icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

volfici
26. srp 2017

Holky, dneska mě celý den pobolívá břicho jako před MS. Jsem 4. den po ET (úterý), 20. DC. Tak nevím, co od toho čekat 😕

gabcat
26. srp 2017

@volfici Taky mě bolelo břicho, nedá se z toho vyvozovat ani úspěch ani neúspěch. Přeju, ať je to taky to první 😉

volfici
27. srp 2017

@gabcat díky, no plaším.... Klasika 😉

pokaja
27. srp 2017

@be_ruska ta dovolená je rozumná 😉, my máme dovolenou teď, tak taky chceme něco podniknout. Nebolí Tě po tom utrogestanu vaječníky? Včera večer jsem poprvé zavedla a v noci mě chytla bodavá bolest v levém vaječníku, naštěstí to po 20 minutách samo odeznělo, nevím, co to bylo.

pokaja
27. srp 2017

@volfici hlavně se kvůli tomu nestresuj, určitě to bude dobrý 🍀

volfici
27. srp 2017

@pokaja díky, dnes je to lepší, ale to je po ránu vždycky, že všechno bolí méně než večer.... Tak snad je vše OK 🙏

be_ruska
27. srp 2017

@pokaja nene po utrogestanu by nic bolet nemelo. Ja jsem po nem jen nafoufkla. Podbrisek me bolel jeste vcera trochu ale to muze byt z opu.

tipry
28. srp 2017

Tak hlásím, že v sobotu odebráno 9 vajíček, dneska budou poprvé volat, jak to s nima dopadlo. OPU v pohodě, jen mě ted od včera bolí vaječníky...tak hodně piju. Jsem nervozni....

volfici
28. srp 2017

@tipry hodně pít a bílkoviny....jinak čekáme na zprávu a jsme napnuté jak struny 🙏

tipry
28. srp 2017

@volfici Jj, piju jak blázen🙂 Tak zatim se jich drží 7, všechny nejlepší kvality...Když to takhle půjde dál, tak transfer ve čtvrtek...kéž by vydrželi i nějaký na zamražení...🙏

pokaja
28. srp 2017

Ahoj holky, tak jsem smutná, z 15 vajíček jich oplodnili 8 a do dnešního dne vydržely 4. Mám strach, jak to zvládnou ještě další dny a potom zamražení a rozmražení 😢

volfici
28. srp 2017

@pokaja neztrácej naději, určitě vydrží a dobře to dopadne 🙏

be_ruska
28. srp 2017

@pokaja nebud smutna. Urcite tam mezi nimi bude ten jeden šampión a budou // 😉 kdy ti maji volat znovu? Tobe taky delaji pgs?

be_ruska
28. srp 2017

@volfici a co ty? Kdy bude testik? 🙂 zitra si tyden?

pokaja
28. srp 2017

@volfici
@be_ruska děkuju holky, ale opravdu mám strach. Po této zprávě jsem už nebyla schopná moc vnímat, takže teď nevím, jestli mají volat ve čtvrtek nebo v pátek. To je zase dlouhá doba. A ano, jdou ještě na PGS. Kéž by nám už zbyla všechna 🙏

volfici
28. srp 2017

@be_ruska zítra budu 7. den. Zkusím asi ve středu 😉

be_ruska
28. srp 2017

@pokaja uplne te chapu. Ja mam taky strach co mi ve stredu zavolaji. Minuly ivf me prave zustalo jen jedno tak se bojím ze se to bude opakovat 😒 no musime věřit ze to dobre dopadne.

@volfici super budu se tesit na dobre zprávy 😉

pokaja
28. srp 2017

@volfici věřím, že tam budou dvě čárky 🍀

pokaja
28. srp 2017

@be_ruska ale že nás tak napínají. V jiných CAR volají i každý den

be_ruska
28. srp 2017

@pokaja jo no, ale zase si rikam ze zavolaji a vis na cem ses. Lepsi nez se kazdej den stresovat. Ale uz jsem taky napnuta a zvedava, jak to dopadlo.

be_ruska
28. srp 2017

@pokaja jo a jinak sem se rozhodla, ze vysadim ten utros. Stejne to k nicemu neni a aspon dostanu ms driv 😀

mirecka90
28. srp 2017

Holky podstupuje nekdo.aktuálně ivf ve Zline jako ja? 😉

pokaja
28. srp 2017

@be_ruska jo? On tomu teď brání? 😀, já už to chci taky dostat, snad to bude moje poslední ms na dlouhou dobu 🙏😀

volfici
28. srp 2017

@pokaja jojo, utroš oddaluje

be_ruska
28. srp 2017

@pokaja jojo od vysazení ma ms prijit cca do 3 dnu 😀

tcz
29. srp 2017

Holky co vy a hyperstimulaky? Uvazuju ze si koupim Nutridrink compact protein. Pry pomaha predejit hyperstimulacnimu syndromu. Jake mate zkusenosti? Kdy zacit pit? Behem stimulace a nebo az po odberu vajicek?

gabcat
29. srp 2017

@tcz Každému se to může rozjet jinak. Začala bych to dodržovat co nejdřív, klidně už při stimulaci. Ze své zkušenosti - bohaté stačí hodně pít, jíst tvaroh atd. Nutridrinky jsem nekupoval vůbec.

tipry
29. srp 2017

@tcz Ja ho zacala pit prvni den stimulace...2x denne. A v pohode. Zatim...

tcz
29. srp 2017

@tipry
Dekuji a jake sis koupila? Pry jsou dost hnusne. A za ty penize at vyberu nejlepsi 😀 V Dr. Maxu jsou ted 4 lahve za 227Kc. Solidni palba 😵

volfici
29. srp 2017

@tcz já začala ještě před stimulací, vlastně hned od vyfasování léků a instrukcí, hodně pít a cpát se bílkovinama. A ještě pořád to tak mám, i po transferu mi tyto instrukce doktorka napsala do zprávy, tak se tím řídím. Stačilo mi ale maso, sýry, tvarohy, jogurtové a podobné drinky

Strana