Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@volfici To je pecka!!! To by bylo úplně nejskvělejší, kdyby to takhle krásně vyšlo! Držím pěsti ;) A pocity nějaké máš? Bolesti prsou, podbřišku...? Tohle mě vždy děsí nejvíc - člověk by byl v klidu a čekal na testování, kdyby mu ty bolesti (nebo v mém případě stále "nebolesti") nepřipomínaly, že to ne/vyšlo...
Já jdu příští týden ve středu na první UTZ... dlouho jsem se tady neukázala, protože švagrová je už v 7. měsíci a tak mám trošku depku a všechen čas věnuju nákupu oblečků na její holčičku... To čekání na všechno je strašné... Vím, že se chystáš znovu testovat v pátek, tak pak pisni!
@horvi02 děkuji, zkusím ještě testík asi v sobotu. Břicho pobolívá a je fakt, že sem tam je to jiný než klasický PMS. Jenže, jak se pořád sledujeme, tak jsem se snažila na ty příznaky moc nedávat, známe to, že půlka je vsugerovaná 😊. Prsa bolí od IUI v podstatě pořád, ale to přikládám té hormonální smršti.
Ty jdeš už na UTZ při stimulaci nebo jsi ještě nezačala? Teď nevím 🙂
@volfici Jeee...tak to strašně gratuluju!!! to mi dodává opitimismu teda...že to i na poprvé takhle jde...No tak mooc držím palce, at je vše v pořádku. A na krev jdeš v pondělí vid?
Já jdu na trasfer zítra. Pořád se drží všech 7 embryí..mam z toho radost. Dneska už se prý začínají dělat první blastocyty....Tak snad zbyde i něco na zamražení...
A prosimtě, utroš si brala normal i v den trasferu?
@tcz jj, já kupovala v lékárně v Dr.Max...ale vyšlo to taky takhle...4 lahvičky kolem 2 stovek. Je to raketa. Ale já moc nemusím jogurty a tak, takže abych se nemusela hlídat co všechno jsem snědla, tak jsem prostě vypila tyhle dva drinky. Jako dobrý to neni, chce to pít hodně vychlazený...pak se to docela dá. Už j sem si pak zvykla🙂
@volfici tak to je skvělá zpráva 🙏, toto mi vždy dodá sílu věřit tomu, že to vyjde 🙂. Jen ať čárky hezky sílí 🍀. Já od pondělního rána nic nevím, jestli ještě vůbec nějaká embrya máme v😔. Nejraději bych tam zavolala, ale nevím, jestli můžu, když mi bylo řečeno, že budou volat nejspíš v pátek
@pokaja to sem si rikala i minule a nic. Myslim ze kdyby ti nezustalo ani jedno tak by ti volali driv. Me bylo receno hned ze jich budu mit malo, protoze mam nizky amh hormon, ale spis nechapu kdyz me teda nastimulovali a odebrali 10 vajicek proc zustane jen jedno ok?? Cim to jako je? Fakt netusim jestli to je repromedou, ale za ty prachy co jim tam davame by meli delat vsechno správně.

Holky, tak jsem dneska zkusila testovat, je tam slabounká čárka 😊tak doufám že vydrží a pondělní testy z krve to potvrdí 🙏