmrazení, platíš za to a nakonec se stejně nechytí. Navíc pro 3denni embryo není děloha přirozené prostředí, tak to mají těžší.
A hatching... neměla jsem, taky problém pouze ve spermiích. Doktorka mi rekla, že je to naprosto zbytečné. Jsem mladá, zdravá, tělo si to udělá samo. Doporučuje to prý třeba až v dalších cyklech ivf, kdy už neví, jak jinak by tomu pomohli (Když nezjistí žádný jiný problém), a zkouší prostě všechno..
Holky dneska jsme byli poprve v Heliosu v Brne, mame zasebou konzultaci,odbery krve,kompletni balicek spermiogramu 4000kc a 29.9. Zhodnotime vysledky a naplanujem postup,do vanoc jsem rekla,ze to chci mit zasebou,jako pocity dobry ale ta doba tam od 11h do 14h 😌😌😌
Snad bude vse dobre...

@pokaja ahoj neboj nám 3x zutralo jen jedno nikdy nemohlo jít na pdg nebyla to hatchujici blastocysla a ted na 3ivf jsme v 7 týdnů 🙂