icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

kamilka90
14. říj 2016

@jasmine2258 Třeba to bude silák 🙂 uvidíš zítra... 🙂 držím pěsti 🙂 jinak já od včera beru Marvelon, a teď jsem volala do Caru, poslední Marvelon 31.10., 2.11. UZ a cca 4.11. až dorazí MS si začnu píchat Menopur :pankac: takže ET nějak kolem toho svátku 17.11. asi 🙂

adusku
autor
14. říj 2016

@jasmine2258
Určitě to bude bojovník a vše zvládne!!! ☺

8karolina4
14. říj 2016

Tak jsem mezi vami, vypsana zadanka do Iscare. Absolutne nevim co me ceka 🙂 Doktor mi rika, hlavne necist milion diskuzi 🙂 haha

adusku
autor
14. říj 2016

@8karolina4
Vítej 🙂
Jo jo, to taky všude slychám, nic nečíst, poslouchat akorát doktory, ale copak to jde, vydržet? 😃

8karolina4
14. říj 2016

No presne, ale ja jsem fakt asi jedina, ktera to nejak neresi a proste tam ve stredu jdeme, prej nestacim ani nic nacist 🙂))

martik29
14. říj 2016

Ahoj holky tak já jich mám 11 těch folikulů na každé straně straší s hyperstimulačním syndromem tak se bojím na OPU jdu v pondělí takže budu píchat injekci na vyvolání ovulace dneska.

martik29
14. říj 2016

Poradí někdo chceme prodlouženou kultivaci, když odběr bude v pondělí tak kdy bude ET? sobota nebo pondělí? v neděli tam nejsou. nevím jak se to počítá od kdy.

petapal
14. říj 2016

@jasmine2258 myslím na tebe mně volali ráno v 9h našla jsem to až po 9h.Jestli mohu přijet na 10h místo na 12h .Dostala jsem strach co se děje.Ale jen že posunuli čas. Takže ze čtyř se vyvíjí nejlépe dvě ty mi dnes zavedli.A na tamty dvě mám volat až v úterý jak to s Nima vypadá zda se budou zamrazovat.testy nakoupené doma už a jen čekat..

petapal
14. říj 2016

@martik29 možná pátek pondělí už je hodně pozdě si myslím,ale nevim

petapal
14. říj 2016

@luciebx tak co už máš u sebe prdolku

jasmine2258
14. říj 2016

@petapal to se skvělá zpráva! Tak to moc držím palce, aby se minimálně jedno uchytilo! 😉✊ My uvidíme, jak embryjko zabojuje, naděje umírá poslední...👍

luciebx
14. říj 2016

@petapal už mam krásnou

petapal
14. říj 2016

@luciebx je ty máš fotku tak držím pěsti

petapal
14. říj 2016

@martik29 tak držím pěsti hlavně hodně pij

luciebx
14. říj 2016

@petapal mam fotku i kamarádka co šla se mnou mi ten cely transfer natočila 😍

luciebx
14. říj 2016

@martik29 ne dělali odběr v neděli a transfer dnes. Takže dávají 5 dni aby se embryjka dostatečně vyvíjela

jasmine2258
15. říj 2016

@petapal tak bojovnicek muj přežil!!! Ráno mi volali, že mám přijet na zavedení embryjka. Navíc mi paní embryoložka říkala, že má velmi dobrou kvalitu. ☺️ Já už jsem včera byla skoro smířená s tím, že z toho nic nebude a IVF si zopákneme a ráno toto! Tak už je u maminky a máme tady 14 dní čekání. Snad nám to všem dobře dopadne a budou se miminka hezky vyvíjet! 😉👍✊✊✊✊

adusku
autor
15. říj 2016

@jasmine2258
To je úžasná zpráva!
Gratuluji a držím pěstičky 😍☺

jasmine2258
15. říj 2016

@adusku dekuji mockrát! Máme před sebou dlouhou cestu, ale na začátek dooost dobrý!!! ☺️ Mám radost!!! Fakt jsem byla spíš pesimistická. Najednou se mi zase vlila krev do žil a svět je hned krásnější! 😉👍

adusku
autor
15. říj 2016

@jasmine2258
To věřim 🙂
To bude ten správný bojovník 🙂

Já mám 3tí den stimulky a nic necítim 🙂
Manžel se na mě mračí, že to určitě nefunguje 😁

jasmine2258
15. říj 2016

@adusku podle mě nemusíš nic cítit. Hlavně na začátku stimulace. Později jsem měla pocit, že mě tlačí kámen v břiše a občas něco píchlo v podbřišku. Neboj, určitě to dobre dopadne 😉✊

luciebx
15. říj 2016

@adusku já se začala cítit divné tak až kolem 5-6 dne stimulace

luciebx
15. říj 2016

@jasmine2258 tak to je super. Gratulace. Ať je testik pozitivni

adusku
autor
15. říj 2016

Mě je to jasný, že nemusim cítit nic celou dobu 🙂
Jen je hezký jak se stará 🙂

petapal
15. říj 2016

@jasmine2258 to je super drž se a opatrujte se

petapal
15. říj 2016

@adusku já cítila snad až 8den bradavky a trošinku břicho

petapal
15. říj 2016

Tak holky od opu m zravou až je mi špatně ,že by těma hormonama jsem se tak rozjedla.Jinak jsem nafouknuta až je to nepříjemné.zrovna pijí heřmánkový čaj

adusku
autor
15. říj 2016

@petapal
Já mám chutě od píchnutí toho Zoladexu 😃
Dnes jsem o pauze koupila jarní cibulku a do konce směny mi tekly sliny při představě ji mít na čerstvém chlebu s máslem, kterej samozřejmě nesmím 😃

petapal
15. říj 2016

@adusku proč ho nesmis

adusku
autor
15. říj 2016

@petapal
Od ledna nejim bílou mouku a cukr 🙂

Strana